TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το MatchMoney: Bet Builder σε Τούμπα και Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Έκι Πόνσε
Ο Έκι Πόνσε EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στη Stoiximan Super League, το Match Money χτίζει δύο Bet builders στα ματς ΑΕΚ – Άρη και ΠΑΟΚ – Λαμίας.

ΠΑΟΚ – Λαμία: Αέρας στα πανιά του ΠΑΟΚ και ψυχολογία στα ύψη μετά την τεράστια νίκη επί της Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη (2-1). Αποτέλεσμα που έδωσε στον Δικέφαλο την πρώτη θέση στον όμιλο του Conference League, αλλά και το δικαίωμα να αποφύγει τον ενδιάμεσο γύρο, πέρασε απευθείας στους 16 της διοργάνωσης. Οι Θεσσαλονικείς τρέχουν γενικότερα μια περίοδο σπουδαίας φόρμας, στο πρωτάθλημα μετρούν τρεις διαδοχικές νίκες, σκοράροντας με ευκολία.

11 γκολ σε αυτά τα τρία ματς, στο 4-2 επί του Ολυμπιακού, το 2-1 επί του Ατρομήτου και το 5-0 επί του Πανσερραϊκού. Στην υποδοχή της Λαμίας, που φέτος παίζει με άλλο στιλ, πολύ πιο επιθετικά και άφησε στην άκρη το προσεκτικό τέμπο, μπορούμε να ανεβάσουμε το όριο στη νίκη του ΠΑΟΚ, στο Over 3,5.

Η νίκη του ΠΑΟΚ σε Bet Builder με το Over 3,5 πληρώνει 2.50.

ΑΕΚ – Άρης: Η ΑΕΚ προέρχεται από το άτυχο παιχνίδι με την Μπράιτον, ηττήθηκε με 1-0, με ένα ακόμα πέναλτι εις βάρος της στο Europa League, το έκτο συνολικά. Έτσι η Ένωση θα παίξει στην τελευταία αγωνιστική με τον Αγιαξ στο Άμστερνταμ, να διατηρήσει την 3η θέση του ομίλου και να συνεχίσει στο Conference League. Θα ψάξει την αντίδραση στο κιτρινόμαυρο ντέρμπι με τον Άρη, του οποίου στην περσινή σεζόν είχε πάρει πλήρως τον αέρα.

Τέσσερις νίκες για την ΑΕΚ και στις δύο έδρες, στην OPAP Arena με 3-0 και 3-1, στο Κλεάνθης Βικελίδης με 2-1 και 2-0. Η ΑΕΚ δεν ταιριάζει στον Άρη και η Ένωση θα επιτεθεί από το ξεκίνημα, να βρει ένα γρήγορο γκολ για να ανοίξει το τέμπο του ματς. Ο Άρης προέρχεται βέβαια από την τεράστια νίκη επί του Παναθηναϊκού με 2-0, κόντρα στην ΑΕΚ ωστόσο θα έχει δύσκολο έργο.

Το Bet Builder του άσου της ΑΕΚ με το Over 2,5 αποδίδει 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΟΚ – Λαμία: 1 & Over 3,5 (απόδοση 2.50), 18:00
  • ΑΕΚ – Άρης: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.90), 21:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ