TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τριάδα στο 17.30

Uruguay's head coach Diego Alonso gestures during the World Cup group H soccer match between Portugal and Uruguay, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Monday, Nov. 28, 2022. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο της Ουρουάγης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στα γήπεδα του Κατάρ 2023 AP IMAGES/PETR DAVID JOSEK

Μετά το 3/3 της Πέμπτης το Total Betting του Match Money επιλέγει ακόμη μία τριάδα στο πρόγραμμα του Σαββάτου.

Βέρντερ – Ουνιόν Β. (16:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Η Ουνιόν είναι, βάσει αποτελεσμάτων, σε πολύ κακό φεγγάρι: έξι σερί ήττες στην Bundesliga και συνολικά εννιά συνεχόμενες, μαζί με τις τρεις ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές των ομίλων του Champions League. Είναι ξεκάθαρο ότι η Ουνιόν έχει επηρεαστεί από την παρουσία της στο Champions League και δυσκολεύεται να διαχειριστεί το διπλό ταμπλό. Ταυτόχρονα όμως, και αν είδες το ματς με τη Νάπολι μεσοβδόμαδα θα το κατάλαβες, η Ουνιόν δεν είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση και, κυρίως, το κλίμα της είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που θα περίμενες για μια ομάδα που έχει στην πλάτη της εννιά ήττες, καθώς ο κόσμος στηρίζει αδιαπραγμάτευτα και συνεχίζει να είναι 100% μαζί με τους παίκτες και τον Ουρς Φίσερ. Και τώρα η Ουνιόν ίσως έχει μια καλή ευκαιρία να διακόψει αυτό το εφιαλτικό σερί. Απέναντι σε μια Βέρντερ που με τη σειρά της μετρά πλέον τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, και τέσσερις στα τελευταία πέντε, και σε μια έδρα από στην οποία η Ουνιόν μετρά τρία συνεχόμενα διπλά.

Φορτούνα – Ουτρέχτη (16:30 Live από το SPORT24). Η Ουτρέχτη φέτος ξεκίνησε με φιλοδοξίες τη σεζόν, όμως τα πράγματα στράβωσαν και πολύ γρήγορα, στις αρχές Σεπτεμβρίου, η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή. Έτσι, πλέον στον πάγκο της Ουτρέχτης κάθεται ένας από τους πιο έμπειρους τεχνικούς της λίγκας, ο Ρον Γιανς. Ο Γιανς (μέχρι πέρυσι στην Τβέντε) δεν έχει βέβαια το μαγικό ραβδάκι και θα χρειαστεί χρόνο, όμως η πολύ μεγάλη νίκη επί του Άγιαξ την τελευταία αγωνιστική με 4-3 ίσως είναι το εφαλτήριο που χρειαζόταν. Η Φορτούνα μετρά τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, με τέρματα 1-13, και το 2.80+ του διπλού δικαιολογείται μόνο από την εικόνα του βαθμολογικού πίνακα και σε καμία περίπτωση από την ποιότητα των δύο ομάδων.

Κάδιθ – Σεβίλλη (16:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Την περασμένη εβδομάδα η Σεβίλλη ανακοίνωσε την πρόσληψη στον πάγκο της του Ντιέγκο Αλόνσο. Ο Ουρουγουανός τεχνικός έπεσε κατευθείαν στα πολύ δύσκολα, καθώς έκανε πρεμιέρα κόντρα στη Ρεάλ το περασμένο Σάββατο και στη συνέχεια, μεσοβδόμαδα, είχε το ματς με την Άρσεναλ. Η Σεβίλλη δεν μπόρεσε να νικήσει κάποιο από τα δύο παιχνίδια, όμως τόσο με την Άρσεναλ όσο και ειδικά με τη Ρεάλ η εικόνα της ήταν σαφέστατα βελτιωμένη και έδειξε ότι η απόφαση της διοίκησης μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί σωστή κίνηση. Τώρα ο Αλόνσο έχει το πρώτο του βατό παιχνίδι, κόντρα σε μια Κάδιθ που μετρά τρεις σερί ήττες και έξι ματς χωρίς νίκη, και σε μια έδρα από την οποία η Σεβίλλη βρίσκει τον τρόπο να περνά: 0-2 πέρυσι, 0-1 πρόπερσι, 1-3 πριν από τρία χρόνια.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βέρντερ – Ουνιόν Β.: 2 (απόδοση 2.65) 16:30
  • Φορτούνα – Ουτρέχτη: 2 (απόδοση 2.85) 22:00
  • Κάδιθ – Σεβίλλη: 2 (απόδοση 2.30) 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ