ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Κόντρα στην πρώην με σούπερ παράδοση ο Ροζέριο Σένι για το 2.00

Ο Ροζέριο Σένι ως προπονητής της Φλαμένγκο σε ματς κόντρα στην Ιντερνασιονάλ
Ο Ροζέριο Σένι © 2021 BRUNA PRADO/ASSOCIATED PRESS

Η Σάο Πάουλο φιλοξενεί τη Φλαμένγκο σ’ ένα ματς που και οι δύο έχουν μεγάλη ανάγκη για τη νίκη. Εκπληκτική η παράδοση της Σάο Πάουλο κόντρα στη Φλα, παρελθόν με την ομάδα του Ρίο έχει ο Ροζέριο Σένι. Αξίζει το ποντάρισμα στο 2.00.

Από το αποψινό πρόγραμμα του Brasileirao δεσπόζει η αναμέτρηση μεταξύ της Σάο Πάουλο και της Φλαμένγκο (21:00 LIVE από το SPORT24 ). Αμφότερες έχουν ανάγκη από βαθμούς για τους δικούς τους λόγους. Η Σάο Πάουλο για να συνεχίσει να ελπίζει για το Copa Libertadores της επόμενης σεζόν, αν και τα δεδομένα δεν είναι υπέρ της έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και θα πρέπει να συμβιβαστεί με το Copa Sudamericana, ενώ δεν δείχνει να κινδυνεύει και με τον υποβιβασμό.

Στον αντίποδα η Φλαμένγκο που συνεχίζει να έχει αγωνιστικά προβλήματα (έξω ο πολύπειρος χαφ Ντιέγο. Πάγια εκτός ο ποιοτικός μεσοεπιθετικός Αρασκαέτα. Δεν παίζουν επίσης ο μπακ Ισλα και γκολκίπερ Ντιέγκο Αλβες) έχει μπροστά της τον τελικό του Copa Libertadores με την Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα. Μαθηματικές ελπίδες για το πρωτάθλημα υπάρχουν, αλλά στο εσωτερικό επικρατεί συμβιβασμός ότι το ματς με την Παλμέιρας είναι πολύ πιο σημαντικό. Έτσι και αλλιώς η πρωτοπόρος Ατλέτικο Μινέιρο δεν δείχνει διαθέσεις να αφήσει τον τίτλο για κάποιον άλλο.

Αντιμέτωπος με το παρελθόν του ο Ροζέριο Σένι

Αν υπάρχει ένας στίχος τραγουδιού που θα κολλούσε στην αποψινή συνάντηση στο Μορουμπί θα ήταν το "τι ‘ναι αυτό που μας ενώνει, μας χωρίζει, μας πληγώνει". Ο Ροζέριο Σένι τίθεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του, ο νυν τεχνικός της Σάο Πάουλο, ανέβασε επίπεδο τη Φλαμένγκο την προηγούμενη διετία, κατέκτησε και το πρωτάθλημα μαζί της, αλλά έφυγε με τις χειρότερες σχέσεις μετά από μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων το καλοκαίρι και επειδή δεν είχε καλές σχέσεις με ορισμένα μέλη του επιτελείου.

Ο θρυλικός γκολκίπερ δεν έχει ξεχάσει τον τρόπο που έφυγε, βεβαίως το Σάο Πάουλο είναι το σπίτι του, αλλά με τη Φλα κατέκτησε και ένα πρωτάθλημα ως προπονητής. Τον Ροζέριο Σένι τον ενώνουν πολλά με την αποψινή αντίπαλό του, αλλά τον χωρίζουν κιόλας και όσο να’ναι θα θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Φλα από την άλλη έχει μάθει να ζει με προβλήματα, ανασταλτικά έχει τα θέματά της, αλλά βρίσκεται λύσεις και σκοράρει.

Σάο Πάουλο - Φλαμένγκο: Στοιχηματική πρόταση

Στο δια ταύτα το σετ τιμών είναι αναμενόμενα ισορροπημένο, ωστόσο η Σάο Πάουλο είναι ζόρικη ομάδα, αποκτά αυτοπεποίθηση όταν παίζει εντός έδρας και δεν έχει χάσει στα 12 τελευταία ανεξαρτήτως διοργάνωσης τρέχοντας ρεκόρ 5-7-0. Μέσα σ’ όλα αυτά διατηρεί και εξαιρετική παράδοση κόντρα στη Φλαμένγκο ως γηπεδούχος. Τελευταία ήττα στις 2 Οκτωβρίου 2011, έκτοτε μετράει 6 νίκες και 4 ισοπαλίες. Πιο αξιόπιστη εντός η ομάδα του Ροζέριο Σένι, δυσκολεύεται να πάρει νίκη εκτός η Φλαμένγκο, που στην τελευταία εξάδα αγώνων στη Serie A μετράει 1-4-1 και μόνο σ’ ένα δεν δέχτηκε γκολ. Στο 2.00 το 1Χ & over 1,5, αξίζει το ποντάρισμα, αφού και οι δύο κάνουν φάσεις και παίζουν φουλ άμυνα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάο Πάουλο - Φλαμένγκο: 1Χ & over 1,5 (απόδοση 2.00), 21:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ