TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τριάδα από τη EuroLeague στο 6.89

Ο Μάριο Χεζόνια με τη φανέλα της Ούνικς
Ο Μάριο Χεζόνια με τη φανέλα της Ούνικς PHOTO CREDITS: UNICS.RU

To Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα και ποντάρει στην τελευταία μέρα της διαβολοβδομάδας της Euroleague.

Τρία παιχνίδια θα μας απασχολήσουν από το αποψινό πρόγραμμα της EuroLeague. Αρχή από το Καζάν και το Ούνικς – Ζαλγκίρις (18:00 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Η Ούνικς αυτή τη στιγμή είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης, στο τελευταίο έβγαλε απίστευτο διπλό στην ΤΣΣΚΑ, παίζει εξαιρετικό μπάσκετ.

Σαφώς υποδεέστερη η Ζαλγκίρις, η οποία και είναι και κουρασμένη από τη μεγάλη μάχη που έδωσε κόντρα στη Μονακό στο προηγούμενο, χάνοντας στην παράταση. Εκτός έδρας είναι τραγική, ούσα –μαζί με τον Παναθηναϊκό- οι μοναδικές ομάδες χωρίς διπλό. Ο άσος της Ούνικς με -9,5 πληρώνει γύρω από το 1.90.

Αντιδράει η ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ διαλύθηκε από την Ούνικς την Τετάρτη, όμως μια τέτοια ομάδα με τόση μαζεμένη ποιότητα και εμπειρία, συνήθως βγάζει αντίδραση. Και η σημερινή της αντίπαλος, η Άλμπα, προσφέρεται για να κάνει τέτοιο (20:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Τουλάχιστον ένα επίπεδο κάτω η γερμανική ομάδα, η οποία μάλιστα έχει και στο… όριο τον καλύτερό της παίκτη, τον Λουκ Σίκμα. Παίζεται το διπλό με το -7.5 στο 1.87.

Απόρθητο το ΣΕΦ

Τέλος, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η δύναμη που αντλεί ο Ολυμπιακός παίζοντας στο ΣΕΦ. Έχει κάνει ήδη το 8 στα 8, την Τετάρτη έπνιξε την Μπάγερν με την αμυντική του λειτουργία. Βρίσκει απέναντί του τη Βιλερμπάν (18:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24), με την ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ να μην είναι στα καλύτερά της, με τρεις κολλητές ήττες και πολύ χαμηλό σκοράρισμα. Και εδώ, όπως και στο Ούνικς – Ζαλγκίρις, θα πάμε με τη φόρμα, με τον Ολυμπιακό να μπορεί να νικήσει με διψήφια διαφορά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ούνικς – Ζαλγκίρις: 1 -9,5 (απόδοση 1.91), 18:00
  • Άλμπα – ΤΣΣΚΑ: 2 -7,5 (απόδοση 1.87), 20:00
  • Ολυμπιακός – Βιλερμπάν: 1 -9,5 (απόδοση 1.93), 21:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ