BIG GAMES BET

Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν: Στοίχημα με ασφάλεια στο 1.75

FILE - Referee Clement Turpin gives instructions during the UEFA Nations League semifinal soccer match between Netherlands and England at the D. Afonso Henriques stadium in Guimaraes, Portugal, Thursday, June 6, 2019. Turpin will referee the Champions League final between Liverpool and Real Madrid on Saturday May 28. (AP Photo/Luis Vieira, File)
FILE - Referee Clement Turpin gives instructions during the UEFA Nations League semifinal soccer match between Netherlands and England at the D. Afonso Henriques stadium in Guimaraes, Portugal, Thursday, June 6, 2019. Turpin will referee the Champions League final between Liverpool and Real Madrid on Saturday May 28. (AP Photo/Luis Vieira, File) © 2023 LUIS VIEIRA, FILE/ASSOCIATED PRESS

Ώρα για Classique στη Μασσαλία, η Μαρσέιγ φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν σε μια από τις παραδοσιακές μονομαχίες του γαλλικού ποδοσφαίρου. Παιχνίδι με απόδοση 1.75.

Με ένα σπουδαίο ματς κλείνει το πρόγραμμα στη Γαλλία απόψε, Μαρσέιγ εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν (21:45 NOVASPROTS 2 , LIVE από το SPORT24) το Classique τη χώρας. Αναμέτρηση με έντονη αντιπαλότητα, από τα πλέον παραδοσιακά παιχνίδια του γαλλικού ποδοσφαίρου. Το αποψινό ματς πρόκειται να είναι το 105ο.

Τα χρειάστηκε η Μαρσέιγ κόντρα στην Τουλούζ. Δεν έπιασε υψηλά στάνταρ η ομάδα στην Τουλούζη, θα μπορούσε πολύ εύκολα να την πατήσει, βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ στο 3’, αλλά το γύρισε στο β’ ημίχρονο με γκολ του Εμπεμπά στο 52’ και του Ουντέρ στο 59’. Το 3-1 το διαμόρφωσε ο μπακ Ταβάρες, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 87’. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη για τους Φωκαείς και τέταρτη στην τελευταία πεντάδα αγώνων. Οι ισορροπίες είναι λεπτές, βρίσκονται στη δεύτερη θέση και στο -5 από την πρωτοπόρο Παρί. Με νίκη σήμερα μπαίνει για τα καλά… φωτιά στο πρωτάθλημα. Εκτός ο καλός στόπερ Εμπεμπά.

Μετά από τρεις σερί ήττες η Παρί επέστρεψε στις νίκες. Κέρδισε 4-3 τη Λιλ σ’ ένα ματς ροντέο, που δεν ήταν στα καλά της και εάν ρωτήσει κάποιος τους παίκτες πώς πήραν το τρίποντο αυτό, κανείς μάλλον δεν κατάλαβε πώς ήρθε η νίκη. Μπροστά στο σκορ στο 17’ με 2-0, πίσω με 3-2 στο 69’, 3-3 με με τον Εμπαπέ και στις καθυστερήσεις ένα φάουλ του Μέσι έκανε το τελικό 4-3. Επικρατεί συσπείρωση, ο κόσμος πήγε στην προπόνηση της Παρασκευής, η οποία ήταν ανοιχτή, κάτι που είχαμε να δούμε καιρό, δεκαετία και βάλε στην παριζιάνικη ομάδα. Εκτός για το Classique Χακίμι και Νεϊμαρ. Πρόλαβε τελικά ο Κιμπεμπέ. Λείπει στα τελευταία ο Ρενάτο Σάντσες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ζόρικο ματς, κάνει καλή σεζόν η Μαρσέιγ, αλλά η ομάδα του Γκαλτιέ είναι ένα κλικ πιο ποιοτική. Το Βελοντρόμ είναι δύσκολη έδρα, ενώ αμφότερες προέρχονται από μπερδεμένες εμφανίσεις. Δεν βγαίνει εύκολα άκρη. Σταυρόλεξο. Ποντάρισμα στις κάρτες. Στο 1.75 το Under 4,5 κάρτες, είναι μια ασφαλής επιλογή. Βοηθάει και ο διαιτητής της αναμέτρησης Κλεμέντ Τουρπέν. Είναι… τσιγκούνης, δεν βγάζει εύκολα κάρτες από το τσεπάκι του στα εντός συνόρων παιχνίδια. Στο Μονακό - Παρί πριν δύο εβδομάδες έβγαλε μόλις μια, ομοίως και στο Μαρσέιγ - Νις πριν 20 μέρες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν: Under 4,5 κάρτες (απόδοση 1.75), 21:45
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ