TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Η ρεβάνς της Ρεάλ στο 1.70 και η Ίντερ που σφραγίζει την πρόκριση στα νοκ άουτ

Ο Βινίσιους Τζούνιορ πανηγυρίζει το τρίτο του γκολ στο παιχνίδι της Ρεάλ απέναντι στη Σαχτάρ για το Champions League.
Ο Βινίσιους Τζούνιορ πανηγυρίζει το τρίτο του γκολ στο παιχνίδι της Ρεάλ απέναντι στη Σαχτάρ © 2021 EFREM LUKATSKY/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και καταλήγει σε τρεις προτάσεις από το Champions League

Στον 2ο όμιλο, η Λίβερπουλ έχει καθαρίσει την πρώτη θέση και η μάχη γίνεται για τη δεύτερη. Η Πόρτο έχει πέντε βαθμούς, η Ατλέτικο τέσσερις και ακολουθεί η Μίλαν με έναν. Η Πόρτο πηγαίνει στο Άνφιλντ (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) και τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Ατλέτικο, σε παιχνίδι που θα κριθεί η πρόκριση.

Έχει αποδειχθεί, πως η Λίβερπουλ δεν ταιριάζει στην ομάδα του Κονσεϊσάο, όμως, η ομάδα του Κλοπ έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και είναι πιθανό να κάνει αλλαγές, οπότε δεν βγαίνει άκρη.

Με Γκριεζμάν για να πάει με προβάδισμα στον "τελικό" η Ατλέτικο

Στην Μαδρίτη, η Ατλέτικο έχει μεγάλη ανάγκη να κερδίσει την Μίλαν (22:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24) και έχοντας την ελπίδα πως η Λίβερπουλ δεν θα χάσει στο Άνφιλντ από την Πόρτο, θα πάει στο Ντραγκάο να παίξει για δύο αποτελέσματα.

Η Μίλαν στον όμιλο είναι ουραγός και όλα δείχνουν πως μετά την ολοκλήρωση των ομίλων θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τις εγχώριες διοργανώσεις. Η απουσία του Μενιάν αρχίζει να στοιχίζει, ήταν απογοητευτική η εικόνα του Ταταρουσάνου στην ήττα με 4-3 στη Φλωρεντία. Σημαντική είδηση για την Ατλέτικο ότι σβήστηκε η ποινή της δεύτερης αγωνιστικής του Γκριεζμάν. Ο άσος της Ατλέτικό στο 1.70 στο μέσο όρο των εταιριών.

Παίρνει ρεβάνς η Ρεάλ

Στον 4ο όμιλο, με τις δύο νίκες που πέτυχαν η Ρεάλ και η Ίντερ στα διπλά παιχνίδια, με τις Σερίφ και Σαχτάρ, έβαλαν τα πράγματα στην θέση τους. Απόψε έχουν την ευκαιρία να καθαρίσουν την πρόκριση και το μεταξύ τους παιχνίδι, της τελευταίας αγωνιστικής, να το μετατρέψουν σε έναν αγώνα που απλά θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου.

Η Ρεάλ έχει ανάγκη να πάρει ρεβάνς από τη Σερίφ (22:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24), για την ήττα σοκ στο Μπερναμπέου. Ήταν ένα παιχνίδι που έγιναν μαγικά, το τελικό 1-2 ήρθε σε αγώνα με xg 3,20-0,35. Έχουν βρει φόρμα οι παίκτες του Αντσελότι, με το διπλό στη Γρανάδα, πέρασαν στην πρώτη θέση στη La Liga.

Η ήττα στο πρώτο παιχνίδι από τους Μολδαβούς θα προσφέρει τα δύο απαραίτητα στοιχεία για να κερδίσουν εύκολα τη Σερίφ, προσοχή στον αντίπαλο και κίνητρο. Το διπλό της Ρεάλ με ασιατικό χάντικαπ 1,5, στο 1.70 στο μέσο όρο των εταιριών.

Με απουσίες η Σαχτάρ στο Μιλάνο

Τεράστιο το αποψινό παιχνίδι για την Ίντερ με αντίπαλο τη Σαχτάρ (19:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Ο Σιμόνε Ιντσάγκι έχει την ευκαιρία να γίνει ο προπονητής που θα περάσει την Ίντερ στα νοκ άουτ του Champions League για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια.

Βρίσκεται λοιπόν κοντά σε έναν στόχο που η ομάδα απέτυχε τα δύο προηγούμενα χρόνια με τον Κόντε και είναι σημαντικός για το πρεστίζ του συλλόγου. Η Ίντερ είναι σε καλή κατάσταση, σκοράρει εύκολα, προέρχεται από δύο πολύ καλές εμφανίσεις στη μάχη για τον τίτλο, που δίνει στην Serie Α, ήταν καλύτερη στο ντέρμπι με την Μίλαν ( 1-1 xg 1,16-2,35) και πήρε τεράστια νίκη επί της Νάπολι με 3-2, με xg 2,20-0,94.

Αδύναμη εμφανίζεται φέτος η Σαχτάρ, έχει και σοβαρές απουσίες ο Ντε Τζέρμπι. Ο αναντικατάστατος μέσος Αλαν Πάτρικ και ο ακραίος μπακ Ισμαΐλι μένουν εκτός, όπως και αμυντικός χαφ Στεπανένκο, που βρίσκεται στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα αγωνιστεί. Δεδομένη η απουσία και του Σούντακοφ, παραμένουν εκτός ο στράικερ Τραορέ και ο περσινός τοπ σκορερ Ζούνιορ Μοράες. Ο άσος με over 1,5 της Ίντερ στο 1.50 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ίντερ - Σαχτάρ: 1 over 1,5 (απόδοση 1.50), 19:45
  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Μίλαν: 1 (απόδοση 1.70), 22:00
  • Σερίφ - Ρεάλ: 2 ασιατικό χάντικαπ -1,5 (απόδοση 1.70), 22.00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ