TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: To 1.85 της Εστουδιάντες και το Goal/Goal της Αρχεντίνος

Coach Eduardo Dominguez of Argentina's Independiente reacts during a Copa Sudamericana soccer match against Venezuela's Deportivo La Guaira in Caracas, Venezuela, Tuesday, April 26, 2022. (AP Photo/Ariana Cubillos)
Coach Eduardo Dominguez of Argentina's Independiente reacts during a Copa Sudamericana soccer match against Venezuela's Deportivo La Guaira in Caracas, Venezuela, Tuesday, April 26, 2022. (AP Photo/Ariana Cubillos) © 2023 ARIANA CUBILLOS/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στη Liga Profesional της Αργεντινής και επιλέγει άσο στο 1.85 και Goal/Goal στο 2.05.

Αρχεντίνος Τζούνιορς – Χιμνάσια Λα Πλάτα: Στην ένατη αγωνιστική το πρωτάθλημα Αργεντινής και πάμε να ασχοληθούμε με το παιχνίδι της Αρχεντίνος Τζούνιορς κόντρα στη Χιμνάσια Λα Πλάτα. Η γηπεδούχος προέρχεται από την οριακή ήττα με 2-1 από την Ιντεπεντιέντε, παιχνίδι στο οποίο συνέβαλε να έχει γρήγορο ρυθμό με ευκαιρίες και γκολ, στο τέλος βέβαια το έχασε δίκαια. Αντιμετωπίζει την Χιμνάσια Λα Πλάτα, η οποία απογοήτευσε στην εντός έδρας με 3-1 από την Ινστιτούτο, έπαιξε άναρχα για να αναζητήσει το γκολ και άφησε πολλά κενά στην άμυνα, το σκορ της ξέφυγε γρήγορα.

Το ματς είναι υποψήφιο να έχει γκολ και από τις δύο πλευρές. Η Αρχεντίνος μετρά πέντε σερί G/G και δεν δείχνει σκοπιμότητα στο παιχνίδι της, η Χιμνάσια έχει 4 G/G στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Σε απόδοση 2.05 το G/G είναι άκρως ελκυστικό.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Εστουδιάντες – Πλατένσε: Νίκη… statement για την αργεντίνικη λίγκα έκανε η Εστουδιάντες, επικρατώντας εκτός έδρας με 2-1 της Γοδόι Κρουζ. Αυτά ήταν παράλληλα τα πρώτα δύο γκολ που δέχτηκε στη σεζόν η πρωτοπόρος του Β’ Ομίλου Γοδόι Κρουζ, η Εστουδιάντες έκανε εξαιρετική εμφάνιση και έφτασε στην σπουδαία νίκη. Και πλησίασε στον ένα βαθμό την αντίπαλό της και δείχνει ικανή για το προσπέρασμα.

Η αντίπαλος Πλατένσε δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και εξακολουθεί να έχει οξύ πρόβλημα στο σκοράρισμα. Σε οκτώ ματς έχει πετύχει μόλις τρία γκολ και στο τελευταίο απογοήτευσε, μένοντας στο 0-0 με την Ράσινγκ Κλουμπ. Η Εστουδιάντες έχει το σαφές προβάδισμα, ο άσος στο 1.85 είναι επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αρχεντίνος Τζούνιορς – Χιμνάσια Λα Πλάτα: Goal/Goal (απόδοση 2.05), 22:00
  • Εστουδιάντες - Πλατένσε: 1 (απόδοση 1.85), 00:15

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ