TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τριάδα στο 13.20

Ο Ένζο Φερνάντες πανηγυρίζει το γκολ του στο παιχνίδι της Τσέλσι με τη Γουίμπλεντον για το Λιγκ Καπ.
Ο Ένζο Φερνάντες πανηγυρίζει το γκολ του στο παιχνίδι της Τσέλσι με τη Γουίμπλεντον για το Λιγκ Καπ. © 2023 KING CHEUNG/ASSOCIATED PRESS

Το Total Betting του Match Money επιλέγει μια τριάδα από το αγγλικό League Cup και την εμβόλιμη σε Ελλάδα και Ιταλία.

Παναιτωλικός – ΟΦΗ (16:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). O Παναιτωλικός είναι μάλλον η ομάδα που έχει αφήσει τις χειρότερες εντυπώσεις σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές της Stoiximan Super League. Χωρίς νίκη ακόμη, από δυο βαριές ήττες κόντρα σε Παναθηναϊκό και Άρη, και ίσως ο Σούρερ να βρίσκεται ήδη σε πολύ δύσκολη θέση. Ο ΟΦΗ, όπως αναμενόταν, έχει κάνει θετικό ξεκίνημα στη χρονιά, είναι σαφώς πιο ποιοτικός, έχει βγάλει διπλό και στις τρεις τελευταίες του επισκέψεις στο Αγρίνιο και το 2.40 του διπλού είναι μάλλον γενναιόδωρο.

Βιγιαρεάλ – Χιρόνα (20:00 Novasports Start, Live από το SPORT24). Η Βιγιαρεάλ δείχνει ότι ακόμη, και παρά την πρόσφατη αλλαγή προπονητή, δεν έχει βρει τον δρόμο της. Την είδαμε και στο ματς με τον Παναθηναϊκό, είναι ξεκάθαρο ότι ο Πατσέτα έχει πολλή δουλειά μπροστά του. Από την άλλη, η Χιρόνα είναι η πιο ευχάριστη παρουσία της φετινής La Liga, καθώς μετά το 1-1 στην πρεμιέρα στο Σοσιεδάδ μετράει πέντε σερί νίκες και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με την Μπαρτσελόνα. Και παίζοντας εξαιρετική μπάλα μάλιστα και έχοντας, μαζί με την Μπαρτσελόνα, την καλύτερη επίθεση με 16 γκολ. Πάνω από 3.00 το διπλό, εύκολα καλύπτεται με το DNB.

Τσέλσι – Μπράιτον (21:45 Live από το SPORT24). Η Μπράιτον αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα από την Τσέλσι. Για την Μπράιτον όμως το League Cup είναι σίγουρα η τελευταία προτεραιότητα φέτος, πίσω από πρωτάθλημα, Europa League και FA Cup. Στο πρωτάθλημα η Μπράιτον φιλοδοξεί να διεκδικήσει στα ίσα την τετράδα και το Σάββατο παίζει δύσκολο ματς εκτός έδρας με την Άστον Βίλα, ενώ στο Europa League, μετά την ήττα από την ΑΕΚ, ο όμιλός της έμπλεξε και την άλλη Πέμπτη είχε κομβικό παιχνίδι στη Μασσαλία. Λογικό λοιπόν να κάνει αλλαγές στο League Cup, την ώρα που για την Τσέλσι ο θεσμός φαντάζει πιο σημαντικός.

Χωρίς Ευρώπη οι Λονδρέζοι φέτος, άρα μπορούν να δώσουν βάρος στα κύπελλα, ο Ποτσετίνο ήδη σε μεγάλη πίεση και ένας εντός έδρας αποκλεισμός θα τον έφερνε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, ενώ για την Τσέλσι είναι σημαντικό ότι το επόμενο ματς πρωταθλήματος, με τη Φούλαμ, δεν το παίζει το Σάββατο αλλά τη Δευτέρα. Στο 2.40 ο άσος, αν το ματς ήταν για την Premier θα τον χαρακτηρίζαμε σωστό, αλλά για τις συγκεκριμένες συνθήκες του League Cup φαίνεται να έχει αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναιτωλικός – ΟΦΗ: 2 (απόδοση 2.40) 16:00
  • Βιγιαρεάλ – Χιρόνα: 2 DNB (απόδοση 2.30) 22:00
  • Τσέλσι – Μπράιτον: 1 (απόδοση 2.40) 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ