TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το MatchMoney: Bet Builder σε τέσσερα μέτωπα

Ο Μοράτα πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ατλέτικο
Ο Μοράτα πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ατλέτικο 2023 AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Το Total Betting του Match Money εστιάζει σε τέσσερα παιχνίδια του Σαββάτου στην Ευρώπη και ποντάρει σε συνδυαστικά στοιχήματα.

Στην Ουνιόν Βερολίνου είχαμε το τέλος εποχής, την απομάκρυνση του πιο σπουδαίου προπονητή στην ιστορία της. Ο Ουρς Φίσερ αποτέλεσε παρελθόν μετά από μια πενταετία, δεν μπόρεσε να αντέξει φυσικά το βάρος των εννιά διαδοχικών ηττών στο πρωτάθλημα. Στην αναμέτρηση με την Άουγκσμπουργκ χρέη υπηρεσιακού αναλαμβάνει ο Μάρκο Γκρόιτε και φυσικά η ένταση που θα υπάρξει στις τάξεις της Ουνιόν για μια επιτυχία, θα φέρει και δυναμικότερο στιλ παιχνιδιού. Ένα εφικτό όριο είναι το Over 3,5 καρτών και μπορούμε να το συνδυάσουμε με την τάση της Άουγκσμπουργκ να φέρνει αμφίσκορα, μετρά 5 διαδοχικά στο πρωτάθλημα.

Ελκυστικό το 2.95 σε Bet Builder με το G/G και το Over 3,5 καρτών.

Το γκολ του Πανσερραϊκού στην Τούμπα

Ο Πανσερραϊκός είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν στη Stoiximan Super League, ο νεοφώτιστος παίζει χωρίς άγχος και αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το απέδειξε και στις δύσκολες έδρες που έπαιξε φέτος, σκόραρε στην OPAP Arena με την ΑΕΚ, έχασε πέναλτι στο "Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό, αν δεν έμενε με δέκα παίκτες στη Λεωφόρο θα μπορούσε να βρει δίχτυα και με τον Παναθηναϊκό.

Και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θα παίξει ακομπλεξάριστα και θα ψάξει το γκολ, να δώσει ρυθμό στην αναμέτρηση. Ο ΠΑΟΚ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ανασταλτικά, στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή δέχτηκε γκολ από τον Παναιτωλικό. Μπορεί να προκύψει ένα σκορ τύπου 2-1 ή 3-1 στη νίκη του ΠΑΟΚ.

Έχει λογική το Bet Builder της νίκης του ΠΑΟΚ με το Goal/Goal, σε απόδοση 3.05.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε δύσκολη θέση η Μίλαν και με πολλά προβλήματα στην επίθεση, ουσιαστικά ξέμεινε από τους σκόρερ της για το ματς με τη Φιορεντίνα. Ο Ζιρού αποβλήθηκε στο Λέτσε και τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές, ο Λεάο τραυματίστηκε, στο μπρέικ των εθνικών ομάδων χτύπησε και ο Οκαφόρ. Έτσι απέμεινε μόνο ο «άσφαιρος» Γιόβιτς και o προπονητής Πιόλι σκέπτεται να πάρει στην αποστολή για να υπάρχει μια αλλαγή στους φορ τον 15χρονο (!) Φραντσέσκο Καμάρντα, σκόρερ της ομάδας νέων.

Δύσκολα τα πράγματα για την Μίλαν, που έχει και την καθοριστική αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ την Τρίτη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Φιορεντίνα έχει την ευκαιρία να πάρει αποτέλεσμα, με την κάλυψη στην ισοπαλία και το εφικτό Over 1,5 μπορούμε να βρούμε ένα καλό συνδυαστικό.

Έχει αξία το 2.40 στο Bet Builder της διπλής ευκαιρίας Χ2 με το Over 1,5.

Η φόρμα του Μοράτα

Ο Άλβαρο Μοράτα κάνει εξαιρετική σεζόν και στα 31 του είναι πιο ώριμος από ποτέ. Ο δυναμικός Ισπανός επιθετικός έχει 7 γκολ σε 11 ματς πρωταθλήματος με την Ατλέτικο Μαδρίτης, φανταστικός και στο φετινό Champions League με 5 γκολ σε 4 συμμετοχές. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν μπορεί να στερηθεί της φόρμας του Μοράτα στο ματς με την Μαγιόρκα, κόντρα στην οποία πέτυχε 3 γκολ στα 2 τελευταία ματς που την υποδέχθηκε στη Μαδρίτη.

Σε Bet Builder με το εφικτό Over 1,5 πληρωνόμαστε την απόδοση 2.10

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουνιόν Βερ. – Άουγκσμπουργκ : Goal/Goal & Over 3,5 κάρτες (απόδοση 2.95), 16:30
  • ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.15), 19:30
  • Μίλαν – Φιορεντίνα: Χ2 & Over 1,5 (απόδοση 2.45), 21:45
  • Ατλέτικο – Μαγιόρκα: Over 1,5 & Μοράτα anytime (απόδοση 2.10), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ