ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Λιόν - Μονακό: Η αξία στο 2.63 για τον επικίνδυνο Μπεν Γεντέρ

Ο Μπεν Γεντέρ της Μονακό κόντρα στον Μαρκίνιος της Παρί στο γαλλικό πρωτάθλημα
Ο Μπεν Γεντέρ της Μονακό © 2021 FRANCOIS MORI/ASSOCIATED PRESS

Με απουσίες Λιόν και Μονακό στο μεγάλο ματς της βραδιάς από τη Ligue 1 και η αξία βρίσκεται στο 2.63.

Σπουδαία αναμέτρηση το βράδυ στο Γκρουπάμα Στέιντιουμ. Η έκτη της Ligue 1 Μονακό δοκιμάζεται στην έδρα τής πάντα υπολογίσιμης Λιόν (22:00 NOVASPORΤS 2, LIVE από το SPORT24) σ’ ένα ματς που υπόσχεται πολλά νεύρα και καλό τέμπο. Στη δέκατη θέση η Λιόν, ωστόσο η διαφορά τους βρίσκεται μόλις στον πόντο. Με σημαντικές απουσίες οι Λιονέ που προέρχονται από ισοπαλία στο μεγάλο ντέρμπι μίσους με τη Σεντ Ετιέν (1-1), ο Σλιμανί που είναι παίκτης βαρόμετρο στη δημιουργία τραυματίστηκε με την Εθνική Αλγερίας και αποτελεί πλήγμα για απόψε, ενώ ο βασικός γκολκίπερ Λόπες είναι τιμωρημένος. Παράλληλα, λογικά δεν θα παίξει και ο Πακετά που ήταν στην αποστολή της Πέμπτης για την Εθνική Βραζιλίας.

Από την άλλη η Μονακό μπορεί να μην εντυπωσιάζει με τον τρόπο παιχνιδιού της, ωστόσο έχει σε καλό φεγγάρι τον Μπεν Γεντέρ που διάγει εξαιρετική περίοδο φόρμας. Καταλυτικές οι απουσίες των χαφ Ντιοπ και Τσουαμενί.

Ο Μπεν Γεντέρ είναι ο κυριότερος εκφραστής ευκαιριών των Μονεγάσκων, έχει σκοράρει 5 γκολ, ενώ έχει μοιράσει 2 ασίστ. Μάλιστα μετράει 0,65 xG κατά μέσο όρο ανά 90λεπτο. Δεύτερος στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι ο Γκολοβίν με 0,37 xG ανά 90λεπτο, ωστόσο είναι τραυματίας, κάτι που έχει ως συνέπεια να πάρει περισσότερες ευκαιρίες απόψε ο Μπεν Γεντέρ. Στο 2.63 κατά μέσο όρο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο γκολτζής των φιλοξενούμενων.

ΠΡΟΤΑΣΗ
22:00 Λιόν - Μονακό: Να σκοράρει ο Μπεν Γεντέρ (2.63)

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ