TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το MatchMoney: Κυπελλικοί άσοι

Ο Ιμόμπιλε πανηγυρίζει με τον Βεσίνο μετά από το νικητήριο γκολ του με την Λάτσιο κόντρα στην Φιορεντίνα | 30 Οκτωβρίου 2023
Ο Ιμόμπιλε πανηγυρίζει με τον Βεσίνο μετά από το νικητήριο γκολ του με την Λάτσιο κόντρα στην Φιορεντίνα | 30 Οκτωβρίου 2023 @2023 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Το Match Money κάνει παιχνίδι με τα Κύπελλα από το πρόγραμμα της Τρίτης.

Στην Ιταλία είμαστε στον 4ο γύρο του Κυπέλλου και το Λάτσιο – Τζένοα είναι ένα από τα ζευγάρια μεταξύ ομάδων Serie A. Η Λάτσιο είναι ομάδα Κυπέλλου, με τους λατσιάλι να έχουν συνολικά εφτά κατακτήσεις, τις πέντε από αυτές μάλιστα μέσα στον 21ο αιώνα. Η Λάτσιο έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση από τον όμιλο του Champions League, οπότε, παρότι όπως κάθε ομάδα που παίζει στην Ευρώπη έχει βαρύ πρόγραμμα, μπορεί να ρίξει το βάρος της και στο Κύπελλο.

Και μάλιστα η Λάτσιο έχει έναν επιπλέον λόγο να δει με σοβαρότητα το παιχνίδι του Κυπέλλου, καθώς στον επόμενο γύρο η νικήτρια του Λάτσιο – Τζένοα κοντράρεται με τη νικήτρια του Ρόμα – Κρεμονέζε. Η Τζένοα νίκησε μέσα στη Ρώμη τη Λάτσιο για το πρωτάθλημα τον Αύγουστο, όμως από τότε έχουν αλλάξει πολλά και για τις δύο ομάδες κι αυτό ήταν το μοναδικό φετινό διπλό των Γενοβέζων. Με πτωτικές τάσεις ο άσος, που άνοιξε στο 1.85 και τώρα παίζει στο 1.75.

Παναιτωλικός – Καλλιθέα. Το ελληνικό Κύπελλο, σε γενικές γραμμές, μάλλον δεν είναι ιδιαίτερα στοιχηματική διοργάνωση. Κι αυτό γιατί οι ομάδες που σηκώνουν τελικά την κούπα είναι σχεδόν πάντα από τη δεξαμενή των… γνωστών αγνώστων και οι λεγόμενες "μικρές" δεν το πολυπιστεύουν, κατεβάζοντας συνήθως ομάδες με αρκετές αλλαγές. Το συγκεκριμένο πάντως ζευγάρι παρουσιάζει εξ ορισμού στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς στο άνοιγμα των αποδόσεων ο Παναιτωλικός δινόταν οριακό αουτσάιντερ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει υπάρξει μια μικρή διόρθωση, και πλέον ο Παναιτωλικός γύρισε φαβορί στα επίπεδα του 2,40, όμως και πάλι η απόδοση χτυπάει στο μάτι, από τη στιγμή που μιλάμε για ομάδα πρώτης κατηγορίας που παίζει στην έδρα της εναντίον ομάδας δεύτερης κατηγορίας. Κι αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι ο Παναιτωλικός, που έχει πολύ δύσκολο ματς με την ΑΕΚ να ακολουθεί, θα κάνει κάποιο φρεσκάρισμα, το ίδιο πρέπει να αναμένουμε και από την Καλλιθέα, που έχει προφανώς μεγάλο στόχο την άνοδο, έρχεται από εκτός προγράμματος ήττα από τον Διαγόρα, είναι στο -2 από τα πρωτοπόρα Χανιά και το Σαββατοκύριακο φιλοξενεί σε ντέρμπι κορυφής την 3η Καλαμάτα, που βρίσκεται έναν βαθμό πίσω της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναιτωλικός – Καλλιθέα: 1 (απόδοση 2,45) 19:30
  • Λάτσιο – Τζένοα: 1 (απόδοση 1,75) 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ