ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Ματς-ροντέο με 1.74 το Μονακό - PSV

Ο γκολκίπερ της Στουρμ Γκρατς απέναντι στον Μπεν Γεντέρ σε ματς του Europa League κόντρα στη Μονακό
Ο γκολκίπερ της Στουρμ Γκρατς απέναντι στον Μπεν Γεντέρ © 2021 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Στο Μονακό η Αϊντχόφεν δίνει αγώνα επιβίωσης την ώρα που η γηπεδούχος ψάχνει αντίδραση μετά την άθλια εμφάνιση στη Βρετάνη.

Ματς που σηκώνει πολλή κουβέντα στο Πριγκιπάτο, εκεί που η Μονακό φιλοξενεί την PSV (19:45 COSMOTE SPORT 5 , LIVE από το SPORT24 ) για τον δεύτερο όμιλο του Europa League. Επιτακτική η νίκη για την ολλανδική ομάδα, για να διατηρηθεί στο κόλπο της πρόκρισης, καθώς έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς μετά από τρεις αναμετρήσεις, την ίδια ώρα η Μονακό είναι πρωτοπόρος με 7 βαθμούς.

Ψάχνει έναν τρόπο να αντιδράσει και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις η Μονακό, που στη Βρετάνη τα θαλάσσωσε και ήταν άθλια. Υποτονική και κακή παρουσία δημιουργικά, δίχως αξιόλογη εικόνα από τη μέση και μπροστά, μοιραία ήρθε η ήττα με 2-0, παρότι έπαιξε με καλή ενδεκάδα. Πάει στο ματς δίχως σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Νίκο Κόβατς έχει αποδείξει ως τώρα πως θέλει ψηλά τις γραμμές και οι παίκτες του να παίζουν σε high tempo, δύσκολα να δούμε κάτι διαφορετικά απόψε κόντρα σε μια ομάδα που παίζει απελευθερωμένα. Στην Ολλανδία οι Μονεγάσκοι ήταν αυτοί που επικράτησαν 2-1.

Μετά από δύο γερά χαστούκια, ιδίως το 5-0 στο Άμστερνταμ από τον Άγιαξ πόνεσε τον εγωισμό της PSV οι παίκτες αντέδρασαν και επικράτησαν 5-2 της Τβέντε σ’ ένα ματς που έκαναν ό,τι ήθελαν. Στο β’ μέρος βέβαια, καθώς στο πρώτο συνάντησε πολλές δυσκολίες για να κυριαρχήσει. Εκτός για απόψε Γκέτσε και Πρέπερ. Πάγια εκτός και ο Χάγκπο.

Ενδιαφέρον σταύρωμα, που δεν αναμένεται σφιχτό με τον τρόπο που αγωνίζονται οι ομάδες. Η Μονακό είναι ανώτερη, αλλά σε πολλά ευρωπαϊκά ματς έχει δείξει να βραχυκυκλώνει όταν παίζει εντός έδρας. Αξιόλογο το over 2,5 στο ματς με τη Μονακό να μετράει 6/9 πρόσφατα ανεξαρτήτως διοργάνωσης, με τα πέντε να έχουν να συνδυαστεί και με Goal/Goal. Από δώδεκα σερί Over 2,5 προέρχεται η Αϊντχόφεν ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Στο 1.74 κατά μέσο όρο το over 2,5 στην αγορά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μονακό - Αϊντχόφεν: Over 2,5 (απόδοση 1.74), 19:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ