TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το MatchMoney: Η Νιούκαστλ "σφυροκοπά" τη Γιουνάιτεντ

Ο Μπρούνο Γκιμαράες της Νιούκαστλ στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ για το Champions League 2023/24
Ο Μπρούνο Γκιμαράες της Νιούκαστλ στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ για το Champions League 2023/24 © 2023 SCOTT HEPPELL/ASSOCIATED PRESS

Σούπερ Σάββατο με στοιχηματικές ευκαιρίες, το Match Money κατέληξε σε τέσσερα Bet Builder από Stoiximan Super League και Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία.

Παναιτωλικός – Κηφισιά: Πολύ σημαντικό ματς στην υπόθεση παραμονής, ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Κηφισιά. Οι Αγρινιώτες είναι στην τελευταία θέση με έξι βαθμούς και μετρούν τέσσερις ήττες στη σειρά, στις δύο τελευταίες ωστόσο η εικόνα τους ήταν ενθαρρυντική. Σε δύσκολο πρόγραμμα με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό εκτός έδρας, ο Παναιτωλικός μπόρεσε να προηγηθεί, δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα αλλά άφησε υποσχέσεις πως είναι σε αγωνιστική άνοδο.

Από την πλευρά της η Κηφισιά προέρχεται από κακή εμφάνιση και ήττα με 3-1 από τον Αστέρα Τρίπολης στην Καισαριανή. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έδειξε μεγάλες αμυντικές αδυναμίες και είναι σε ντεφορμάρισμα, κόντρα στον Παναιτωλικό θα έχει δύσκολο έργο.

Η νίκη του Παναιτωλικού σε Bet Builder με το Under 4,5 πληρώνει 2.50.

Ρεάλ – Γρανάδα: Προφανές φαβορί η Ρεάλ στην υποδοχή της Γρανάδα, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είναι και σε αρκετά καλό «φεγγάρι» επιθετικά, σημειώνοντας αρκετά γκολ. Παρά τις απουσίες που έχει, η Ρεάλ βρίσκει ευρύ σκοράρισμα, το πέτυχε στο 4-2 επί της Νάπολι για το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και στις νίκες με 5-1 επί της Βαλένθια και 3-0 επί της Κάδιθ για το πρωτάθλημα. Κρατάμε λοιπόν τα τουλάχιστον τρία γκολ της Ρεάλ στην αναμέτρηση με τη Γρανάδα.

Μια Γρανάδα που μόλις άλλαξε προπονητή, αφού συμπλήρωσε 11 ματς χωρίς νίκη. Ο Πάκο Λόπεθ απολύθηκε, ανέλαβε ο Ουρουγουοανός Αλεξάντερ Μεντίνα, οι παίκτες στο ντεμπούτο του τεχνικού θα δείξουν περισσότερο πάθος και θέληση. Αυτό θα φέρει και περισσότερα δυνατά μαρκαρίσματα, με το Over 3,5 καρτών εφικτό.

Το Bet Builder του Over 2,5 της Ρεάλ με το Over 3,5 καρτών αποδίδει 2.60.

Μίλαν – Φροζινόνε: Πολλά προβλήματα για την Μίλαν ενόψει του αγώνα με την επικίνδυνη Φροζινόνε. Ο Στέφανο Πιόλι ξέμεινε από κεντρικούς αμυντικούς μετά τον τραυματισμό του Τιαό (είναι έξω οι Κιάερ, Πελεγκρίνο και Καλουλού) και κόντρα στην ομάδα του Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο θα ξεκινήσει βασικός ο 18χρονος στόπερ της ομάδας νέων Σίμιτς, σε απόλυτο επαγγελματικό ντεμπούτο.

Και η αντίπαλος Φροζινόνε είναι ομάδα που αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις φέτος. Παίζει ανοιχτά και χωρίς κόμπλεξ σε κάθε έδρα, σκοράρει εύκολα, ακόμα και στην ήττα με 2-0 από την Ίντερ μπορούσε να βρει δίχτυα, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Πάμε σε ένα παιχνίδι ανοιχτού ρυθμού.

Στο 2.30 η απόδοση του Bet Builder με το G/G & Over 2,5.

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ματς στο "Σεντ Τζέιμσις Παρκ" με αντίπαλο την Νιούκαστλ προμηνύεται πολύ δύσκολο. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ έβγαλε με νίκες το εύκολο πρόγραμμα με Φούλαμ, Λούτον, Έβερτον, στο πιο απαιτητικό ματς με τη Γαλατασαράι στο Τσάμπιονς Λιγκ έδειξε και πάλι τις φετινές αμυντικές αδυναμίες της, στη «ροκ» ισοπαλία με 3-3. Αποτέλεσμα που την αφήνει με το ενάμισι πόδι εκτός συνέχειας Champions League.

Από την πλευρά της η Νιούκαστλ μπορεί να κάνει στην έδρα της εμφάνιση υπεροχής. Προέρχεται από το άτυχο 1-1 με την Παρί, της εκλάπη η νίκη με το ανύπαρκτο πέναλτι που δόθηκε από τον Πολωνό διαιτητή Μαρτσίνιακ στο 98’. Στο προηγούμενο πρωταθλήματος η Νιούκαστλ είχε διαλύσει την Τσέλσι με το ευρύ 4-1, μπορεί να ακολουθήσει ανάλογο ρυθμό στο ματς με τη Γιουνάιτεντ, πιέζοντας από νωρίς.

Η νίκη της Νιούκαστλ σε Bet Builder με το G/G αποφέρει 3.45.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναιτωλικός – Κηφισιά: 1 & Under 4,5 (απόδοση 2.50), 17:30
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Γρανάδα: Over 2,5 γκολ Ρεάλ & Over 3,5 κάρτες (απόδοση 2.60), 19:30
  • Μίλαν – Φροζινόνε: G/G & Over 2,5 (απόδοση 2.30), 21:45
  • Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1 & G/G (απόδοση 3.45), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ