TIPS ΜΑΡΚΟ

Μάρτιν Παλέρμο και κόσμος φέρνουν στο προσκήνιο το 1.74

Ο Μάρτιν Παλέρμο στον πάγκο της Ουνιόν Εσπανιόλα σε ματς για το Copa Libertadores
Ο Μάρτιν Παλέρμο στον πάγκο της Ουνιόν Εσπανιόλα © 2021 MATILDE CAMPODONICO/ASSOCIATED PRESS

Από αλλαγή προπονητή προέρχονται Αλντοσίβι και Ουνιόν Σάντα Φε, που κυνηγούν εναγωνίως θετικό αποτέλεσμα. Πρώτο ματς με κόσμο για την οικοδέσποινα και τα δεδομένα οδηγούν στο 1.74

Κοινός βίος για Αλντοσίβι και Ουνιόν Σάντα Φε, αφού αμφότερες προέρχονται από αλλαγή προπονητή ύστερα από μια φάση εσωστρέφειας. Μετά από 13 ματς η Ουνιόν είναι 18η με 15 βαθμούς, ενώ η Αλντοσίβι εδρεύει στην 23η θέση με 13 βαθμούς στο ίδιο σύνολο αγώνων στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του αργεντίνικου πρωταθλήματος.

Οι έξι ήττες στη σειρά για την Αλντοσίβι είναι πολλές, η οποία δεν θέλει να μπει σε τόσους πολλούς μπελάδες στο νέο πρωτάθλημα και στην ειδική βαθμολογία που θα διαμορφωθεί από το τρέχον πρωτάθλημα (26 αγωνιστικές, όλοι παίζουν με όλους από μια φορά). Ο Φερνάντο Γκάγκο πλήρωσε τα σπασμένα και αποτελεί πλέον παρελθόν για την ομάδα, μετά την άθλια εμφάνιση κόντρα στη Χιμνάσια Λα Πλάτα που συνδυάστηκε με ήττα με 3-1.

Επιστρέφει στα πάτρια εδάφη ο Μάρτιν Παλέρμο, που έχει κάνει καλή δουλειά σε Χιλή και Μεξικό. Μάλιστα ο ίδιος δεν παρέλειψε να δηλώσει ενθουσιασμένος για το γεγονός πως επιστρέφει στην Αργεντινή. Πάντως απόψε θα πάει με υπηρεσιακό τεχνικό και τις προηγούμενες μέρες γινόταν προσπάθεια συσπείρωσης στο εσωτερικό. Το κλίμα δείχνει βελτιωμένο, αφού ο κόσμος επιστρέφει στο γήπεδο και για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε η πανδημία του κορονοϊού (περίπου 6 χιλιάδες άτομα θα βρεθούν στο γήπεδο). Εκτός από τον Παλέρμο για το πόστο του προπονητή η Αλντοσίβι απέκτησε και τον επιθετικό Άουτσε που έπαιζε μέχρι πρόσφατα στην Αρχεντίνος Τζούνιορς και μπορεί να βοηθήσει στο δημιουργικό σκέλος.

Με υπηρεσιακό δίδυμο στον πάγκο η Ουνιόν Σάντα Φε, που και αυτή διανύει περίοδο κρίσης. Η αλλαγή στον πάγκο λειτούργησε ευεργετικά με το καλημέρα, καθώς μετά από τρεις σερί ήττες με μηδέν παθητικό, υπέταξε την Πατρονάτο εντός έδρας με σκορ 2-0. Η έλευση του Μοσέτ έστω και προσωρινά λειτούργησε θετικά στην ομάδα, που όμως δεν απάντησε και ομάδα φόβητρο, ας μην κρυβόμαστε. Νέος τεχνικός ο Γκουστάβο Μουνούα από την Ουρουγουάη, κίνηση που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. Η ομάδα έχει ανάγκη από ανάταση ηθικού και να αναλάβει κάποιος που έχει γνώση των απαιτήσεων, ο 43χρονος τεχνικός, πάντως τώρα δεν έχει παρουσιάσει κάτι θετικό στο βιογραφικό του ως προπονητής.

Η Ουνιόν Σάντα Φε δίνει δεύτερο ματς με υπηρεσιακό προπονητή, η Αλντοσίβι πρώτο, ωστόσο η ανάγκη για βαθμούς είναι μεγάλη στην οικοδέσποινα. Ο Παλέρμο δείχνει να έχει βελτιώσει το κλίμα προτού προλάβει ο ίδιος να κάτσει στον πάγκο της ομάδας. Στην εξίσωση μπαίνει σαφώς και το γεγονός πως η γηπεδούχος για πρώτη φορά θα παίξει μπροστά στον κόσμο της από τότε που ξεκίνησε η πανδημία του κορονοϊού. Δεν τρομάζει η Ουνιόν, μπορεί να πάρει έστω την ισοπαλία η Αλντοσίβι. Στο 1.74 κατά μέσο όρο το ασιατικό χάντικαπ +0,25 (σε περίπτωση ισοπαλίας μισό κέρδος) για την οικοδέσποινα, στέκει ως επιλογή.

ΠΡΟΤΑΣΗ
01:00 Αλντοσίβι - Ουνιόν Σάντα Φε: 1 με +0,25 (1.74)

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ