ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Λάτσιο - Αταλάντα: Προγνωστικά και Ανάλυση - Πέρασε φαβορί ο άσος

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι στον πάγκο της Αταλάντα κατά τη διάρκεια αγώνα Champions League κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις | 29 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι στον πάγκο της Αταλάντα κατά τη διάρκεια αγώνα Champions League κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις | 29 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Γύρισε τούμπα το σετ του αγώνα Λάτσιο - Αταλάντα, με τη νίκη των "λατσιάλι" να περνάει από τιμές αουτσάιντερ σε ρόλο φαβορί, καθώς προέκυψαν κρούσματα κορονοϊού στους φιλοξενούμενους.

Εντυπωσιακή αλλαγή παρατηρείται στο σετ αποδόσεων του αγώνα της Λάτσιο με την Αταλάντα. Ο άσος άνοιξε σε τιμές στο 3.20 και πλέον έχει περάσει σε φαβορί στο 2.45 κατά μέσο όρο.

Το σετ γύρισε τούμπα εξαιτίας των τελευταίων νέων που έχουν προκύψει από το στρατόπεδο της Αταλάντα. Ο σύλλογος, πριν αναχωρήσει για τη Ρώμη ανακοίνωσε ότι προέκυψαν κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις της ομάδας, χωρίς να κάνει γνωστό πόσοι και ποιοι παίκτες ανιχνεύθηκαν θετικοί.

Η αποστολή ήταν να πετάξει για την πρωτεύουσα την Παρασκευή, αλλά τελικά το ταξίδι αναβλήθηκε και έγινε ανήμερα του αγώνα. Η αναμέτρηση αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά, άρα αυτό σημαίνει ότι στην Αταλάντα τα κρούσματα κορονοϊού είναι κάτω από εννιά, διότι σύμφωνα με τους νέους κανόνες στην Ιταλία, πρέπει να προκύψουν τουλάχιστον εννιά θετικά δείγματα για να υπάρξει αναβολή.

Προγνωστικά Ιταλία: Λάτσιο - Αταλάντα

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει στον ιταλικό Τύπο, τα κρούσματα υπολογίζονται στα επτά και αφορούν έξι παίκτες της πρώτης ομάδας και έναν της Primavera. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θετικοί είναι οι Μαλινόβσκι (5 γκολ), Χάτεμπουρ, Ντε Ρόον (1 γκολ), Πάσαλιτς (8 γκολ), Μουριέλ (4 γκολ) και Κοοπμάινερς (2 γκολ).

Αν επαληθευτούν οι συγκεκριμένες πληροφορίες, πρόκειται για πάρα πολύ σημαντικές απουσίες, δεδομένου ότι λείπουν επίσης ο πρώτος σκόρερ Ζαπάτα (9 γκολ), που είναι τραυματίας και για προσωπικούς λόγους ο Ιλιτσιτς (3 γκολ).

Πρακτικά, η Αταλάντα θα κατέβει χωρίς επίθεση στο Ολίμπικο, έχοντας ως μοναδικό καθαρόαιμο φορ τον πιτσιρικά Πίκολι και στηρίγματα τους Μίραντσουκ και Πεσίνα. Σύμφωνα με την Gazzeta Dello Sport οι μπεργκασμάκι οριακά συμπληρώνουν 18αδα και ο Γκασπερίνι αναμένεται να παρατάξει πειραματική ενδεκάδα με τους Μούσο, Τολόι, Παλομίνο, Ντεμιράλ, Μέλε, Πεσίνα, Φρόιλερ, Πετσέλα, Τσαπακόστα, Μίραντσουκ και Πίκολι. Συγκριτικά με το 0-0 κόντρα στην Ιντερ, αναμένονται πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Η Λάτσιο από την πλευρά της έχει κι αυτή ορισμένες σοβαρές απουσίες (Κατάλντι, Πέδρο, Ατσέρμπι), ωστόσο τα προβλήματα της Αταλάντα είναι σαφώς περισσότερα και υπό αυτές τις συνθήκες, το σύνολο του Μαουρίτσιο Σάρι, θα έχει την ευκαιρία του για τη νίκη (21:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Ο άσος μπορεί να εντοπιστεί ακόμη και σε τιμές στο 2.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάτσιο - Αταλάντα: 1 (απόδοση 2.50), 21:45
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ