TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το ντέρμπι και το φαβορί

Ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια του ημιτελικού στο Κύπελλο Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ
Ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια του ημιτελικού στο Κύπελλο Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ © 2022 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS

Μετά το ταμείο της Παρασκευής, με την ισοπαλία στη Μαγιόρκα και το Χ2 της Μονπελιέ, το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και ποντάρει στο ντέρμπι της Premier League και σε ένα ματς από τη Serie A.

Πολύ γεμάτο το πρόγραμμα του Σαββάτου, με πολλά μεγάλα ντέρμπι. Αλλά στοιχηματικά, αν έπρεπε να βάζαμε έναν τίτλο, θα ήταν κάτι σαν "πολλά ναι μεν αλλά", καθώς η διακοπή των εθνικών ομάδων και τα ζευγαρώματα μάλλον μπερδεύουν τα πράγματα.

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ (14:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Από τα μεγάλα ντέρμπι της ημέρας, μια κλασική μάχη Γκουαρδιόλα – Κλοπ. Βαθμολογικά και αγωνιστικά βέβαια, φέτος οι δύο ομάδες έχουν μεγάλες διαφορές: Η Μάντσεστερ Σίτι είναι σταθερά στα γνωστά επίπεδα των τελευταίων χρόνων και κυνηγά την εκπληκτική φετινή Άρσεναλ. Η Λίβερπουλ είναι σκιά του καλού εαυτού της και έχει μείνει -7 βαθμούς από την τετράδα. Και για αυτό δεν μπορείς να πεις ότι είναι τελείως παράλογο το ότι η Σίτι δίνεται σε αποδόσεις φαβορί του 1.60-1.65 και η Λίβερπουλ στο 5.00.

Αλλά σε ένα ντέρμπι που έχει προσφέρει τόσο μεγάλες μάχες τελευταία, ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της Premier τα τελευταία χρόνια και στους δύο επίσης καλύτερους προπονητές, το τι γίνεται όλη τη σεζόν ίσως δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία. Κι ακριβώς ότι φέτος η σεζόν της Λίβερπουλ πήγε τόσο στραβά ίσως να την κάνει και πιο επικίνδυνη. Στο 5.00+ είναι το διπλό, ο Χάλαντ έχει ενοχλήσεις και δεν είναι σίγουρο αν θα ξεκινήσει, ο Γκουαρντιόλα, όσο κι αν ποτέ προφανώς δεν θα το πει ανοιχτά, έχει ως απόλυτο στόχο το Champions League και όχι την Premier, και το χέρι πάει σχετικά εύκολα στην κόντρα.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Ισπανίας στο Matchmoney.com.gr

Κρεμονέζε – Αταλάντα (16:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Η Κρεμονέζε δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρει το θαύμα. Σταθερά ουραγός και στο -11 από τη σωτηρία, όλα δείχνουν μάλλον προδιαγεγραμμένα. Και σε αυτή τη λογική, το σημαντικό ματς για την Κρεμονέζε σε αυτή την επανέναρξη δεν είναι το σημερινό με την Αταλάντα, αλλά ο πρώτος ημιτελικός κυπέλλου μεσοβδόμαδα με τη Φιορεντίνα.

Η Αταλάντα, από την άλλη, μπαίνει στην τελική ευθεία μέσα στη μάχη της Ευρώπης: στην 6η θέση του Conference League, στο -2 από την 5η του Europa League και στο -3 από την 4η του Champions League. H Αταλάντα έχει και ένα μεγάλο πλεονέκτημα απέναντι στις υπόλοιπες διεκδικήτριες, το ότι είναι η μόνη που δεν έχει Ευρώπη ή/και κύπελλο, αλλά μόνο πρωτάθλημα. Και το ματς με την Κρεμονέζε φαίνεται μια πολύ καλή ευκαιρία για να μπει με φόρα στην τελική μάχη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Χ2 (απόδοση 2.30) 14:30
  • Κρεμονέζε – Αταλάντα: 2 (απόδοση 1.70) 16:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ