TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Στον τελικό με αυτογνωσία

Ο Κώστας Τσιμίκας
Ο Κώστας Τσιμίκας INTIME SPORTS

Το Total Betting του Match Money αναλύει στοιχηματικά τον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με την Ολλανδία και βλέπει αξία στον αουτσάιντερ άσο.

Η Εθνική έκανε το διπλό στην Ιρλανδία την Παρασκευή, η Γαλλία μάς έκανε το καλό και νίκησε στην Ολλανδία και, έτσι, το μεγάλο παιχνίδι της Εθνικής με τους Ολλανδούς στην OPAP Arena είναι κυριολεκτικά τελικός (21:45 ALPHA Novasports Start, Live από το SPORT24)

Στο Δουβλίνο αυτό που είδαμε είναι ότι η Εθνική είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Όχι δηλαδή απλώς παίκτες, καλοί ή κακοί δεν έχει σημασία, που μαζεύονται κάθε δυο τρεις μήνες και παίζουν δύο ματς. Αλλά κανονικό γκρουπ, δεμένο, με χημεία και ομοιογένεια. Με αυτογνωσία για τις δυνατότητές του και ταυτόχρονα πίστη στον εαυτό του. Και κυρίως βέβαια με έναν κανονικό προπονητή στον πάγκο.

Η Ολλανδία φυσικά είναι σε άλλο επίπεδο ποδοσφαιρικά σε σχέση με την Εθνική. Αλλά συνολικά, μετά το Μουντιάλ, την αποχώρηση του Φαν Χάαλ και την πρόσληψη του Κούμαν, η Ολλανδία δεν είναι στην καλύτερή της περίοδο και η γκρίνια στον περίγυρό της είναι σταθερή και μόνιμη. Μετά την ήττα από τη Γαλλία οι Ολλανδοί έχουν πλέον μεγάλη πίεση, αφού κινδυνεύουν να χάσουν κάτι που θεωρούσαν δεδομένο, ενώ για το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια θα έχουν και αρκετά προβλήματα τραυματισμών/απουσιών.

Οι παίκτες της Εθνικής το πιστεύουν και, αν υπάρχει κάτι δεδομένο, είναι ότι θα δώσουν κυριολεκτικά ό,τι έχουν και δεν έχουν για να τα καταφέρουν. Και πολύ σημαντικό, η OPAP Arena δεν είναι ΟΑΚΑ. Το πιο σύγχρονο γήπεδο στην Ελλάδα μπορεί να γίνει η έδρα που εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν είχε η Εθνική και να δώσει μια παρόμοια ώθηση με αυτή που έδωσε στην ΑΕΚ.

Στο 4.40 φτάνει ο άσος της Ελλάδας στα σετ των στοιχηματική εταιρειών. Και μπορεί πολύ εύκολα να καλυφθεί και με το DNB, καθώς οι Ολλανδοί προφανώς και θα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με το Χ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελλάδα – Ολλανδία: 1 DNB (απόδοση 3.10) 21:45
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ