TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το MatchMoney: Το 6/6 του Παναθηναϊκού πληρώνει 2.20

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Total Betting του Match Money στέκεται σε τέσσερα σημεία από Ελλάδα και Ιταλία, στο στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής.

Η Σασουόλο είχε προκαλέσει αίσθηση με τις σπουδαίες κολλητές νίκες επί των Γιουβέντους και Ίντερ, έκτοτε και σε έξι ματς που ακολούθησαν δεν σταύρωσε τρίποντο. Ευρύ αρνητικό σερί για μια ποιοτική μεσοεπιθετικά ομάδα όπως αυτή του Αλέσιο Ντιονίζι και εκτίμηση είναι πως η διακοπή για τις εθνικές ομάδες θα έχει ευεργετική επίδραση στους νεροβέρντι. Στο παιχνίδι με την αδύναμη επιθετικά Έμπολι (μόλις 5 γκολ σε 12 παιχνίδια) η Σσσουόλο έχει τις πιθανότητες για να επιστρέψει στις νίκες.

Έχει λογική το διπλό της Σασουόλο στο 2.45.

Σκοράρει με Ίλιτς ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος κάνει προβληματική σεζόν φέτος αλλά με την αλλαγή προπονητή πριν τρεις αγωνιστικές η ομάδα βελτίωσε το αγωνιστικό της πρόσωπο. Και με τον Σέρβο Σάσα Ίλιτς στο τιμόνι τους οι Περιστεριώτες άφησαν στην άκρη το φοβισμένο στιλ παιχνιδιού, έχουν πιο επιθετικογενή λογική και αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματά τους.

Νίκη-θρίλερ με 3-2 επί του Παναιτωλικού, τεράστιο διπλό στο Βικελίδης με 3-1 επί του Ατρομήτου, ισοπαλία στις καθυστερήσεις με 1-1 κόντρα στον Πανσερραϊκό. Ο Ατρόμητος θα παίξει επιθετικά και στη Λαμία, αυτό έχει επίπτωση βέβαια και στην επάρκεια των μετόπισθεν, ενώ και οι Φθιωτοί φέτος έχουν ευχέρεια στο γκολ, ειδικά στην έδρα τους.

Αξίζει το Goal/Goal στο 1.85 στη Λαμία.

Απόλυτος εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός φέτος είναι εξαιρετικά αποδοτικός εκτός έδρας, απόλυτος στο 100% με πέντε νίκες. Και φυσικά τώρα έχει το πιο δύσκολο τεστ ως τώρα μακριά από τη Λεωφόρο, το ματς με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, ωστόσο οι πιθανότητες είναι με το μέρος του.

Ο Άρης δεν έχει την καλύτερη πορεία φέτος και στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή μόλις κατάφερε να πάρει την πρώτη εκτός έδρας νίκη στη σεζόν, με το 2-0 επί του Βόλου. Στην έδρα τους οι Κίτρινοι έχουν δύο απώλειες σε έξι ματς, το 1-1 με την Κηφισιά και την απρόσμενη ήττα με 3-1 από τον Ατρόμητο, κόντρα στον Παναθηναϊκό το έργο της ομάδας του Άκη Μάντζιου θα είναι δύσκολο.

Το έκτο διπλό του Παναθηναϊκού σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς πληρώνει 2.20.

Το ρίσκο της ισοπαλίας στο ντέρμπι

Γιουβέντους εναντίον Ίντερ, το κλασικό derby d’ Italia και στην τρέχουσα συγκυρία είναι και ντέρμπι κορυφής. Η Ίντερ είναι στο +2 από τη Γιούβε και πάει να προστατεύσει αυτό το προβάδισμα, σε μια έδρα όπου παραδοσιακά υποφέρει και περνά δύσκολες στιγμές. Βέβαια τώρα οι νερατζούρι είναι ένα κλικ μπροστά και σίγουροι για τις δυνατότητές τους, έχοντας παίξει και καλό ποδόσφαιρο ειδικά στα εκτός έδρας ματς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Παιχνίδι πάντως που μπορεί να πάει στην τακτική και τις προσωπικές μονομαχίες, έρχεται μετά το μπρέικ των εθνικών ομάδων και Γιουβέντους και Ίντερ μπορεί να έχουν μια πιο συντηρητική συμπεριφορά. Στη λογική της μη ήττας.

Δεν είναι άσχημο το 3,20 της ισοπαλίας στο derby d’ Italia.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έμπολι – Σασουόλο: 2 (απόδοση 2.45), 16:00
  • Λαμία – Ατρόμητος: Goal/Goal (απόδοση 1.85), 19:30
  • Άρης – Παναθηναϊκός: 2 (απόδοση 2.20), 20:30
  • Γιουβέντους – Ίντερ: Χ (απόδοση 3.20), 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ