TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το κίνητρο και το turning point

Ο άσος της Κλαμπ Μπριζ, Αντρέας Σκοβ Ολσεν
Ο άσος της Κλαμπ Μπριζ, Αντρέας Σκοβ Ολσεν © 2022 GEERT VANDEN WIJNGAERT/ASSOCIATED PRESS

Το Total Betting του Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Κυριακής και επιλέγει μια… εναλλακτική δυάδα από περιφερειακά πρωταθλήματα.

Ουνιόν Σεν Ζιλουά – Κλαμπ Μπριζ (19:30 Novasports News, Live από το SPORT24). Στο πρωτάθλημα του Βελγίου η Ουνιόν Σεν Ζιλουά συνεχίζει και φέτος τις υψηλές πτήσεις των δύο τελευταίων χρόνων και ύστερα από 12 αγωνιστικές οδηγεί την κούρσα με 28 βαθμούς, 4 περισσότερους από τη 2η Άντερλεχτ. Από την άλλη, η Κλαμπ Μπριζ φέτος έκανε πολύ κακό ξεκίνημα και βρίσκεται μόλις στην 7η θέση, εννιά βαθμούς πίσω από την Ουνιόν.

Η Κλαμπ Μπριζ παραμένει πάντα η Κλαμπ Μπριζ, δηλαδή η καλύτερη βελγική ομάδα, και τις τελευταίες εβδομάδες δείχνει ότι βρίσκει τη φόρμα. Το turning point στη σεζόν της Μπριζ πιθανότατα θα αποδειχθεί το 2-1 επί της περσινής πρωταθλήτριας Αντβέρπ στην τελευταία αγωνιστική και το σημερινό παιχνίδι αντιμετωπίζεται από τους ανθρώπους της ως η ευκαιρία για να μειώσουν τη διαφορά και να ξαναμπούν στο κόλπο. Ως βάρος φανέλας προφανώς οι δύο ομάδες δεν έχουν καμία σχέση, η Ουνιόν έχει μπροστά της πολύ κρίσιμο ματς στο Europa με τη Λίντσερ και σε αποδόσεις αουτσάιντερ αξίζει το ρίσκο στην καλύτερη και μεγαλύτερη ομάδα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Χάκεν – Μάλμε. Στη Σουηδία φτάσαμε πλέον στο φινάλε της σεζόν, προτελευταία αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο, και ο τίτλος θα κριθεί πάνω στο νήμα. Στη βαθμολογία προηγείται η Έλφσμποργκ με 63 βαθμούς και στη 2η θέση με 61 είναι η Μάλμε, που το πρόγραμμα τις φέρνει να παίζουν μεταξύ τους την τελευταία αγωνιστική.

Η Έλφσμποργκ σήμερα παίζει εύκολο παιχνίδι εντός έδρας με την εκ των ουραγών Ντέγκερφορς, κάτι που σημαίνει ότι η Μάλμε πρέπει να περάσει από το Χάκεν, ώστε η διαφορά να παραμείνει στους δύο πόντους και όλα να παιχτούν στο φινάλε. Το καλό για τη Μάλμε είναι ότι πετυχαίνει τη Χάκεν, που έτσι κι αλλιώς φέτος, έχοντας μπλέξει και με την Ευρώπη, δεν είναι η περσινή ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα, τελείως αδιάφορη. Η Χάκεν είναι στην 3η θέση με 54 βαθμούς και έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο του Conference, αφού η 4η Τζουργκάρντεν γνώρισε ήττα έκπληξη το Σάββατο 2-4 από τη Σίριους και έμεινε στους 50. Στο 2.00 το διπλό της Μάλμε και βάσει κινήτρου αξίζει απόλυτα το ρίσκο του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χάκεν – Μάλμε: 2 (απόδοση 2.00) 16:00
  • Ουνιόν Σεν Ζιλουά – Κλαμπ Μπριζ: 2 (απόδοση 2.90) 19:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ