BET CORNER

MatchCombo στη Βιτόρια, από 1.88 έως 3.20 στις ΗΠΑ

Ο Ρόλνταν του Σιατλ απέναντι στον γκολκίπερ του Ντάλας, Μάουρερ σε ματς πρωταθλήματος της MLS
Ο Ρόλνταν του Σιατλ απέναντι στον γκολκίπερ του Ντάλας, Μάουρερ © 2021 MATT STRASEN/ASSOCIATED PRESS

Θέλουν να "σπάσουν" το ρόδι Αλαβές και Μαγιόρκα τη Βιτόρια. Παραπαίει το Κολόμπους που δοκιμάζεται απέναντι στο Σιατλ το οποίο θέλει εκδίκηση. Ντέρμπι στο Τέξας. Σε φόρμα η Φιλαντέλφια που υποδέχεται το Μόντρεαλ.

Αλαβές - Μαγιόρκα (18:00): Στο Μεντιθορόθα, Αλαβές και Μαγιόρκα καλούνται να "σπάσουν" το ρόδι για τη νέα σεζόν. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Αλαβές γνώρισε την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Βιτόρια. Εκανε ένα καλό ημίχρονο, ωστόσο μετά την ανάπαυλα λύγισε. Αφησε υποσχέσεις σαφώς η παρουσία της, αλλά βρήκε σε καλή μέρα τον Μπενζεμά και μοιραία ήρθε το τελικό 4-1. Η Μαγιόρκα στον αντίποδα, που έπαιζε και αυτή εντός έδρας, έμεινε στο 1-1 με την Μπέτις.

Επαιξε κυρίως καλή άμυνα, πειστική μόνο στο πρώτο μέρος και σε μια από τις λιγοστές ευκαιρίες που έκανε σκόραρε. Από εκεί και πέρα δεν άξιζε τη νίκη. Πιέστηκε από τους Βερντιμπλάνκος και τελικά με αυτογκόλ στο 60’ διαμορφώθηκε το τελικό 1-1. Σημαντική η απουσία του στόπερ Ραΐγιο για τη Μαγιόρκα. Ματς για γερά νεύρα, ματς υπομονής μεταξύ ομάδων που έπαιξαν καλά μόνο για ένα ημίχρονο στην πρεμιέρα. Η Αλαβές πάντως κόντρα στη Ρεάλ ήταν αρκετά θετική στο πρώτο μέρος, την ώρα που η Μαγιόρκα έχει μια καταλυτική απουσία. Το MatchCombo 1X και Under 2,5 που κυκλοφορεί στη Stoiximan στο 1.98 κρίνεται μια αξιόλογη επιλογή.

Κολόμπους - Σιατλ (00:30): Το Κολόμπους εδώ και καιρό δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που πέρασε σάρωσε και πήρε το πρωτάθλημα. Η ομάδα βγάζει πολλές παθογένειες, τη μια ήττα πίσω από την άλλη και ο διακόπτης δεν δείχνει να γυρνάει. Μεσοβδόμαδα έχασε στον δρόμο από τους Ρεντ Μπουλς με το οριακό 1-0, χωρίς πάντως να αξίζει κάτι καλύτερο. Υπό πίεση ο τεχνικός της, χτύπησε και ο πολυσήμαντος επιθετικός Ζαρντές.

Το Σιατλ είναι σε ευνοϊκό μομέντουμ, πιο έμπειρη ομάδα και με μπαρουτοκαπνισμένο τεχνικό. Στο τελευταίο χρονικά ματς υπέταξαν στο Τέξας το Ντάλας 1-0 κάνοντας μεγάλη μαγκιά και αποδίδοντας καλή εικόνα σε μια δύσκολη έδρα. Νωρίτερα είχαν σκορπίσει στο ντέρμπι το Πόρτλαντ 6-2. Το Σιατλ θα θέλει να πάρει ρεβάνς για την περσινή απώλεια του πρωταθλήματος στον τελικό, το Κολόμπους είναι σε άθλια φάση και δεν δείχνει ικανό να μπει ούτε στα playoffs. Στο 2.82 που κυκλοφορεί στη Stoiximan το διπλό υπάρχει αξία.

Φιλαντέλφια - Μόντρεαλ (03:00): Στην Πενσιλβάνια η Φιλαντέλφια θέλει να κάνει την τρίτη διαδοχική εντός έδρας νίκη της, καθώς το προηγούμενο διάστημα υπέταξε Τορόντο (3-0) και Νιου Γιορκ Σίτι και πάει φουλ για το πλεονέκτημα της έδρας στα playoffs της MLS. Την ίδια ώρα το Μόντρεαλ προσπαθεί με νύχια και με δόντια να διατηρηθεί στις θέσεις των playoffs και βρίσκεται στο +3 από το Κολόμπους (περσινοί πρωταθλητές).

Στο τελευταίο χρονικά ματς οι Καναδοί αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο Σινσινάτι. Πάλι καλά να λένε, αφού δημιουργικά δεν ενθουσίασαν και πιέστηκαν αρκετά. Σε γενικές γραμμές κινήθηκαν σε ρηχά νερά. Πείθει περισσότερο με την παρουσία της η Φιλαντέλφια, σταθερά καλή εντός έδρας, την ώρα που τα ματς στο δρόμο δεν πάνε στο Μόντρεαλ (1-1-5 ρεκόρ στα 7 τελευταία εκτός έδρας). Το MatchCombo της Stoiximan για το 1 & over 1,5 στο 1.88 έχει βάση.

Χιούστον - Ντάλας (03:30): Μεγάλο ντέρμπι στο Τέξας. Ματς για γερά νεύρα που η παράδοση δεν βγάζει διπλό. Η έδρα μιλάει συνήθως στα μεταξύ τους ματς και δεν βλέπουμε συχνά κάποια φιλοξενούμενη να επικρατεί. Τα δεδομένα είναι διαφορετικά όμως αυτή τη φορά, που οφείλουμε να πάμε κόντρα. Το Χιούστον δεν… βλέπεται.

Είναι 13 ματς μακριά από τις νίκες, καταγράφει τη μια μέτρια εμφάνιση πίσω από την άλλη και είναι στην προτελευταία θέση της δυτικής περιφέρειας. Συν τοις άλλοις δυσκολεύεται να κάνει τελική. Στον αντίποδα, το Ντάλας έχει αφήσει στην άκρη το συντηρητικό ποδόσφαιρο, παίζει πιο επιθετικά για τα δεδομένα του και η εικόνα του θέλγει. Σε ελεύθερη πτώση το Χιούστον, από δυο σερί ήττες το Ντάλας εντός έδρας, αλλά κόντρα στις κορυφαίες ομάδες αυτή τη στιγμή, Κάνσας (0-2) και Σιατλ (0-1). Αξίζει το ρίσκο στο διπλό που προσφέρεται στο 3.20 στη Stoiximan.


Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ