TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τριπλό Bet Builder, από το 2.30 ως το 2.50

Ο Ρομέλου Λουκάκου πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε στον αγώνα της Ρόμα με τη Βερόνα
Ο Ρομέλου Λουκάκου πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε στον αγώνα της Ρόμα με τη Βερόνα © 2024 ANDREW MEDICHINI / AP IMAGES

Ρόμα – Κάλιαρι, Ράγιο Βαγιεκάνο – Σεβίλλη και Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Σίτι και Χετάφε – Γρανάδα ολοκληρώνουν το πρόγραμμα σε Serie A, La Liga και Premier League, το Match Money επιλέγει τρία Bet Builder, με αποδόσεις από 2.30 ως 2.50.

Ρόμα – Κάλιαρι: Κόντρα στη Σαλερνιτάνα ο Ρομέλου Λουκάκου δεν έφτασε σε θέση βολής ωστόσο βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη δεύτερη διαδοχική νίκη, με σκορ 2-1. Η Ρόμα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το ευνοϊκό πρόγραμμα και έχει βελτιώσει την εικόνα της μετά την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο και την πρόσληψη του Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Και κόντρα στην Κάλιαρι αναζητεί το τρίτο σερί «τρίποντο», μπορεί να το συνδυάσει με το γκολ του Λουκάκου, που έχει οκτώ στη Serie A.

Το Bet Builder του άσου της Ρόμα με το γκολ του Λουκάκου αποδίδει 2.30.

Ράγιο Βαγιεκάνο – Σεβίλλη: Η Σεβίλλη πέρυσι κατέκτησε το Europa League και φυσικά έπαιξε στους ομίλους του Champions League φέτος, η χρονιά στο πρωτάθλημα ωστόσο κυλά εφιαλτικά. «Φλερτάρει» διαρκώς με την τριάδα του υποβιβασμού, έχει μόλις τρεις νίκες στη σεζόν και δεν νικά σε πέντε παιχνίδια, το άγχος την έχει καταβάλει.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ακόμα και στο 1-1 με την Οσασούνα δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή της και όταν μια μεγάλη ομάδα δεν παίρνει τα αποτελέσματα, ο εκνευρισμός και το άγχος μεγαλώνουν. Για αυτό και θα επιλέξουμε το εφικτό όριο των 3,5 καρτών στο εκτός έδρας ματς με τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Και θα το συνδυάσουμε με το G/G, η Σεβίλλη το επιβεβαίωσε στα τελευταία τρία παιχνίδια.

Bet Builder με το G/G και το Over 3,5 καρτών, σε απόδοση 2.40.

Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Σίτι: Στη Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να επέστρεψε μετά από έναν μήνα, ως αλλαγή, ο Έρλινγκ Χάαλαντ, τη δουλειά όμως στο 3-1 επί της Μπέρνλι έκανε ξανά ο Χουλιάν Άλβαρες. Ο Αργεντίνος επιθετικός σημείωσε δύο γκολ, έφτασε τα οκτώ στη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα επιμείνει πάνω του, για το εκτός έδρας ματς με την Μπρέντφορντ. Ένα παιχνίδι που το θέλει οπωσδήποτε η Σίτι για να πλησιάσει τη Λίβερπουλ στην κορυφή, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο.

Bet Builder με το διπλό της Μάντσεστερ Σίτι και το anytime του Άλβαρες, σε απόδοση 2.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα – Κάλιαρι: 1 & να σκοράρει ο Λουκάκου (απόδοση 2.30), 21:45
  • Ράγιο Βαγιεκάνο – Σεβίλλη: Goal/Goal & Over 3,5 κάρτες (απόδοση 2.40), 22:00
  • Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Σίτι: 2 & να σκοράρει ο Άλβαρες (απόδοση 2.50)

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ