BIG GAMES BET

Καραμπάγκ - Ολυμπιακός: Προγνωστικά και ανάλυση

Ο Βαλμπουενά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Σλόβαν
Ο Βαλμπουενά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Σλόβαν INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Αζερμπαϊτζάν την Καραμπάγκ για την τέταρτη αγωνιστική του Europa League σε μια αναμέτρηση που παίζει τα ρέστα του. Ποντάρισμα σε δύο επιλογές του 1.84 και του 2.07 από την αναμέτρηση.

All-in καλείται να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός που φιλοξενείται από την Καραμπάγκ στο Μπακού για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League (19:45 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24). Οι ερυθρόλευκοι παίζουν ένα από τα πιο κομβικά ματς της σεζόν και οφείλουν να τα δώσουν όλα ώστε να γυρίσουν τον διακόπτη. Η ομάδα του Μίτσελ βρίσκεται στην τελευταία θέση του γκρουπ, δίχως συγκομιδή. Μαθηματικές ελπίδες για συνέχεια στο Europa League υπάρχουν, αρκεί να κάνουν το 3/3 οι Πειραιώτες και η Καραμπάγκ δεν κερδίσει στη συνέχεια Ναντ και Φράιμπουργκ, υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να περιπλεχθεί η κατάσταση με διπλή ισοβαθμία με τη Ναντ.

Καραμπάγκ - Ολυμπιακός: Προγνωστικά και ανάλυση

Η Καραμπάγκ απέδειξε σε τι φόρμα βρίσκεται στο ματς του Φαλήρου. Είχε υπομονή στο παιχνίδι της, έτρεξε, έκανε φάσεις και εκμεταλλεύτηκε τις καταστάσεις να πάρει τελικά μια εύκολη νίκη με 3-0 που αναπτέρωσε και άλλο το ηθικό των παικτών του Γκουρμπάνοφ. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ ευνοϊκό μομέντουμ. Μετράει έξι σερί νίκες, ενώ στο τελευταίο χρονικά ματς έκανε αλλαγές, αλλά πήρε το πολύ απαιτητικό παιχνίδι με την Καμπάλα. Είναι πρωτοπόρος στο εγχώριο πρωτάθλημα με 8Χ8 και στο +2 από τη Σαμπάχ. Προσηλωμένος στον στόχο ο Γκουρμπάνοφ που κρατάει χαμηλά την μπάλα, υποστηρίζοντας μάλιστα σε δηλώσεις του ότι η ομάδα του έκανε λάθη στο πρώτο παιχνίδι και οφείλει να είναι προσεκτική απόψε.

Ο Ολυμπιακός για μια ώρα αγώνα έδειξε κάποιες αναλαμπές στο παιχνίδι του, αλλά στο τέλος οι όποιες ευκαιρίες δημιούργησε έμειναν αναξιοποίητες και τελικά έχασε. Είναι σε δύσκολη θέση και με τούτα και με εκείνα δεν κερδίζει εδώ και 12 σερί ευρωπαϊκά ματς. Στο τελευταίο χρονικά ματς αντέδρασε κόντρα στον ΟΦΗ και έφυγε με διπλό από το Ηράκλειο κάνοντας την ανατροπή. Η Ευρώπη όμως είναι μια διαφορετική ιστορία, καθώς θα πάει με άλλα πλάνα και πρόσωπα. Ο Μίτσελ έκανε γνωστό στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης πως θα χρησιμοποιηθεί ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια. Από εκεί και πέρα θα επανέλθει το σχήμα με τα τρία στόπερ. Ετοιμοπόλεμος ο Βρσάλικο. Το πιθανότερο σενάριο κάνει λόγο για 3-5-2 με τους Αμπουμπακάρ Καμαρά - Ουί Τζο στην κορυφή.

Προγνωστικά στοιχήματος

Must win αναμέτρηση στον Ολυμπιακό για να ελπίζει σε συνέχεια στο Europa League, αφού μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν, από εκεί και πέρα το σενάριο του Europa Conference League είναι ακόμα πιο ρεαλιστικό. Όπως και να έχει ο Ολυμπιακός των πολλών αμυντικών προβλημάτων θα πρέπει να βρει λύσεις. Θα πρέπει όμως και να ρισκάρει. Η Καραμπάγκ είναι ομάδα που παίζει σε γρήγορο ρυθμό, επιτίθεται, χτυπάει στην κόντρα και αρέσκεται σε τέτοιες συνθήκες. Στο 1.84 το Goal/Goal έχει βάση. Από εκεί και πέρα και με βάση τα όσα είδαμε στο προ εβδομάδας ματς το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο β’ μέρος μπορεί να μπει στο παιχνίδι, αφού και τα έξι τελευταία γκολ της Καραμπάγκ σημειώθηκαν στο β’ ημίχρονο. Από τα 9 γκολ που έχουν μπει συνολικά στα ματς του Ολυμπιακού, μόνο τα τρία μπήκαν στο α’ μέρος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καραμπάγκ - Ολυμπιακός: Goal/Goal (απόδοση 1.84), 19:45
  • Καραμπάγκ - Ολυμπιακός: Περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρονο (απόδοση 2.07), 19:45
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ