STOIXIMAN BET

Με την πλάτη στον τοίχο η Μπαρτσελόνα για το 3.95 και το ειδικό στοίχημα για τον Φερνάντες

14.09.2021, Fussball UEFA Championsleague 21/22: Vorrunde, 1.Spieltag, FC Barcelona, Barca - FC Bayern München, im Stadion Camp Nou Barcelona Spanien. Frenkie de Jong FC Barcelona am Ball. *** 14 09 2021, football UEFA Champions League 21 22 preliminary round, 1 matchday, FC Barcelona FC Bayern Munich, at Camp Nou Barcelona stadium Spain Frenkie de Jong FC Barcelona on the ball
14.09.2021, Fussball UEFA Championsleague 21/22: Vorrunde, 1.Spieltag, FC Barcelona, Barca - FC Bayern München, im Stadion Camp Nou Barcelona Spanien. Frenkie de Jong FC Barcelona am Ball. *** 14 09 2021, football UEFA Champions League 21 22 preliminary round, 1 matchday, FC Barcelona FC Bayern Munich, at Camp Nou Barcelona stadium Spain Frenkie de Jong FC Barcelona on the ball IMAGO IMAGES/MIS

Το Champions League μαγνητίζει τα βλέμματα και την Τετάρτη με άλλες 8 αναμετρήσεις για την 3η αγωνιστική των ομίλων. Χωρίς άλλα περιθώρια η Μπάρτσα, δύσκολη αποστολή για την Man. Utd.

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης ξεχωρίζει μια αναμέτρηση που θα έμοιαζε μάλλον... αδιάφορη στο πρόσφατο παρελθόν. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ντινάμο Κιέβου στο Camp Nou, ελπίζοντας να διορθώσει την απογοητευτική για την ώρα εικόνα της.

Οι "μπλαουγκράνα" είναι στην τελευταία θέση του Group E χωρίς βαθμό, δίχως να έχουν σκοράρει (!) και με έξι γκολ παθητικό! Έγιναν εύκολη λεία τόσο για τη Μπενφίκα (3-0), όσο και για τη Μπάγερν (3-0).

Η Ντινάμο έμεινε στο 0-0 με τους Πορτογάλους στην πρεμιέρα και γνώρισε βαριά ήττα (5-0) από τους Βαυαρούς στο Μόναχο την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι περισσότερο από την 3η θέση, έχοντας βασικό ανταγωνιστή για την ώρα την Μπαρτσελόνα. H οποία βλέπει τα περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα και το τρίποντο είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση. Από την άμυνα της δεν μπορεί να περιμένει πολλά η ομάδα της Βαρκελώνης, έτσι δεν μπορεί παρά να ποντάρει στην αποτελεσματικότητα των παικτών στη γραμμή κρούσης. Ντεπάι, Φάτι, Ντε Γιονγκ και Αγκουέρο, είναι μια τετράδα που αναμένεται να δημιουργήσει προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία των φιλοξενούμενων. Το Σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 3-1 ή 4-1 στο 3.95 της Stoiximan.

Δύσκολη αποστολή έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η εικόνα της ομάδας του Σόλσκιερ είναι εξόχως προβληματική εσχάτως. Στα επτά τελευταία παιχνίδια της μετρά τέσσερις ήττες, δύο οριακές νίκες και μια ισοπαλία. Αποτελέσματα και απόδοση που δεν δικαιολογούνται με βάση το βάθος του ρόστερ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" δεν έχουν εύκολο έργο στο Group F, όπου συμμετέχουν και οι Αταλάντα, Γιούνγκ Μπόις, Βιγιαρεάλ.

Και αυτή την αγωνιστική υποδέχονται την ομάδα του Μπέργκαμο, που προπορεύεται στη βαθμολογία του ομίλου. Η φιλοσοφία της Αταλάντα για φουλ επιθετικό παιχνίδι με μπόλικο ρίσκο, την καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνη στο χορτάρι. Από την άλλη, προσφέρει ρυθμό και χώρους στον αντίπαλο. Στοιχεία που είναι ιδανικά προς εκμετάλλευση για τον Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος συνηθίζει να κινείται στα μεσοδιαστήματα και να εκτελεί από την πίσω ζώνη σε κάθε ευκαιρία.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πολύ συχνά καλύπτει τα μέτρα στο όριο της περιοχής και τα εξαιρετικά του χτυπήματα στη μπάλα αποτελούν σήμα κατατεθέν του παιχνιδιού του. Η πιθανότητα να σκοράρει ο Φερνάντες απέναντι στην Αταλάντα με προσπάθεια εκτός περιοχής, προσφέρεται σε απόδοση 10.80 στη Stoiximan.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης:

19:45: Σάλτσμπουργκ - Βόλφσμπουργκ

19:45: Μπαρτσελόνα - Ντινάμο Κιέβου

22:00: Ζενίτ - Γιουβέντους

22:00: Γιανγκ Μπόις - Βιγιαρεάλ

22:00: Λιλ - Σεβίλλη

22:00: Τσέλσι - Μάλμε

22:00: Μπενφίκα - Μπάγερν Μονάχου

22:00: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Αταλάντα

Champions League στη Stoiximan με 0% γκανιότα*, LIVE MatchCombo & Αμέτρητα Ειδικά.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. *Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

TAGS STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ