TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το 2.60 του Ολυμπιακού και το 6.20 του ΠΑΟΚ

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πανηγυρίζει στο Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πανηγυρίζει στο Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME SPORTS

Τα μεγάλα ματς Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για τους "16" του Conference League, το Match Money χτίζει δύο Bet Builder σε αποδόσεις 2.60 και 6.20.

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ο Ολυμπιακός με δύο νίκες στο 1-0 επί της Φερεντσβάρος προκρίθηκε στους 16 του Conference League, είναι στην καλύτερη φόρμα της σεζόν, σωματικά και πνευματικά. Μετά την πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το «τσιπάκι» των Ερυθρολεύκων άλλαξε προς το πολύ καλύτερο και ο Ολυμπιακός μπορεί να ελπίζει βάσιμα στην διάκριση στη διοργάνωση. Είναι το σωστό φαβορί για τη νίκη στο πρώτο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο κατάμεστο Γ. Καραίσκάκης.

Και για τη νίκη του Ολυμπιακού περιμένουμε από τον κύριο σκόρερ του να συμβάλει αποφασιστικά σε αυτήν. Μετά την επιστροφή του από το Κόπα Άφρικα, ό,τι αγγίζει ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί γίνεται… χρυσός. Ο Μαροκινός μπόμπερ του Ολυμπιακού σκόραρε 10 φορές σε επτά επίσημα ματς, οδηγώντας τους Ερυθρόλευκους στις επιτυχίες. 8 τέρματα στο πρωτάθλημα συν τα δύο επί της Φερεντσβάρος στα νοκ-άουτ του Κόνφερενς Λιγκ.

Bet Builder με τον άσο του Ολυμπιακού και το anytime του Ελ Κααμπί, σε απόδοση 2.60.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Ντίναμο Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ κάνει φανταστική πορεία σε όλα τα επίπεδα, στο πρωτάθλημα τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο, επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Ως πρώτος στον όμιλό του στο Conference League απέφυγε τον ενδιάμεσο γύρο της διοργάνωσης και πάει απευθείας στους 16 για να αντιμετωπίσει την Ντίναμο Ζάγκρεμπ σε διπλά ματς. Και ο Δικέφαλος έχει τις προϋποθέσεις για να φύγει με αποτέλεσμα από την πρωτεύουσα της Κροατίας, η Ντίναμο είναι ομάδα με αδυναμίες και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν φόβητρο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Και στις πιθανότητες του ΠΑΟΚ προσθέτουμε το γκολ του ηγέτη του. Στα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι ο πρωταγωνιστής, με καθοριστικά γκολ οδήγησε τον Δικέφαλο σε σημαντικές νίκες, όπως επί του Παναιτωλικού και του Πανσερραϊκού. Το παιδί-θαύμα του ΠΑΟΚ κάνει σεζόν 12 γκολ σε 42 ματς όλων των διοργανώσεων ενώ στο Conference League έχει σκοράρει τρεις φορές σε 12 παιχνίδια (όμιλος και προκριματικά).

Bet Builder με τη διπλή ευκαιρία Χ2 του ΠΑΟΚ και το γκολ του Κωνσταντέλια, σε απόδοση 6.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: 1 & να σκοράρει ο Ελ Κααμπί anytime σκόρερ (απόδοση 2.60), 19:45
  • Ντίναμο Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ: Χ2 & να σκοράρει ο Κωνσταντέλιας (απόδοση 6.20), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ