TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Με παράδοση για το 2.55 η Βιγιαρεάλ, με Τζέραρντ για το 2.45 η Άστον Βίλα

Ο Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της Ρέιντζερς σε ματς κόντρα στην Αντβέρπ στο Europa League
Ο Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της Ρέιντζερς © 2021 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε τρία δυνατά πονταρίσματα.

Η Βιγιαρεάλ έκλεισε με τον ιδανικό τρόπο μία πολύ δύσκολη περίοδο. Αρχικά κέρδισε τη Γιουνγκ Μπόις και τις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα διεκδικήσει με υψηλές πιθανότητες την πρόκριση της στους "16" του Champions League.

Με παράδοση στο Βίγο η Βιγιαρεάλ

Στη συνέχεια ο αναμορφωτής Έμερι δήλωσε πως η Βιγιαρεάλ είναι η οικογένεια του και δεν πρόκειται να αποχωρήσει για τα λεφτά της Σαουδικής Αραβίας και της Νιούκαστλ και στο τελευταίο παιχνίδι πριν από την διακοπή ήρθε η νίκη με τη Χετάφε 1-0 σε ένα παιχνίδι που είχε την απόλυτη υπεροχή και δεν απειλήθηκε καθόλου.

Η Βιγιαρεάλ έχει ρόστερ ακόμα και για τετράδα, αλλά βρίσκεται ακόμα πολύ χαμηλά από τις δυνατότητες της. Χρειάζεται μία καλή εκτός έδρας νίκη για να γυρίσει το τσιπάκι, να τρέξει ένα καλό σερί νικών και να πλησιάσει στις θέσεις που ανήκει. Το Βίγο (15:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24) είναι αρκετά φιλόξενο για τη Βιγιαρεάλ. Έχει ηττηθεί μόλις μία φορά από το 2006 (ρεκόρ 1-3-5) και συνολικά μετρά 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια. Το διπλό στο 2.55 στον μέσο όρο των εταιριών.

Εποχή Τζέραρντ στο Μπέρμιγχαμ

Η Άστον Βίλα μετά το διπλό στο Ολντ Τράφορντ έκανε 5 ήττες στη σειρά. Κάτι που δεν το συγχώρεσε η διοίκηση στον Ντιν Σμιθ που μετά από μία πετυχημένη τριετία στον πάγκο της Βίλα αποτέλεσε παρελθόν, αλλά θα συνεχίσει στην Premier League καθώς αντικατέστησε τον Φάρκε στη Νόριτς. Η Βίλα έχει ρόστερ που της δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσει θέση στην πρώτη δεκάδα, οι απαιτήσεις είναι υψηλές και ανάλογη η επιλογή του προπονητή.

Το όνομα του Στίβεν Τζέραρντ ασφαλώς και έκανε γκελ και στα αποδυτήρια και στον κόσμο της ομάδας. Προέρχεται από μία απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία με τη Ρέιντζερς και ήταν θέμα χρόνου να αναλάβει ομάδα Premier League. Προοπτικές και δυνατότητες για να ανεβάσει το επίπεδο της Βίλα σίγουρα υπάρχουν.

Έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που με ταχύτητα και ποιότητα μπορούν να ανοίξουν αντίπαλες άμυνες, όπως ο Μπέιλι και ο Μπουεντία και φυσικά τους Γουάτκινς, Ινγκς που μπορούν να εξασφαλίσουν έναν σημαντικό αριθμό τερμάτων. Την αμυντική ισορροπία πρέπει να χτίσει ο Τζέραρντ, καθώς μεσοεπιθετικά έχει που να πατήσει και ποδοσφαιριστές που μπορούν να του δώσουν πολλά περισσότερα στη συνέχεια της σεζόν.

Πρώτος αντίπαλος η άνετη Μπράιτον (17:00 LIVE από το SPORT24 ). Έξι παιχνίδια χωρίς νίκη μετρά η ομάδα του Πότερ, έχοντας όμως πάρει 5 ισοπαλίες και έχοντας ένα καλό ξεκίνημα, βρίσκεται στην 7η θέση με 17 βαθμούς και δεν νιώθει την παραμικρή πίεση. Δεν είναι διαθέσιμος ο τιμωρημένος βασικός τερματοφύλακας Σάντσες. Θα υπάρχει θετικό κλίμα, θερμή ατμόσφαιρα στο Βίλα Παρκ. Ο άσος της Άστον Βίλα στο 2.45 είναι καλά πληρωμένος.

Διαφορά ρυθμού και ταχύτητας

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής η Λίβερπουλ υποδέχεται στο Άνφιλντ την Άρσεναλ (19:30 COSMOTE SPORT 1, LIVE από το SPORT24). Η ομάδα του Κλοπ μετά το εντυπωσιακό πέρασμα της από το Ολντ Τράφορντ, άφησε 4 βαθμούς στα επόμενα δύο παιχνίδια της. Υποτίμησε την Μπράιτον και παρότι προηγήθηκε 2-0, ισοφαρίστηκε. Η Γουεστ Χαμ φέτος είναι πραγματικά καλή ομάδα με υψηλές δυνατότητες, αλλά το να χάσει η Λίβερπουλ από την ομάδα του Μόγιες, ήταν ένα γερό χτύπημα. Έπεσε λοιπόν στην 4η θέση, 4 βαθμούς κάτω από την πρωτοπόρο Τσέλσι σε ένα πρωτάθλημα πολύ υψηλού ανταγωνισμού και για να μην χάσει περισσότερο έδαφος πρέπει να επιστρέψει στις νίκες.

Η Άρσεναλ έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου αξιοποιώντας και ένα καλά στρωμένο πρόγραμμα. Μέσα στο οποίο φυσικά υπήρξαν και σπουδαία αποτελέσματα, με κυριότερο το διπλό στην έδρα της Λέστερ. Δεν έχει όμως βελτιωθεί σε τόσο σημαντικό βαθμό ώστε να μπορέσει να αντέξει το παιχνίδι έντασης την ταχύτητα της επιθετικής τριάδας της Λίβερπουλ. Δεν της ταιριάζει άλλωστε σαν αντίπαλος. Τα τελευταία 5 χρόνια στο Άνφιλντ μετρά ισάριθμες ήττες, όλες έχοντας δεχτεί πάνω από 3 τέρματα με ένα σύνολο τερμάτων 18-4. Ο άσος της Λίβερπουλ στο 1.50 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Θέλτα - Βιγιαρεάλ: 2 (απόδοση 2.55), 15:00
  • Άστον Βίλα - Μπράιτον: 1 (απόδοση 2.45), 17:00
  • Λίβερπουλ - Άρσεναλ: 1 (απόδοση 1.50), 19:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ