BETMARKET TIPS

Κόντρα στη Super League 2, διπλασιασμός από τα προκριματικά του Euro 2024

Κόντρα στη Super League 2, διπλασιασμός από τα προκριματικά του Euro 2024
INTIME SPORTS

Οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις του Betmarket.gr προκύπτουν από την ελληνική Super League 2 και τα προκριματικά του EURO 2024

Ξεκινάμε από νωρίς και την αναμέτρηση του Καμπανιακού κόντρα στον Ηρακλή (15:00)

Ο Καμπανιακός έχει πραγματοποιήσει ένα μέτριο ξεκίνημα στη φετινή Superleague 2, έχοντας δύο νίκες και τέσσερις ήττες. Ένα γεγονός που σήμερα αναμένεται να του δώσει πολύ μεγάλη ώθηση είναι το ότι επιστρέφει στη φυσική του έδρα κι έτσι σίγουρα θα πάρει ψυχολογία. Αγωνιστικά, περιμένουμε να επιλέξει παιχνίδι σίγουρων επιλογών, με σκοπό να ελέγξει τον ρυθμό και να κυριαρχήσει στο παιχνίδι.

Ο Ηρακλής βιώνει για ακόμη μία σεζόν πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα, τα οποία σίγουρα επηρεάζουν και το αγωνιστικό κομμάτι. Η παραίτηση του Σάκη Τσιώλη ήταν μεγάλο πλήγμα για τον Γηραιό και λογικά θα έχει αρνητική επίδραση. Στο τελευταίο παιχνίδι τους, οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν από τον Απόλλωνα Πόντου και πλέον μετρούν τρεις διαδοχικές ήττες, ενώ στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν έχουν νίκη φέτος (0-1-3)

Το τάιμινγκ είναι ξεκάθαρα υπέρ των γηπεδούχων, καθώς επιστρέφουν στο σπίτι του και θέλουν να το εκμεταλλευτούν, ενώ την ίδια ώρα ο Ηρακλής αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα. Οι αποδόσεις μας επιτρέπουν να πάμε στην κόντρα κι έτσι θα επιλέξουμε το 1Χ, που προσφέρεται σε απόδοση 1.93.

Στη συνέχεια, θα πάμε στα προκριματικά του Euro 2024 και πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Ουγγαρίας κόντρα στο Μαυροβούνιο (16:00).

Η Ουγγαρία έχει προκριθεί στην επόμενη φάση και μένει να δούμε αν αυτό θα έχει την πρώτη ή τη δεύτερη θέση του ομίλου. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, συνέβαλε σημαντικά η επίθεση της, καθώς στον όμιλο σκόραρε κατά μέσο όρο σχεδόν δύο τέρματα/ανά παιχνίδι. Επιπλέον, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως μετρά πέντε διαδοχικά Goal/Goal, εκ των οποίων τα τέσσερα συνδυάστηκαν με Over 2,5.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το Μαυροβούνιο έχει ακόμη ελπίδες πρόκρισης, οπότε εδώ θα ψάξει τη νίκη. Οι γηπεδούχοι είναι αρκετά καλοί επιθετικά και σκοράρουν σε αρκετά καλή συχνότητα, μιας και στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους έχουν κατά μέσο όρο δύο τέρματα/ανά παιχνίδι. Γενικότερα στις αναμετρήσεις τους βλέπουμε γκολ, καθώς πέντε από τις έξι τελευταία είχαν Goal/Goal & Over 2.5.

Γκολ και… θέαμα περιμένουμε από αυτή την αναμέτρηση, καθώς αναμετριούνται δύο ομάδες που έχουν αρκετά ικανές και αποτελεσματικές άμυνες, ενώ αμφότερες είναι μέτριες αμυντικά. Στοιχηματικά, θα πάμε με το Goal/Goal, που βρίσκεται σε απόδοση 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καμπανιακός - Ηρακλής: 1Χ (απόδοση 1.93), 15:00
  • Ουγγαρία - Μαυροβούνιο: Goal/Goal (απόδοση 2.10), 16:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ