TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τρία διπλά στο Conference League

Οι παίκτες της Λιλ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μαρσέιγ για τη Ligue 1 2023-2024 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2023
Οι παίκτες της Λιλ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μαρσέιγ για τη Ligue 1 2023-2024 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2023 © 2023/DANIEL COLE/AP IMAGES

Το Total Betting του Match Money επιλέγει τρία φαβορί διπλά από τα παιχνίδια του Conference League.

Ολίμπια Λουμπλιάνας – Λιλ. Εύκολος θεωρητικά ο 1ος όμιλος για τη Λιλ, που πάντως ακόμη δεν έχει καθαρίσει την πρωτιά. Στους 8 βαθμούς οι Γάλλοι και στους 7 η Σλόβαν Μπρατισλάβας, που σε περίπτωση που κάνει το δύο στα δύο (με Κλάκσβικ εκτός και Ολίμπια εντός) θα τους ξεπεράσει αν οι ίδιοι γκελάρουν είτε τώρα στη Λουμπλιάνα είτε την τελευταία αγωνιστική με την Κλάκσβικ στη Γαλλία. Για την ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων φυσικά και δεν το συζητάμε, το δείχνουν και τα αποτελέσματα των Σλοβένων, που έχουν νικήσει μόνο την Κλάκσβικ των Ν. Φερόες στην έδρα τους, έχοντας τρεις ήττες στα άλλα τρία ματς. Σε τιμές γύρω στο 1.70 το διπλό.

Τσουκαρίτσκι – Φερεντσβάρος. Μάχη δίνει η Φερεντσβάρος για την πρόκριση: στους 8 βαθμούς και πρώτη η Φιορεντίνα, στους 6 η Γκενκ και οι Ούγγροι. Την τελευταία αγωνιστική έχουμε Φερεντσβάρος - Φιορεντίνα, οι Ιταλοί παίζουν τώρα με τους Βέλγους, και είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο ότι στα ματς με τον φτωχό συγγενή του ομίλου δεν δικαιολογείται ούτε… μισός χαμένος βαθμός για τους πράσινους της Βουδαπέστης. Την ποιότητα της Τσουκαρίτσκι την είδαμε το καλοκαίρι στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και προφανώς δεν προκαλεί καμία έκπληξη ότι στον όμιλο μετράει τέσσερις ήττες με τέρματα 1-12. Στο 1.60-1.65 το διπλό.

Σπάρτακ Τρνάβα – Λουντογκόρετς. Άλλη ομάδα η Λουντογκόρετς τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Το κομβικό σημείο της σεζόν ήταν το εξευτελιστικό 7-1 από τη Νόρντζελαντ τη 2η αγωνιστική των ομίλων. Έκτοτε όμως άλλαξε προπονητή, ανέλαβε ο πολύπειρος Γκεόργκι Ντερμετζίεφ, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με ήττα στο εκτός ματς της 3ης αγωνιστικής των ομίλων με τη Φενερμπαχτσέ, έκτοτε όμως μετράει μόνο νίκες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις στο πρωτάθλημα (με τέρματα 10-1), μία στο κύπελλο και το εντός έδρας 2-0 επί της Φενέρ που την έφερε να κρατά την τύχη στα χέρια της στην τελική ευθεία. 9 βαθμούς η Φενέρ, 7 η Νόρντζελαντ, που παίζουν μεταξύ τους τώρα, 6 η Λουντογκόρετς, που υποδέχεται τους Δανούς την τελευταία αγωνιστική, και 1 η τελευταία και καταϊδρωμένη Σπάρτακ Τρνάβα, την οποία η Λουντογκόρετς την κέρδισε με 4-0 στην πρεμιέρα των ομίλων. Στο 1.82 το διπλό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολίμπια Λ. – Λιλ: 2 (απόδοση 1.72), 19:45
  • Τσουκαρίτσκι – Φερεντσβάρος: 2 (απόδοση 1.63), 22:00
  • Σπάρτακ Τρνάβα – Λουντογκόρετς: 2 (απόδοση 1.82), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ