TIPS ΜΑΡΚΟ

Ματς για γκολ και 2.39 στο Σάο Πάουλο

Ο Ζο της Κορίνθιανς κόντρα στον Καγκελμάχερ της Πενιαρόλ στο Copa Sudamericana στο Neo Quimica Arena του Σάο Πάουλο
Ο Ζο της Κορίνθιανς κόντρα στον Καγκελμάχερ της Πενιαρόλ στο Copa Sudamericana © 2021 ALEXANDRE SCHNEIDER/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Φουλ δράση στο Brasileirao μεσοβδόμαδα με την αυλαία της 24ης αγωνιστικής να ανοίγει στο Σάο Πάουλο και την αναμέτρηση Κορίνθιανς - Μπαΐα. Τα δεδομένα του αγώνα οδηγούν στο 2.39.

Ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα στη Βραζιλία μετά από ενάμιση χρόνο και από τη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού. Η 24η αγωνιστική αποκτά κατά συνέπεια ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς υπάρχουν ομάδες που είχαν αντιμετωπίσει όλο αυτό το διάστημα έντονα προβλήματα. Μια από αυτές είναι η Κορίνθιανς, ο κόσμος της Τιμάο πρόκειται να δώσει μεγάλη πνοή στην ομάδα και ακόμα και με το 30% της πληρότητας του Corinthians Arena (σχεδόν 50 χιλιάδες άτομα). Οι παίκτες μάλιστα δεν παρέλειψαν να δείξουν τον ενθουσιασμό τους για την επιστροφή των φιλάθλων με τις πρόσφατες δηλώσεις τους.

Σε φόρμα, αλλά με προβλήματα

Η Κορίνθιανς διάγει περίοδο φόρμας, δίνει μεγάλο αγώνα για να βρεθεί στο Copa Libertadores της επόμενης σεζόν, ωστόσο τα προβλήματα στην άμυνα δεν παύουν να υπάρχουν. Τα πέντε διαδοχικά Goal/Goal είναι ενδεικτικά της αμυντικής αστάθειας της Τιμάο. Στο τελευταίο χρονικά ματς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Μπραγκαντίνο σ’ ένα απολαυστικό ματς με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Είχε τον έλεγχο του αγώνα, απείλησε περισσότερο, αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει τις φάσεις. Βρέθηκε να χάνει 2-0 (56’, 84’), μείωσε στο 90’ και ισοφάρισε στο 90+5’. Παραμένει εκτός ο χρήσιμος χαφ Ρόνι. Εξέτισε την τιμωρία του ο χαφ Γκάμπριελ. Ετοιμοπόλεμος ο καταλυτικός επιθετικός Ζο.

Ξεκούραστη η Μπαΐα

Από ρεπό προέρχεται η Μπαΐα. Τελευταίο χρονικά ματς της με την Ιντερνασιονάλ την προηγούμενη εβδομάδα. Βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και απέχει έναν βαθμό από τη σωτηρία και τη Σάντος. Είχε ένα δύσκολο πρόγραμμα ομολογουμένως, ίσως και η μια νίκη σε πέντε ματς να την αδικεί. Η ήττα πάντως κόντρα στην Ιντερνασιονάλ κρίνεται δίκαιη με 2-0, αφού η Ίντερ πάτησε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Αξιζε πάντως ένα γκολ, καθώς ήταν αρκετά δραστήρια μετά την ανάπαυλα (έκλεισε με 1.51 xGoals το ματς). Έφτιαξα κάπως το κλίμα, καθώς η διοίκηση εξόφλησε κάποια δεδουλευμένα. Δεν αντιμετωπίζει κάποιο αξιόλογο αγωνιστικό ζήτημα.

Δεδομένα για διπλασιασμό

Η Κορίνθιανς έχει μεγάλη ανάγκη από μια τονωτική νίκη ώστε να ελπίζει ακόμα περισσότερο στο Copa Libertadores της επόμενης σεζόν, ο άσος όμως πιέζεται και στο 1.58 που κυκλοφορεί κατά μέσο όρο στην αγορά δεν έχει αξία. Ναι μεν ο κόσμος θα στηρίζει την Τιμάο, ωστόσο η ομάδα αντιμετωπίζει έντονα θέματα στην άμυνα και δίνει δικαιώματα. Η Μπαΐα είναι σαφώς το αουτσάιντερ, έχει όμως τον τρόπο της, δεν παίζει φουλ άμυνα, δημιουργεί φάσεις, το κλίμα είναι θετικό μετά την τελευταία συνάντηση παικτών και διοίκησης. Συν τοις άλλοις η φιλοξενούμενη είναι και πιο ξεκούραστη, είχε χρόνο να προετοιμαστεί για το αποψινό ματς. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ το Goal/Goal αξίζει. Στο 2.39 κυκλοφορεί κατά μέσο όρο στην αγορά το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δυο ομάδες.


ΠΡΟΤΑΣΗ
03:30 Κορίνθιανς - Μπαΐα: Goal/Goal (2.39)

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ