TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τα δίνει όλα για τη σωτηρία η Σάλκε

Ο Μάριους Μπούλτερ πανηγυρίζει γκολ του στο Σάλκε - Ντόρτμουντ
Ο Μάριους Μπούλτερ πανηγυρίζει γκολ του στο Σάλκε - Ντόρτμουντ 2023 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Σίγουρα την έχεις ακούσει την ατάκα από παλιούς στοιχηματζήδες: η Παρασκευή δεν είναι στοίχημα αλλά για μελέτη ενόψει του Σαββατοκύριακου. Και δίκιο έχουν, έτσι είναι συνήθως. Αλλά πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Το αποψινό Μάιντς – Σάλκε (21:30 Live από το SPORT24) στην Bundesliga είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τη Σάλκε. Μια Σάλκε, που βέβαια για τη Γερμανία είναι πολύ μέγεθος και πολύ βαριά φανέλα, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και παλεύει για τη ζωή της. Ακόμη δεν έχει χαθεί τίποτα για τη Σάλκε, αφού η διαφορά που τη χωρίζει από τη σωτηρία είναι μόλις ένας βαθμός, αλλά αν τυχόν δεν πάρει κάτι από το σημερινό παιχνίδι τα πράγματα θα ζορίσουν πάρα πολύ άσχημα. Κι αυτό γιατί, μετά την τωρινή αγωνιστική, η Σάλκε έχει να παίξει στις τρεις τελευταίες με Μπάγερν, Άιντραχτ και Λειψία.

Η Μάιντς, από την πλευρά της, είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας και θεωρητικά κυνηγά το Κόνφερενς, όμως το 3-0 από την άμεση ανταγωνίστρια Βόλφσμπουργκ την περασμένη εβδομάδα έδειξε ότι μάλλον δεν έχει τις δυνατότητες και ίσως δεν το πιστεύει και η ίδια. Έτσι κι αλλιώς, το κίνητρο της σωτηρίας είναι πολύ ισχυρότερο από το κίνητρο του Conference League και οι αποδόσεις, που θέλουν το διπλό πάνω από 5.00, μας επιτρέπουν να πάρουμε χωρίς κανέναν ενδοιασμό το ρίσκο. Είτε με τσαμπουκά στο καρφί διπλό είτε πιο συντηρητικά στο Χ2.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάιντς – Σάλκε: Χ2 (απόδοση 2.30) 21:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ