TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το MatchMoney: Δυάδα από την Premier League

Ο Σον με τον Μάντισον
Ο Σον με τον Μάντισον @ 2023 KIN CHEUNG / AP IMAGES

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται την Πέμπτη η εμβόλιμη αγωνιστική της Premier League, το Έβερτον – Νιούκαστλ και το λονδρέζικο ντέρμπι Τότεναμ – Γουέστ Χαμ.

Η Έβερτον είναι γνωστό ότι βρέθηκε στα σχοινιά το τελευταίο διάστημα, καθώς μέσα στην τελευταία διακοπή για τις εθνικές ομάδες τής αφαιρέθηκαν δέκα βαθμοί για οικονομικές παραβάσεις. Αγωνιστικά πάντως η Έβερτον φέτος είναι σαφέστατα βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι και χωρίς αυτό το -10 θα βρισκόταν στη 13η θέση της βαθμολογίας και στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έτσι, και με το -10 στην πλάτη, στο Γκούντισον υπάρχει η πίστη ότι η ομάδα θα καταφέρει να ξεμπλέξει. Και ταυτόχρονα υπάρχει και φοβερή συσπείρωση στον κόσμο της, που θεωρεί ότι αποτέλεσε τον εύκολο στόχο, την ώρα που Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι συνεχίζουν απτόητες.

Η Έβερτον είναι έτσι κι αλλιώς σε εξαιρετική φόρμα, έρχεται από δυνατό διπλό στο Νότιγχαμ και αν μη τι άλλο σήμερα το βράδυ πρέπει να περιμένουμε μια ομάδα (και μια εξέδρα) που θα τρώει σίδερα. Η Νιούκαστλ βέβαια είναι άλλου επιπέδου ομάδα αυτή την περίοδο, ομάδα Champions League. Αλλά η στιγμή για να την αντιμετωπίσει κανείς είναι μάλλον ιδανική. Το πρόβλημα της Νιούκαστλ είναι ότι έχει κυριολεκτικά… αμέτρητους τραυματισμούς και αυτό, σε συνδυασμό με το πολύ βαρύ πρόγραμμα, έχει δέσει τα χέρια του Έντι Χάουι.

Η Νιούκαστλ μετά τη διακοπή των εθνικών έπαιξε πριν δέκα μέρες με την Τσέλσι, στη συνέχεια την περασμένη Τρίτη στο Παρίσι με την Παρί και το Σάββατο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ μετά την Έβερτον έχει \u0009την Κυριακή πολύ μεγάλο ματς με την Τότεναμ στο Λονδίνο και την Τετάρτη ένα ακόμη μεγαλύτερο, με τη Μίλαν για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου του θανάτου στο Champions League.

Κι όσο κι αν ποιοτικά η Νιούκαστλ σαφέστατα αξίζει και δικαιολογεί τον ρόλο του φαβορί, πιθανότατα τη δεδομένη στιγμή να μην μπορέσει να αντιπαρατάξει την ίδια ενέργεια και ένταση που θα βρει απέναντί της από τους παίκτες του Σον Ντάις. Και με τον άσο σε τιμές καθαρού αουτσάιντερ, έχει λογική να πάμε στον 1 DNB του 2,25.

Ομάδα με πολλά προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα είναι και η Τότεναμ. Κι αυτά τα προβλήματα ήταν προφανώς και η αιτία που το εξαιρετικό ξεκίνημα των Σπιρουνιών έχει φρενάρει εδώ και μερικές αγωνιστικές, με τρεις σερί ήττες. Υπάρχει όμως μια βασική διαφορά σε σχέση με τη Νιούκαστλ. Ότι η Τότεναμ δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και πολύ πιο ελαφρύ πρόγραμμα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Έτσι, και μετά το πρώτο σοκ όπου μαζί με τους τραυματισμούς όλα τής πήγαιναν στραβά, η Τότεναμ φαίνεται ότι ξαναβρίσκει τον ρυθμό της, όπως έδειξε στο επικό 3-3 με τη Σίτι στο Μάντσεστερ την Κυριακή. Το feel good factor της φετινής Τότεναμ είναι έτσι κι αλλιώς αδιαπραγμάτευτο και, παρά την παραπλανητική σε έναν βαθμό φόρμα της, στο 1,75 την εμπιστευόμαστε ότι θα επιστρέψει άμεσα στις νίκες. Εξάλλου η φετινή Γουέστ Χαμ φαίνεται να έχει χάσει κάτι από την περσινή συνταγή που οδήγησε μέχρι την κατάκτηση του Conference και ο Ντέιβ Μόγες φαίνεται σαν να μην έχει ακόμη πολλά να δώσει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έβερτον – Νιούκαστλ: 1 DNB (απόδοση 2.25), 21:30
  • Τότεναμ – Γουέστ Χαμ: 1 (απόδοση 1.75), 22:15

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ