BET CORNER

MatchCombo του 3.85 στο Ίντερ - Τορίνο, με το 2.52 στη Νίκαια

Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ πανηγυρίζει μετά από γκολ κόντρα στην Κάλιαρι για τη Serie A
Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ πανηγυρίζει μετά από γκολ κόντρα στην Κάλιαρι © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Φουλ δράση στο πρόγραμμα της Τετάρτης (22/12) στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Βγάζει δυνατές στοιχηματικές επιλογές η Γαλλία και η Ιταλία.

(17:30) Σασουόλο - Μπολόνια: Ματς της 19ης αγωνιστικής στην Serie A, διεξάγεται στο 'Mapei Stadium' της Ρέτζιο Εμίλια. Σε καλή κατάσταση η Σασουόλο. Τρέχει ένα αήττητο σερί έξι αγώνων, διάστημα στο οποίο μέτρησε τέσσερις ισοπαλίες (Κάλιαρι, Νάπολι, Σπέτσι, Φιορεντίνα) και δύο νίκες (Μίλαν, Λάτσιο). Μπορεί αμυντικά να μην εμπνέει εμπιστοσύνη, ωστόσο έχει βρει τον παλιό καλό εαυτό της στην επίθεση και δεν συγχωρεί κανένα λάθος. Με 24 βαθμούς είναι στην 11η θέση, θα έχει μια άνετη σεζόν και μπορεί να παίξει τον ρόλο του ρυθμιστή. Δύσκολα πάντως θα διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εκτός ο Τζούρισιτς, αμφίβολοι οι Ενρίκε, Ομπιάνγκ και Ρομάνια.

Σε κακό φεγγάρι η Μπολόνια. Μετά τις δύο σερί νίκες κόντρα σε Σπέτσια και Ρόμα ακολούθησαν τρεις σερί ήττες από Φιορεντίνα, Τορίνο και Γιουβέντους. Παιχνίδια στα οποία φανέρωσε ξανά όλες τις αμυντικές της ανορθογραφίες, παρά το γεγονός πως επιθετικά βρήκε λύσεις. Ισόβαθμη με τη Σασουόλο στους 24, δεν πρόκειται να κινδυνεύσει, ούτε όμως και μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από ένα καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία.

Σε αντίθετο μομέντουμ οι δύο ομάδες. Η Σασουόλο βρήκε αυτοπεποίθηση και σίγουρα πατήματα στο χορτάρι, η Μπολόνια διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος και αιμορραγεί ανασταλτικά. Είναι όμως και απρόβλεπτη, γεγονός που σε συνδυασμό με την αναξιόπιστη αμυντικά Σασουόλο δεν περνάει απαρατήρητο. Φαβορί οι 'νεροβέρντι', σε συμπαθητικές τιμές, ωστόσο ένα ματς με προϋποθέσεις να εξελιχθεί σε ροντέο μπορεί να πάει παντού. Το MatchCombo G/G & over 3,5 στο 2.67 στη Stoiximan.

(19:30) Ίντερ - Τορίνο: Επίδειξη δύναμης κάνουν οι 'νερατζούρι' εδώ και ένα μήνα, όπου με έξι σερί νίκες όχι μόνο κάλυψαν την διαφορά τους από την κορυφή αλλά πλέον βρίσκονται σε αυτή με +4 από Νάπολι και Μίλαν! Στην αρχή της σεζόν έμοιαζε δύσκολο να υπερασπιστεί τον τίτλο της η Ίντερ. Μόλις όμως προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις του Ιντσάγκι, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στην Ιταλία και δίκαια το Νο1 φαβορί για το σκουντέτο. Έχει μακράν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, αλλά και το δεύτερο καλύτερο αμυντικό ρεκόρ. Πλην του τιμωρημένου Μπαρέλα και του τραυματία Κορέα, δεν υπάρχουν άλλες απουσίες για το ματς με την Τορίνο.

Η ομάδα του Γιούριτς είναι σε καλή κατάσταση. Φτάνει στο ματς από δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες, ενώ έχει καταφέρει να χτίσει ένα μικρό αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων. Ανέβηκε στην 10η θέση με 25 βαθμούς, η χρονιά της θα είναι το λιγότερο ξέγνοιαστη, ενώ ρίχνει κλεφτές ματιές προς τα πάνω. Εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι, πιο σοβαρή στα μετόπισθεν αλλά και με δυσκολία κατά καιρούς στη δημιουργία. Μπελότι, Πρατ και Βέρντι είναι εξαιρετικά αμφίβολοι και η πιθανή τους απουσία δεν μπορεί να αναπληρωθεί εύκολα.

Το ματς είναι πιο δύσκολο από όσο δείχνουν οι αποδόσεις υπέρ του φαβορί. Σύμφωνοι, η Ίντερ είναι σε τοπ φόρμα και πολύ δύσκολο να την κοντράρει κανείς αυτή την εποχή. Παίρνει νίκες από κεκτημένη ταχύτητα, έχει αυτοπεποίθηση και τρομερή αποφασιστικότητα στο χορτάρι. Η Τορίνο πάντως είναι δυσκολοκατάβλητη, πεισματάρα και μπορεί να της βάλει δύσκολα. Η συνδυαστική επιλογή over 4,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο και G/G σε απόδοση 3.85 στο MatchCombo της Stoiximan.

(22:00) Νις - Λανς: Αναμέτρηση για τη 19η αγωνιστική της Ligue 1 στην 'Allianz Riviera'. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ντέρμπι με φόντο τη μάχη της Ευρώπης. Η Νις συνεχίζει την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της τον τελευταίο μήνα. Προσέξτε: κέρδισε εκτός την Κλερμόν, ηττήθηκε εντός από τη Μετς (...), πήγε στο Παρίσι και κράτησε στο 0-0 την Παρί, συνετρίβη εντός από το Στρασβούργο (0-3) και αμέσως μετά πήρε το τρίποντο στην έδρα της Ρεν!

Ξεκάθαρα, βρίσκεται ακόμη σε διαδικασία προσαρμογής στα 'θέλω' του Γκαλτιέ. Ενός προπονητή που εμπνέει τη σιγουριά ότι θα βρει την άκρη. Παρά την αστάθεια της, η Νις είναι στην 4η θέση με 30 βαθμούς, στο -2 από τη δεύτερη Μαρσέιγ και στο +3 από την 6η Λανς. Μοναδικό πρόβλημα ο τραυματίας εδώ και εβδομάδες Ρόμπσον Μπάμπου.

Η Λανς ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, αλλά κάπου ξεφούσκωσε. Έχασε τόσο την ένταση, όσο και την αποτελεσματικότητα της στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα το κακό σερί που τρέχει εδώ και πέντε αγωνιστικές, χωρίς νίκη. Διάστημα στο οποίο μετράει τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, η πιο πρόσφατη αυτή στην έδρα της Ναντ με σκορ 3-2. Είναι 6η με 27 βαθμούς και κινδυνεύει να μείνει ακόμη πιο πίσω στη μάχη της Ευρώπης αν δεν πάρει αποτέλεσμα στην 'Allianz Riviera'. Κακουτά, Μασάδο, Μεντίνα και Σαΐντ είναι εκτός μάχης.

Απρόβλεπτη η Νις, αλλά όχι ασόβαρη. Στις κακές της ήττες έχει πληρώσει όλα τα λάθη της, ενώ είχε και γκίνια. Η Λανς είναι run and gun ομάδα και από τη στιγμή που έχασε τον ρυθμό της, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο στυλ που έχει επιλέξει. Αγωνίζεται υπό πίεση και πάει στην έδρα της Νις, που ξέρει να εκμεταλλεύεται καταστάσεις. Το MatchCombo 1 & over 1,5 γκολ στο 2.52 της Stoiximan δεν περνάει απαρατήρητη.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ