BETMARKET TIPS

Λαμία - Βέροια: Ο άνθρωπος των… υποβιβασμών

Ο Τζανλούκα Φέστα στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό
Ο Τζανλούκα Φέστα στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό INTIME

Το BetMarket.gr αναλύει το τελευταίο Ελληνικό παιχνίδι της σεζόν, Λαμία-Βέροια, για μια θέση στη Super League Interwetten 2022/2023

Τι κι αν σήμερα έχουμε 18 Ιουνίου. Τι και αν στα προηγμένα πρωταθλήματα ασχολούνται με το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών της επόμενης περιόδου. Στον μαγικό κόσμο της Super League Interwetten (ή Super League 2) ακόμη… παίζουν!

Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς θα γίνει απόψε στη Λαμία (20:00 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24 ), με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τη Βέροια. Έχοντας υπέρ της το 2-1, με το οποίο κέρδισε λίγες μέρες πριν εκτός έδρας, και το πλεονέκτημα να είναι σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, είναι δικαιολογημένα το μεγάλο φαβορί για να επικρατήσει στην κυρίως υπόθεση.

Επί συγκεκριμένου όμως, δηλαδή στο σημερινό ματς, η Λαμία ίσως δεν είναι τόσο μεγάλο φαβορί για τη νίκη, όσο δείχνουν τα στοιχηματικά σετ. Διαβάζοντας το πρώτο παιχνίδι, θα βρούμε μια επικράτηση που δεν βασίζεται στη συνολικά καλύτερη εικόνα της στο τερέν.

Η Βέροια ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα, μετρώντας συνολικά 18 τελικές. Εκεί που κρίθηκε το παιχνίδι ήταν Α. Στις στημένες μπάλες, όπου η Λαμία ήταν σαφώς καλύτερη και αποτελεσματικότερη και Β. Στους τερματοφύλακες, με τον Σαράνοφ να είναι καταπληκτικός, την ώρα που ο Παπαδόπουλος ήταν όλη τη σεζόν ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Βέροιας και αγωνίστηκε λόγω απουσίας του Βελλίδη.

Ένας καλός τερματοφύλακας και η ικανότητα στις στημένες μπάλες δεν είναι, βέβαια, καθόλου “λίγο πράγμα”. Είναι ικανά μέχρι και να χαρίσουν την παραμονή στη Λαμία. Δεν αρκούν όμως, από στοιχηματικής άποψης, ώστε να τη μετατρέψουν σε τόσο μεγάλο φαβορί.

Μια Λαμία που στον πάγκο της έχει τον Τζιανλούκα Φέστα, έναν προπονητή που ουκ ολίγες φορές βρέθηκε χαμένος σε μάχες σωτηρίας. Μην ξεχνάμε πως ήταν ο τεχνικός στη χρονιά υποβιβασμού της Λάρισας, είχε τελευταίο τον Απόλλωνα όσο ήταν εκεί και επιλέχθηκε για να σώσει τη Λαμία! Ο Ιταλός που ήρθε στη χώρα μας, αφού πρώτα είχε γνωρίσει τον υποβιβασμό ως προπονητής της Κάλιαρι και απολύθηκε από την Κόμο επειδή η ομάδα ήταν τελευταία!

Σαφώς δεν παραγνωρίζουμε τη μεγαλύτερη εμπειρία της Λαμίας, τη μικρότερη (ίσως) καταπόνηση του ρόστερ έναντι του εξαντλητικού προγράμματος στη Super League 2 αλλά εδώ μιλάμε για στοιχηματικές αποδόσεις. Και η εικόνα του πρώτου αγώνα, αφήνει ελπίδες στη Βέροια και δημιουργεί στοιχηματικές προϋποθέσεις για αναζήτηση αξίας πάνω της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λαμία - Βέροια: Χ2 (απόδοση 1.98), 20:00

Διάβασε καθημερινά προγνωστικά αλλά και έξυπνα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ