BIG GAMES BET

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Ειδικά στοιχήματα και combo από το ντέρμπι του Έτιχαντ

Ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια του Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ στα ημιτελικά του FA Cup
Ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια του Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ στα ημιτελικά του FA Cup © 2022 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Το Match Money εντοπίζει επιλογές για όλα τα γούστα από το μεγάλο ματς μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ.

Αναμφίβολα το μεγαλύτερο παιχνίδι όχι μόνο της Premier League αλλά και όλου του σαββατιάτικου προγράμματος, είναι το Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ. Μια κόντρα που παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια προδιαθέτει για γεμάτα σε θέαμα αλλά κυρίως σε ένταση παιχνίδια. Η μίνιμουμ απόσταση χωρίζει και τις δυο ομάδες οπότε μιλάμε και για μάχη κορυφής, από τη στιγμή μάλιστα που η φετινή Λίβερπουλ έχει μπει με πολλές αξιώσεις.

Όσο κι αν κάποιος δεν δίνει μεγάλη βαρύτητα στους αριθμούς και στις παραδόσεις, τα δεδομένα και στους δυο αυτούς τομείς κλίνουν προς τα αριστερά. Με σερί 8-5-0 στο Έτιχαντ απέναντι στη Λίβερπουλ σε περιβάλλον Premier League η Μάντσεστερ Σίτι, μάλιστα η τελευταία νίκη των κόκκινων έγινε στην πρώτη σεζόν του Κλοπ στην Αγγλία, το Νοέμβριο του 2015. Επίσης έχουμε μια Μάντσεστερ Σίτι που σήμερα ψάχνει ιστορικό ρεκόρ με την 24η διαδοχική εντός έδρας νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, ένα κατόρθωμα προφανώς καθόλου αμελητέο. Χορταστικά και πολύ ανοιχτά τα τελευταία αναμεταξύ τους, στα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώθηκαν 4+ γκολ (συνολικά 28), οπότε κρατάμε το συνδυαστικό 1 & Over 2,5 σε απόδοση 2,30.

Φυσικά, ο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι είναι δικαιωματικά και δικαιολογημένα ο Χάαλαντ, όμως είναι πραγματικά πολύ επιδραστικός σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια ο Μπερνάρντο Σίλβα. Ο Γκουαρντιόλα σχεδόν πάντα σε αυτά τα μπρα ντε φερ τον εκμεταλλεύεται σε ρόλο στα άκρα και πιο μπροστά από ότι συνήθως. Το έκανε πέρσι στο Champions League με Μπάγερν, Ρεάλ αλλά και στον τελικό με την Ίντερ και βγήκε κερδισμένος.

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Προγνωστικά και ανάλυση

Όπως το έκανε με την ίδια ανταμοιβή και στο εγχώριο μέτωπο, με την Άρσεναλ στο περσινό 4-1 τον Απρίλη και στον τελικό του Kυπέλλου. Κομβικός με ή χωρίς την μπάλα, μετράει τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ φέτος, λογικά θα αποτελέσει παίκτη-κλειδί στη σημερινή αναμέτρηση. Αξίζει να κοιτάξουμε το 2,50 στο ενδεχόμενο του είτε να σκοράρει, είτε να μοιράσει τουλάχιστον μια ασίστ.

Με την τριάδα πίσω που ακολουθεί στα περισσότερα παιχνίδια ο Γκουαρντιόλα, το πιθανότερο είναι να δούμε σαν αριστερό στόπερ τον Γκβάρντιολ. Ο Κροάτης έχει μεν ταλέντο, αλλά είναι ακόμη 21, άψητος από τόσο μεγάλα ματς και αρκετά δυναμικός σε σημείο που φλερτάρει πολύ συχνά με κάρτα. Θα επωμιστεί πολύ μεγάλο βάρος παίρνοντας πάνω του σημαντικό κομμάτι από το μαρκάρισμα του σούπερ φορμαρισμένου Σαλάχ και σίγουρα το έργο του δεν αναμένεται καθόλου απλό. Στο 3,25 το να δει κίτρινη έχει ενδιαφέρον.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε ό,τι αφορά τη Λίβερπουλ, πολλή δουλειά στο δημιουργικό – και όχι μόνο στο εκτελεστικό- κομμάτι κάνει ο Νούνες. Ζεστός ο Ουρουγουανός με 4 γκολ και ισάριθμες ασίστ στα 8 τελευταία στην Premier League, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως και οι 9 ασίστ που έχει δώσει από τότε που αποκτήθηκε ήταν στον Σαλάχ, δείγμα του ότι αυτοί οι δυο παίκτες βρίσκονται σχεδόν σε ιδανικό επίπεδο. Το να μοιράσει ακόμη μια ασίστ δίνει το πολύ υψηλό 7,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: 1 & Over 2,5 (απόδοση 2,30), 14:30
  • Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Μπερνάρντο Σίλβα anytime σκόρερ ή ασίστ (απόδοση 2,50)
  • Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Γκβάρντιολ να δεχτεί κάρτα (απόδοση 3,25)
  • Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Νούνες Over 0,5 ασίστ (απόδοση 7,00)
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ