BET CORNER

MatchCombo του 3.25 στο Ολυμπιακός - Ρεάλ, η αξία στην Αρμάνι και το over

Ο Κώστας Σλούκας κόντρα στην Μπασκόνια στη EuroLeague
Ο Κώστας Σλούκας ΙΝΤΙΜΕ

Η δεύτερη πράξη της δεύτερης αγωνιστικής της EuroLeague διεξάγεται απόψε με δυνατές μονομαχίες που σηκώνουν πολλή κουβέντα. Υπάρχει βάση για το 3.25 στο ΣΕΦ, ματς για over το Ούνικς - Μονακό, αξίζει η Αρμάνι που δοκιμάζεται στη Βιτόρια.

(19:00) Ούνικς Καζάν - Μονακό: Τα βρήκε σκούρα στην πρεμιέρα η Ούνικς Καζάν με το σύνολο του Βέλιμιρ Περάσοβιτς να γνωρίζει την ήττα με 69-70 από τη Ζενίτ σε μια αναμέτρηση που δυσκολεύτηκε αρκετά στο σκοράρισμα. Ο Περάσοβιτς καλείται να βρει τον τρόπο να αντιδράσει η ομάδα του, ωστόσο μόνο ο Μάριο Χεζόνια και ο Κάνααν δεν μπορούν να τον ξελασπώσουν, πρέπει να επιτύχει μεγαλύτερο πλουραλισμό.

Επιβλητική παρουσία από τη Μονακό κόντρα στον Παναθηναϊκό την πρώτη αγωνιστική της EuroLeague. Ενδεχομένως το 75-63 μάλιστα να ξεγελάει, αφού οι Μονεγάσκοι ήταν κυριαρχικοί από την πρώτη στιγμή, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και αποδείχθηκαν ιδιαίτερα εύστοχοι από την περιφέρεια με 9/21 τρίποντα. Από τη μια έχουμε την Ούνικς που θέλει να γυρίσει τον διακόπτη και θα τρέξει περισσότερο ώστε να πάει σε παραπάνω επιθέσεις, από την άλλη τη Μονακό που μπαίνει με άλλον αέρα στο ματς μετά την επικράτηση επί του Τριφυλλιού. Οι αποδόσεις αδικούν ελαφρώς τους Μοναγάσκους. Περιμένουμε να ξεφύγει το σκορ, δεν αναμένεται χαμηλό τέμπο, πιο πολύ προς το run and gun μπορεί να οδηγηθεί το ματς, αφού και οι δυο ακολουθούν επιθετική φιλοσοφία. Χαμηλό και βατό το όριο των 159,5 πόντων, μπορεί να ξεπεραστεί, στο 1.70 το over στη Stoiximan.

(21:00) Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει το 2/2 στη φετινή EuroLeague. Στην πρεμιέρα κέρδισε την Μπασκόνια με το εμφατικό 75-50, ωστόσο το έργο στο ΣΕΦ είναι πολύ πιο υψηλό αυτή τη φορά. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι κλάσεις ανώτερη από του Βάσκους και είναι αποφασισμένη να αφήσει πίσω της την υποτονική παρουσία της περσινή σεζόν. Η ομάδα του Λάσο ήταν εντυπωσιακή κόντρα στην πρωταθλήτρια Εφές και τη σκόρπισε με 82-69 κάνοντας πάρτι κάτω από τη ρακέτα. Αναμένουμε πιο χαμηλά να πάει το σκορ, φαίνεται και από το βασικό όριο που γυροφέρνει στους 154,5 πόντους και το under να έχει το προβάδισμα. Στην πρεμιέρα τα βρήκαν και τα έκαναν, ωστόσο στο αποψινό παιχνίδι αναμένουμε περισσότερο παιχνίδι υπομονής και πιο προσεκτικές αμυντικά τις δυο πλευρές. Το MatchCombo του under 154,5 και 10+ πόντους για τον Κώστα Σλούκα προσφέρεται στη Stoiximan στο 3.25 έχει αξία. Κόντρα στην Μπασκόνια ήταν αυτός που πήρε τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής και πέτυχε 10 πόντους, πρόκειται να ηγηθεί της προσπάθειας των ερυθρολεύκων και απόψε, ενώ το τέμπο του αγώνα μπορεί να τον ωφελήσει για να πάρει περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρει.

(21:30) Μπασκόνια - Αρμάνι Μιλάνο: Πολλά λάθη και άθλια εμφάνιση από την Μπασκόνια στην πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό που έχασε με 25 πόντους διαφορά. Ο μόνος που προσπάθησε να σώσει την κατάσταση ήταν ο Γκιεντράιτις, αλλά από εκεί και πέρα το χάος. Για απόψε είναι διαθέσιμος ο Μπόλντουιν, αλλά μόνο αυτός δεν αρκεί βάσει των όσων έδειξε η ομάδα από τη Βιτόρια στην πρεμιέρα. Εκπληκτική παρουσία από την Αρμάνι στον αντίποδα, που “έπνιξε” την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 84-74, δίχως αφήνοντας πολλά περιθώρια στη ρώσικη αρκούδα. Έκλεισε σωστά τους χώρους, ενώ ήταν άκρως αποτελεσματική κάτω από τη ρακέτα. Ροντρίγκεθ και Σιλντς έδωσαν τη δική τους παράσταση με 17 πόντους. Δύσκολα θα γυρίσει τόσο άμεσα τον διακόπτη η Μπασκόνια και η Αρμάνι πάει με τέρμα το γκάζι. Στο 1.55 στη Stoiximan η νίκη της ιταλικής ομάδας, έχει βάση.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ