BET CORNER

MatchCombo στο Τότεναμ – Άστον Βίλα, 2.85 στο Μπέργκαμο

Ο Ντέλε Άλι πανηγυρίζει γκολ στο Europa Conference League κόντρα στη Μούρα
Ο Ντέλε Άλι πανηγυρίζει γκολ στο Europa Conference League © 2021 MATT DUNHAM/ASSOCIATED PRESS

Ματς για γερά νεύρα στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα λίγο πριν τη διακοπή. MatchCombo στο Τότεναμ – Άστον Βίλα. Αξίζει το 2.52 στο Ανζέ – Μετς. Ποντάρισμα στο 2.85 στο Αταλάντα – Μίλαν. Υψηλό το 2.62 στο Φιορεντίνα – Νάπολι.

(16:00) Τότεναμ - Άστον Βίλα: Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο Λονδίνο για την 7η αγωνιστική της Premier League. Το σκωτσέζικο ντους συνεχίζεται για τους οπαδούς της Τότεναμ. Το καταπληκτικό ξεκίνημα με τρεις νίκες τις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές -χωρίς να δεχτεί γκολ- εξελίσσεται σε εφιάλτη. Και αυτό γιατί ακολούθησε μια καθολική κατάρρευση, με τρεις συνεχόμενες ήττες απέναντι σε Κρίσταλ Πάλας, Τσέλσι και Άρσεναλ, όπου δέχτηκε από τρία γκολ σε κάθε ματς! Ανεξήγητη η επιμονή του Νούνο να παρατάσσει ενδεκάδες με τους Κέιν, Σον, Άλι, Εντομπελέ και Μόουρα ή Λο Σέλσο, για να αφήνει τη μπάλα στον αντίπαλο και να τους βάζει να την κυνηγάνε...! Οι απουσίες που αντιμετώπισαν οι Spurs μπορεί να δικαιολογήσουν ως έναν βαθμό την κατάσταση, όχι όμως και τον φοβικό τρόπο προσέγγισης των αγώνων από τον Πορτογάλο προπονητή. Που πλην Μπέρχβαϊν και Σεσενιόν, δεν έχει πλέον άλλα προβλήματα.

Η Άστον Βίλα φτάνει στην αναμέτρηση μετά από δύο πολύ μεγάλες νίκες. Επικράτησε με σκορ 3-0 της Έβερτον και ακολούθως άλωσε το 'Old Trafford', κερδίζοντας 0-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στα ύψη το ηθικό της, με το 3-5-2 να λειτουργεί καλά για την ομάδα του κόουτς Σμιθ. Μπέιλι, Ντέιβις, Σανσόν και Τρεζεγκέ αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και είναι νοκ άουτ για το ματς στο Λονδίνο.

Η Τότεναμ είναι σε οριακό σημείο και αναζητά αντίδραση. Μεσοβδόμαδα σκόρπισε με 5-1 τη Μούρα και ξεμπούκωσε επιθετικά. Θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο, διαφορετικά κινδυνεύει από νωρίς να ξεμείνει από στόχους στην Premier League. Αν μη τι άλλο, έχει το ρόστερ να παίξει απείρως καλύτερα απ' ότι μέχρι στιγμής. Αρκεί βέβαια να τολμήσει και ο προπονητής της... Η Βίλα πηγαίνει αεράτη στο 'Tottenham Hotspur Stadium' και απόλυτα ικανή να βάλει δύσκολα στην αντίπαλο της. Δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν για τρίτο σερί παιχνίδι, δύσκολα δεν θα σκοράρει απέναντι σε μια άμυνα που πελαγοδρομεί. Επιλογή μας εδώ το MatchCombo G/G & over 2,5 στο 2.45 της Stoiximan.

(16:00) Ανζέ - Μετς: Στο 'Raymond Kopa' η αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της Ligue 1. Μετά το 0-0 με τη Μαρσέιγ, η Ανζέ έμεινε στο 1-1 με την Τρουά για την τρίτη ισοπαλία της στα τέσσερα τελευταία ματς. Διάστημα στο οποίο αγνοεί τη νίκη, αφού μεσολάβησε η ήττα από τη Ναντ. Το εξαιρετικό της ξεκίνημα δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Ωστόσο παραμένει μια ομάδα με δυνατότητες. Παρά το γεγονός πως δεν ήταν στα καλύτερα της εσχάτως, κατάφερε να πάρει βαθμούς σε δύσκολες έδρες και απέναντι σε υπολογίσιμους αντιπάλους. Με εξαίρεση το παιχνίδι με τη Ναντ, όπου ήταν πραγματικά κακή, στο μοναδικό ίσως παιχνίδι που την πρόδοσε η ανασταλτική της λειτουργία. Μεσοεπιθετικά είναι δυνατή και έχει λύσεις στη δημιουργία και την εκτέλεση. Πρακτικά πλήρης η αποστολή ενόψει Μετς, μόνο ο Ουλντ Καλέντ είναι εκτός μάχης.

Χρειάστηκε να περιμένει ως την 8η αγωνιστική η Μετς για να γελάσει το χειλάκι της. Αυτό έγινε στο 1-2 στην έδρα της Μπρεστ, μιας ομάδας με την οποία έχουν τον ίδιο στόχο. Την παραμονή στην κατηγορία. Περιορισμένες οι δυνατότητες στο ρόστερ της Μετς, λείπει η ποιότητα από τις γραμμές της και προσπαθεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της κατηγορίας κάνοντας κατάθεση ψυχής. Θα είναι αρκετό; Μάλλον όχι και οφείλει να βελτιωθεί αγωνιστικά για να φτάσει στον στόχο της.

Η Ανζέ είναι ανώτερη. Θέλει να επιστρέψει άμεσα στα τρίποντα, προκειμένου να μείνει στο κόλπο για να ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πολύ δύσκολα θα καταφέρει η Μετς να φτάσει σε ένα δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας. Η επιλογή 1 & over 1,5 γκολ στο 2.52 του MatchCombo της Stoiximan, έχει την προσοχή μας.

(19:00) Φιορεντίνα - Νάπολι: Από τα πλέον δυνατά ματς της Κυριακής αυτό στη Φλωρεντία, για την 7η αγωνιστική της Serie A. Η Φιορεντίνα έφυγε με τρίποντο από την έδρα της Ουντινέζε, πετυχαίνοντας την 4η νίκη στα πέντε τελευταία ματς. Διάστημα στο οποίο έχασε βαθμούς μόνο στην ήττα 1-3 από την Ίντερ. Είναι 5η, ισοβαθμεί στους 12 με την 4η Ρόμα και είναι πάνω από ομάδες όπως οι Λάτσιο, Αταλάντα και Γιουβέντους. Ο Ιταλιάνο της έχει δώσει αυτοπεποίθηση, το 4-3-3 της ταιριάζει, χρειάζεται απλά να βρει μεγαλύτερη σταθερότητα στο παοχνίδι της.

Η Νάπολι είναι καταπληκτική μέχρι στιγμής. Στο 2-0 επί της Κάλιαρι συνέχισε το απόλυτο σερί της και με έξι νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η επίθεση της δουλεύει ρολόι, είναι καθ'όλα αξιόπιστη στην άμυνα, ελέγχει τον ρυθμό των αγώνων και ξέρει να επιβάλλεται. Ο Σπαλέτι συνηθίζει να παρουσιάζει ομάδες σε πλήρη ετοιμότητα στο ξεκίνημα της σεζόν, το ζητούμενο είναι να υπάρξει διάρκεια...

Είναι ανώτερη η Νάπολι, παίζει όμως συνεχόμενα ματς (μεσοβδόμαδα ηττήθηκε από την Σπαρτάκ Μόσχας για το Europa League) και η πνευματική αλλά και σωματική διαχείριση δεν είναι απλή υπόθεση. Η Φιορεντίνα είναι καπάτσα, δυνατή ψυχολογικά και έχει ενθουσιασμό. Μπορεί να υποχρεώσει τους 'παρτενοπέι' στην πρώτη τους φετινή απώλεια βαθμών. Η επιλογή 1Χ & G/G στο MatchCombo της Stoiximan, στο υψηλό 2.62.

(21:45) Αταλάντα - Μίλαν: Ματσάρα στο Μπέργκαμο. Μετά από ένα ανιαρό ξεκίνημα, η Αταλάντα ανεβάζει στροφές. Οι νίκες επί των Σαλερνιτάνα και Σασουόλο βρήκαν συνέχεια στο 2-2 του Μιλάνου με την Ίντερ, πριν επικρατήσει μεσοβδόμαδα της Γιουνγκ Μπόις για το Champions League. Σίγουρος ο Γκασπερίνι πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη, σημαντικές οι απουσίες των Γκούσενς, Χάτεμπερ και αγωνία για τον Παλομίνο. Δεν έχει την εκρηκτικότητα των προηγούμενων χρόνων η Αταλάντα, ωστόσο παραμένει μια φουλ επιθετική ομάδα με μπόλικο ταλέντο.

Η Μίλαν πέρασε από την έδρα της Σπέτσια, συνεχίζει αήττητη στην Serie A (5 νίκες, 1 ισοπαλία) και θέλει να πετύχει ότι δεν κατάφερε πέρσι. Να μείνει ως το τέλος στην κούρσα του τίτλου. Όχι και τόσο εύκολο, καθώς οι υποχρεώσεις είναι συνεχόμενες και το βάθος του ρόστερ ένα ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί ικανοποιητικά ακόμη. Κουβαλάει κούραση και απογοήτευση από το μεσοβδόμαδα με την Ατλέτικο, όπου προηγήθηκε, έμεινε νωρίς με δέκα παίκτες και τελικά ηττήθηκε με γκολ στο... 97'. Μπακαγιόκο, Φλορέντσι, Ιμπραχίμοβιτς, Κρούνιτς οι απουσίες για την αναμέτρηση στο Μπέργκαμο.

Ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες. Δύσκολα μπορεί να κριθεί από τα πρώτα 45 λεπτά. Η Αταλάντα θα επιχειρήσει τον αιφνιδιασμό, η Μίλαν είναι υποψιασμένη. Στο τέλος της ημέρας θα έχουμε γκολ και δύο ομάδες στο κυνήγι του αποτελέσματος ως το τελευταίο σφύριγμα. Δεν θέλει πολύ να γίνει... ροντέο στο φινάλε. Περιμένουμε πολλή δράση μετά το 46', με το G/G στο δεύτερο ημίχρονο στο άκρως ικανοποιητικό 2.85 της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ