TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Γερμανική επιλογή στο 2.15

Ο τεχνικός της Χέρτα, Σάντρο Σβαρτς
Ο τεχνικός της Χέρτα, Σάντρο Σβαρτς © 2022 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει στην Bundesliga.

Φτωχό το πρόγραμμα της Παρασκευής, αλλά είναι και λογικό, έτσι θα μας πάει μέχρι το Μουντιάλ. Όταν η μισή Ερώπη παίζει κάθε μεσοβδόμαδο για το Champions ή το Europa ή το Conference League, είναι αναμενόμενο ότι τα ματς των μεγάλων πρωταθλημάτων την Παρασκεύ θα είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Αν και φτωχό πάντως, το πρόγραμμα έχει ένα ενδιαφέρον ζευγάρωμα στην Bundesliga, το Μάιντς – Χέρτα (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Ένα ματς στο οποίο τα σετ των εταιρειών θέλουν τον άσο στο 1,75 και το διπλό να ανεβαίνει σε τιμές άνω του 4,50. Κι εδώ είναι το ενδιαφέρον. Το σετ ίσως θα ήταν φυσιολογικό πέρυσι, όταν η Χέρτα έβγαζε μια άρρωστη εικόνα και σώθηκε την τελευταία στιγμή και μέσω του μπαράζ. Φέτος όμως το άνοιγμα είναι υπερβολικό.

Η Μάιντς παραμένει, όπως σταθερά τα τελευταία χρόνια, ένα πολύ οργανωμένο και στιβαρό σύνολο, όμως δεν έχει φτάσει και στο επίπεδο να δικαιολογεί αποδόσεις τέτοιου φαβοριτισμού. Κι επιπλέον, και κυριότερο, η Χέρτα αφήνει σαφείς ενδείξεις ότι φέτος θα είναι τελείως διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρυσι.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Ίσως αυτό να μη φάνηκε στο ξεκίνημα της Χέρτα, όταν σε ένα μάλλον δύσκολο πρόγραμμα (Ουνιόν στο Βερολίνο, Γκλάντμπαχ στο Μεχενγκλάντμπαχ και Άιντραχτ, Ντόρτμουντ εντός) μάζεψε μόλις έναν πόντο, όμως είναι ολοφάνερο στα δύο τελευταία της παιχνίδια, τόσο στο καθαρό διπλό με 2-0 στο Άουγκσμπουργκ (2,32-0,28 xGoals) όσο και στο 2-2 με τη Λεβερκούζεν (2,24-1,78 xGoals), όπου μάλιστα δεν της δόθηκε πέναλτι για το 3-2 στο τέλος.

Προγνωστικά Γερμανία

Ταυτόχρονα, υπάρχει και παρασκήνιο στο σημερινό ματς. Από τον Ιούνιο η Χέρτα έχει στον πάγκο της τον 43χρονο Σάντρο Σβαρτς, που, εδώ είναι το ωραίο, είναι γέννημα-θρέμμα της Μάιντς. Γεννημένος στο Μάιντς, ο Σβαρτς έκανε καριέρα ως παίκτης στην ομάδα της πόλης του, δούλεψε στη συνέχεια στα προπονητικά της τμήματα και στη 2η ομάδα, μέχρι το 2017, όταν ανέλαβε και την πρώτη ομάδα.

Ο Σβαρτς απολύθηκε τελικά από τη Μάιντς το 2019, μια απόφαση σκληρή που προφανώς τον κλόνισε, στη συνέχεια δούλεψε για δύο χρόνια στην Ντιναμό Μόσχας και φέτος το καλοκαίρι επέστρεψε στη Γερμανία, για να αντιμετωπίζει τώρα για πρώτη φορά την πρώην ομάδα του. Κι όπως καταλαβαίνεις, πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις το προσωπικό κίνητρο είναι ιδιαίτερο και παίζει καθοριστικό ρόλο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάιντς – Χέρτα: Χ2 (απόδοση 2.15) 21:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ