TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τριάδα που αγγίζει το 10.00

Απογοητευμένος ο άσος της Μπέτις, Μπόρχα Ιγκλέσιας, στο ματς με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης για τους "16" του Europa League
Απογοητευμένος ο άσος της Μπέτις, Μπόρχα Ιγκλέσιας, στο ματς με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης © 2022 ANGEL FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και καταλήγει σε τρεις προτάσεις από Δανία, Ισπανία και Ολλανδία.

Στη Δανία βρισκόμαστε δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου και τρεις ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο μέσα από τη διαδικασία των πλέι οφ: Κοπεγχάγη στους 42 βαθμούς, Μίντιλαντ και Μπρόντμπι στους 39. Σήμερα, προτελευταία αγωνιστική, Μίντιλαντ και Κοπεγχάγη παίζουν μεταξύ τους στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής και η Μπρόντμπι, που φιλοξενεί την Άαρχους (17:00 Live από το SPORT24), έχει μια καλή ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το όποιο αποτέλεσμα του ντέρμπι.

Η Μπρόντμπι, με τρομερό κυνισμό, τρέχει ένα απίστευτο σερί εννιά νικών, την ώρα που η Άαρχους ουσιαστικά έχασε τις ελπίδες της για να χωθεί στην εξάδα των πλέι οφ, αφού βρίσκεται πέντε πόντους πίσω από την 6η Ράντερς.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα Μπρόντμπι - Ααρχους

Προγνωστικά Ισπανία: Κουρασμένη η Μπέτις

Στην Ισπανία θα επανέλθουμε στην περίπτωση της Μπέτις, που κάνει σεζόν υπέρβασης όμως αυτή την περίοδο βιώνει τις συνέπειες του προγράμματος και των πολλών καρπουζιών κάτω από την ίδια μασχάλη. Η Μπέτις εμφανίστηκε εμφανώς κουρασμένη την Πέμπτη, χάνοντας 1-2 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το πρώτο ματς της φάσης των "16" του Europa League, και πλέον συμπλήρωσε πέντε επίσημα παιχνίδια χωρίς νίκη.

Τώρα η Μπέτις υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο (17:15 Novasports 1HD, Live από το SPORT24), δίνοντας το τέταρτο απαιτητικό παιχνίδι της μέσα στον Μάρτιο και το 12ο από τις αρχές Φεβρουαρίου! Η Μπιλμπάο είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας, έξι πόντους πίσω από την 5η Μπέτις, κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη και η συγκυρία εμφανέστατα την ευνοεί.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα Μπέτις - Αθλέτικ Μπιλμπάο

Προγνωστικά Στοιχήματος: Επιβαρυμένη και η Άλκμααρ

Δεν είναι βέβαια μόνο η Μπέτις που βρίσκεται εν μέσω των ευρωπαϊκών αγώνων. Παρόμοια περίπτωση και η Άλκμααρ στην Ολλανδία, που την Πέμπτη έχασε 2-1 από την Μπόντο Γκλιμτ στη Νορβηγία και βέβαια ο επαναληπτικός του μεσοβδόμαδου που έρχεται αποκτά τεράστια βαρύτητα.

Πριν τη ρεβάνς όμως με την Μπόντο, η Άλκμααρ υποδέχεται σήμερα την Τβέντε (21:00 Live από το SPORT24), σε ένα ματς γνήσιο εξάποντο: 4η με 51 βαθμούς η Άλκμααρ, 5η με 48 η Τβέντε. Υπό κανονικές συνθήκες, το ματς θα ήταν μάλλον no bet, καθώς και οι δύο είναι σε φουλ φόρμα: Η Άλκμααρ μετρά πέντε σερί νίκες και συνολικά 10-1-0 στα τελευταία της έντεκα ματς στο πρωτάθλημα, η Τβέντε τρέχει επίσης εντυπωσιακό σερί, 10-3-1, με τη μοναδική της ήττα στο Άμστερνταμ από τον Άγιαξ.

Με δεδομένη όμως τη συγκυρία των ευρωπαϊκών αγώνων και της επιβάρυνσης της Άλκμααρ, και κυρίως με τις εταιρίες να παίζουν το ματς με καθαρό φαβορί τον άσο, ανεβάζοντας το διπλό σε τιμές κοντά στο 5,00, η κόντρα είναι επιλογή με αξία.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα Άλκμααρ - Τβέντε

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρόντμπι – Άαρχους: 1 (απόδοση 2.10) 17:00
  • Μπέτις – Αθλ. Μπιλμπάο: 2 DNB (απόδοση 2.15) 17:15
  • Άλκμααρ – Τβέντε: Χ2 (απόδοση 2.20) 21:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ