ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Μακροχρόνιες επιλογές από τις μικρές Αγγλίες

Ο Νιλ Κρίτσλι
Ο Νιλ Κρίτσλι © 2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Άδειο το κουπόνι ως συνήθως λίγες μέρες μετά τη λήξη των διεθνών υποχρεώσεων, θα ασχοληθούμε εδώ με μακροχρόνιες επιλογές στις μικρές Αγγλίες, σαν ζέσταμα για το γεμάτο τριήμερο που ακολουθεί.

Μεγάλο το ενδιαφέρον σε όλα τα μέτωπα στη Λιγκ 1, θα ξεκινήσουμε με τη μάχη του υποβιβασμού.

Οριακά τα δεδομένα εκεί, με τις Πορτ Βέιλ, Τσέλτεναμ και Φλίτγουντ να προέρχονται από θετικά αποτελέσματα και να ροκανίζουν τη διαφορά από τη σωτηρία. Σε κάθετη πτώση αντιθέτως Μπέρτον και Κέμπριτζ, που έχουν φέρει τον εαυτό τους σε δύσκολη θέση. Η δεύτερη έχει βγάλει δυσκολίες με τον Μονκ στον πάγκο της, προέρχεται από δύο σερί βαριές ήττες, ωστόσο αναμένεται πως η διακοπή θα τη βοηθήσει και το πρόγραμμά της μέχρι το τέλος της σεζόν δεν είναι καταδικαστικό.

Η κατάσταση στην Μπέρτον όμως μοιάζει δυσκολότερη. Πέντε σερί ήττες μετρούν μέσα στην έδρα τους οι “ζυθοποιοί”, οι οποίοι μετά το ζόρικο ματς στο Γουίγκαν, αντιμετωπίζουν στη σειρά τις Μπάρνσλι, Όξφορντ και Στιβενέιτζ, όλες τους δηλαδή ομάδες με φιλοδοξίες ανόδου. Συν τοις άλλοις, η παρουσία του Μάρτιν Πάτερσον στον πάγκο της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Πρόκειται για νεαρό προπονητή, ρούκι σε τέτοιες συνθήκες και αυτό ίσως παίξει τον ρόλο του στην τελική σούμα. Στο 2,30 παίζει ο υποβιβασμός της Μπέρτον.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Επιμένουμε στη Λιγκ 1 και θα ρίξουμε μια ματιά στη μάχη των πλέι οφ ανόδου. Σφαγή ανάμεσα σε Όξφορντ, Στιβενέιτζ, Λίνκολν και Μπλάκπουλ για την 6η θέση, με τη Λέιτον Όριεντ να ελπίζει διακριτικά λίγο παρακάτω. Κάνει γκελ εδώ η περίπτωση της Μπλάκπουλ. Η Όξφορντ εξάλλου δεν βγάζει την παραμικρή εμπιστοσύνη με τον Μπάκινγχαμ στον πάγκο, οι καλές της εμφανίσεις είναι άραιες και παραμένει στο παιχνίδι περισσότερο λόγω των πολλών βαθμών που χάνει ο ανταγωνισμός.

Η Στιβενέιτζ φαίνεται σαν να μένει από βενζίνη στο στάδιο αυτό της σεζόν, ενώ η εντυπωσιακή Λίνκολν, που έχει πετύχει 16 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της (!), ίσως βρει ταβάνι σιγά σιγά. Θα παίξει τον ρόλο της εδώ η εμπειρία της Μπλάκπουλ, η οποία έχει βγάλει αστάθεια μέσα στη σεζόν, όμως διαθέτει ένα ρόστερ με παραστάσεις στην Τσάμπιονσιπ και έναν τεχνικό (Νιλ Κρίτσλι) που το έχει... κάνει ξανά και γνωρίζει τα κατατόπια. Το -3 από την 6η Όξφορντ δεν είναι απαγορευτικό και το 4,50 για το πλασάρισμα της Μπλάκπουλ στην 6άδα είναι μια χαρά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μακροχρόνια Λιγκ 1 Αγγλίας: Μπέρτον να υποβιβαστεί (απόδοση 2.30)
  • Μακροχρόνια Λιγκ 1 Αγγλίας: Μπλάκπουλ να τερματίσει στην πρώτη 6άδα (απόδοση 4.50)
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ