TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τριάδα από τη Λατινική Αμερική

Ο άσος της Ατλέτικο Μινέιρο, Χουλκ, στο παιχνίδι με τη Μιγιονάριος για το Κόπα Λιμπερταδόρες
Ο άσος της Ατλέτικο Μινέιρο, Χουλκ, στο παιχνίδι με τη Μιγιονάριος για το Κόπα Λιμπερταδόρες @2023 FERNANDO VERGARA/AP IMAGES

Στην τελικά στάδια πλέον τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το Total Betting του Match Money θα αρχίσει να ρίχνει το βλέμμα και σε διοργανώσεις που μέχρι τώρα περνούσαν κάπως απαρατήρητες, όπως το Λιμπερταδόρες και το Σουνταμερικάνα της Λατινικής Αμερικής.

Ατλέτικο Μινέιρο – Ατλέτικο Παραναένσε (24/05 01:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Στον 7ο όμιλο του Λιμπερταδόρες οι δύο βραζιλιάνικες ομάδες, με την Ατλέτικο Παραναένσε να είναι πολύ κοντά στην πρόκριση (προκρίνονται οι δύο πρώτοι), καθώς είναι στην 1η θέση με 7 βαθμούς μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Αντίθετα, η Ατλέτικο Μινέιρο είναι 3η με 3 βαθμούς και τα περιθώρια έχουν στενέψει, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που το σημερινό είναι το τελευταίο της εντός έδρας και ολοκληρώνει το πρόγραμμα των ομίλων με δύο εκτός έδρας σε Αλιάνσα Λίμα και Λιμπερτάδ. Ξεκάθαρο λοιπόν ότι το ματς είναι κάτι σαν τελικός για την Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ η Ατλέτικο Παραναένσε, που στις δύο τελευταίες αγωνιστικές έχει δύο εντός με Αλιάνσα Λίμα και Λιμπερτάδ, είναι πολύ πιο άνετη. Πριν από λιγότερο από έναν μήνα, στις 30 Απριλίου, η Ατλ. Μινέιρο νίκησε 2-1 την Ατλ. Παραναένσε για το πρωτάθλημα και ο άσος είναι μια λογική επιλογή στο 1.65.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μιγιονάριος - Πενιαρόλ (24/05 03:00 Live από το SPORT24). 6ος όμιλος Σουνταμερικάνα, 4η αγωνιστική και το κίνητρο μοιάζει ουσιαστικά μονόπλευρο. Από τους ομίλους του Σουνταμερικάνα προκρίνεται μόνο ο πρώτος στη φάση των "16" του θεσμού, ενώ ο δεύτερος παίζει νοκ άουτ παιχνίδι με κάποιον από τους τρίτους του Λιμπερταδόρες. Η Μιγιονάριος της Κολομβίας είναι 1η με 7 βαθμούς, η Πενιαρόλ της Ουρουγουάης τελευταία με 0 και χωρίς ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης, ενώ στο ματς του πρώτου γύρου οι Κολομβιανοί έδειξαν ότι είναι ένα επίπεδο πάνω ως ομάδα νικώντας 2-0 μέσα στο Μοντεβιδέο. Στο 1.70-1.75 ο άσος.

Μαγκαγιάνες – Λίγκα Κίτο (24/05 03:00 Live από το SPORT24). Για το Σουνταμερικάνα και αυτό, 1ος όμιλος. Η Λίγκα Κίτο από το Περού είναι πρώτη στον όμιλο με 7 βαθμούς και θα δώσει μάχη για την πρωτιά μαζί με την Μποταφόγκο, που ακολουθεί στους 5, αντίθετα η Μαγκαγιάνες από τη Χιλή φαίνεται ότι δεν έχει σοβαρές ελπίδες, έχοντας μείνει στην 3η θέση με 2 πόντους. Στο ματς του πρώτου γύρου η Λίγκα Κίτο κέρδισε πολύ εύκολα με 4-0 και οι Περουβιανοί ξέρουν ότι το ματς στη Χιλή είναι κομβικό, από τη στιγμή που την επόμενο αγωνιστική παίζουν τον τελικό πρωτιάς με την Μποταφόγκο εντός έδρας. Στο 2.15 το διπλό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μινέιρο – Ατλέτικο Παραναένσε: 1 (απόδοση 1.65) 01:00
  • Μαγκαγιάνες – Λίγκα Κίτο: 2 (απόδοση 2.15) 03:00
  • Μιγιονάριος – Πενιαρόλ: 1 (απόδοση 1.74) 05:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ