TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τριάδα από το Champions League

Ο τεχνικός της Λιόν, Πέτερ Μπος στο παιχνίδι με τη Γουέστ για τα προημιτελικά του Europa League
Ο τεχνικός της Λιόν, Πέτερ Μπος στο παιχνίδι με τη Γουέστ για τα προημιτελικά του Europa League © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Τρία παιχνίδια για τα πλέι οφ του Champions League σήμερα, το «δικό μας» Αντβέρπ – ΑΕΚ και τα Ρέιντζερς – Αϊντχόφεν, Ράκοφ – Κοπεγχάγη.

Το Αντβέρπ – ΑΕΚ είναι ζόρικο ματς (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Θεωρητικά, η Αντβέρπ φαίνεται να είναι στα μέτρα της ΑΕΚ και ψυχρά η αγορά έχει μάλλον δίκιο που δίνει φαβορί για την πρόκριση την... αγέλη του Αλμέιδα (1.70 η πρόκριση της ΑΕΚ, 2.15 αυτή των Βέλγων).

Αλλά το σημερινό πρώτο ματς δείχνει μπερδεμένο. Γιατί ναι μεν από τη μία πλευρά η ΑΕΚ έχει μομέντουμ και τρομερή ψυχολογία μετά την επική πρόκριση επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, από την άλλη όμως, έτσι όπως έβγαλε το πρόγραμμα των αγώνων η UEFA, η ΑΕΚ υποχρεώνεται να παίξει ένα δεύτερο απαιτητικό ματς σε λιγότερο από 72 ώρες και χωρίς πρακτικά καμία προετοιμασία μετά την εξαντλητική, σωματικά και ψυχολογικά, ρεβάνς με τους Κροάτες.

Έτσι, παρότι το 3.50 του διπλού της ΑΕΚ μοιάζει όντως μεγάλο, νομίζουμε ότι η πιο σωστή στοιχηματική επιλογή είναι το no bet. Εναλλακτικά, μία σκέψη είναι το να σκοράρει ο Λιβάι Γκαρσία, που δίνεται στο 3.80. Το επιθετικό υπερόπλο της ΑΕΚ, μετά την εξαιρετική εικόνα των φιλικών, όπου σκόραρε συνέχεια, δεν είχε την ίδια εικόνα στα δύο ματς με την Ντινάμο. Αλλά τώρα, απέναντι στο έμπειρο μεν αλλά βαρύ και γερασμένο κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Αλντερβάιρελντ, Ντε Λατ, πιθανότατα θα έχει τις ευκαιρίες του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ρέιντζερς και Αϊντχόφεν συναντήθηκαν και πέρυσι στα πλέι οφ, όταν οι Σκωτσέζοι έκαναν τη μεγάλη έκπληξη (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). 2-2 στο πρώτο ματς στη Σκωτία και ηρωικό 0-1 στη ρεβάνς της Ολλανδίας. Φέτος πάντως η Αϊντχόφεν έχει ξεκινήσει σούπερ τη σεζόν με πέντε νίκες σε πέντε επίσημα παιχνίδια, ενώ η Ρέιντζερς ασθμαίνει και δεν βγάζει ιδιαίτερα πειστική εικόνα. Οι Ολλανδοί σίγουρα θα είναι ψυλλιασμένοι μετά το περσινό κάζο και το 1.75 του 2 DNB μοιάζει μια χαρά απόδοση.

Στο Ράκοφ – Κοπεγχάγη ίσως ο καταλυτικός παράγοντας να είναι ότι οι Πολωνοί, καθώς η έδρα τους δεν πληροί τις προϋποθέσεις της UEFA για αγώνες πλέι οφ, υποχρεώνονται να μετακομίσουν στο ArcelorMittar Park του Σοσνόβιεκ (22:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Κάτι που σημαίνει ότι χάνουν το πλεονέκτημα της ατμόσφαιρας κλουβιού που είχαν στους προηγούμενους γύρους. Έτσι κι αλλιώς η Κοπεγχάγη θεωρητικά είναι καλύτερη ομάδα και σίγουρα υψηλότερο εμπόδιο από ό,τι η Κάραμπαγκ και ο Άρης Λεμεσού. Και το ότι οι Δανοί δίνονται αουτσάιντερ στο σημερινό ματς, μας επιτρέπει να πάρουμε και το μαξιλαράκι του DNB.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αντβέρπ – ΑΕΚ: anytime Λιβάι Γκαρσία (απόδοση 3.80) 22:00
  • Ρέιντζερς – Αϊντχόφεν: 2 DNB (απόδοση 1.75) 22:00
  • Ράκοφ – Κοπεγχάγη: 2 DNB (απόδοση 2.00) 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ