TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ξυπνάει το ομαδικό πνεύμα

Ο Γιούργκεν Κλοπ πανηγυρίζει κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Γουλβς στο Molineux για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας
Ο Γιούργκεν Κλοπ πανηγυρίζει κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Γουλβς στο Molineux για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας © 2023 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και παίζει μπάλα με το ντέρμπι της Λίβερπουλ κόντρα στην Τσέλσι.

Λίβερπουλ – Τσέλσι το μεγάλο ματς της σημερινής ημέρας (14:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Έτσι βέβαια όπως έχουν πάει τα πράγματα φέτος, δεν είναι ντέρμπι κορυφής, αλλά ακριβώς για αυτό ίσως βγάλει μια ιδιαίτερη, άγρια ομορφιά, καθώς δύο πληγωμένα θηρία παίζουν για τη στροφή τους, μια τελευταία ζαριά για να μη χάσουν τελείως την επαφή με την τετράδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μόνο που βλέπεις τη Λίβερπουλ στην 9η θέση και την Τσέλσι στη 10η καταλαβαίνεις την κατάσταση στην οποία πάνε και οι δύο στο ντέρμπι. Στη Λίβερπουλ ο Κλοπ, για να ανατρέψει τα πράγματα, προσπαθεί να ξυπνήσει ξανά το ομαδικό πνεύμα των τελευταίων χρόνων, ενώ στη Τσέλσι οι νέοι διοικούντες ρίχνουν χρήμα στην αγορά και ο Πότερ παίρνει χρόνο για να φτιάξει ουσιαστικά μία νέα ομάδα. Σίγουρα είναι ματς που μπορεί να πάει παντού, πάντως στη συγκεκριμένη στιγμή θα γέρναμε προς τα αριστερά. Η Λίβερπουλ έκανε τη νίκη ψυχολογίας στο FA Cup με τη Γουλβς, το Άνφιλντ είναι πάντα μια από τις πιο δυνατές έδρες του κόσμου και τα ματς έντασης ταιριάζουν στην ψυχοσύνθεση του Κλοπ. Στο 1.95 είναι ο άσος, δεν είναι κακή απόδοση.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Αγγλίας στο Matchmoney.com.gr

Εναλλακτικά, μπορείς να σκεφτείς κάποιο bet builder. Η δικιά μας ιδέα, πάνω στη λογική της άγριας ομορφιάς, έχει να κάνει με την εικόνα ενός κλειστού παιχνιδιού με δύναμη και νεύρα. Δηλαδή, με λίγα γκολ και αρκετές κάρτες. Εξάλλου, τα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια των δυο τους είχαν λιγότερα από 3 γκολ και ο διαιτητής του ντέρμπι, ο Μάικλ Όλιβερ, δείχνει φέτος στα ματς της Premier 3,2 κάρτες.

Under 2,5 λοιπόν και Over 3,5 κάρτες, κι από τη στιγμή που μιλάμε για bet builder, δηλαδή για λογική fun bet, μπορείς να ανέβεις και λίγο πιο πάνω. Ο Κουλιμπαλί έχει φέτος 6 κίτρινες σε όλες τις διοργανώσεις, συν μία αποβολή με δύο κίτρινες, και φαντάζει βασικός υποψήφιος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίβερπουλ – Τσέλσι: 1 (απόδοση 1.95) 14:30
  • Λίβερπουλ – Τσέλσι: Under 2,5 & Over 3,5 κάρτες & Κουλιμπαλί κίτρινη (απόδοση 7.20)

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ