TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Στοίχημα με combo και κάρτες στο Champions League

Οι παίκτες της Αλτέτικο πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Ντόρτμουντ
Οι παίκτες της Αλτέτικο πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Ντόρτμουντ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Δυο πολύ μεγάλες ρεβάνς για τους 8 του Champions League Τρίτη. Προγνωστικά και ανάλυση.

Αρχικά έχουμε το Ντόρτμουντ - Ατλέτικο. Για τη φετινή Ντόρτμουντ η μέχρι τώρα πορεία στη διοργάνωση αποτελεί επιτυχία. Η Ατλέτικο στο πρώτο ματς έδειξε πως είναι σαφώς ανώτερο σύνολο, όμως από ένα σημείο και μετά έδωσε δικαιώματα. Παρ’ όλα αυτά, παραμένει σαφώς πιο ψημένη, σκληραγωγημένη και καπάτσα ομάδα από τους Γερμανούς Αποδεκτό το 1,70 της διπλής ευκαιρίας για την ομάδα του Σιμεόνε, η οποία περνάει και με ισοπαλία. Μπορούμε να ανεβάσουμε την απόδοση στο 2,15, προσθέτοντας σε combo και το G/G, από τη στιγμή που οι Γερμανοί είναι υποχρεωμένοι να ρισκάρουν.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Λαμπερό παιχνίδι στην Καταλονία, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Παρί Σ.Ζ. Η Μπαρτσελόνα πήρε προβάδισμα με τη νίκη της στο Παρίσι, όμως κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει την Παρί Σεν Ζερμέν. Μπορεί να υστερεί σε ειδικό βάρος, αλλά διαθέτει ποιότητα στο ρόστερ της και θα ψάξει την ανατροπή. Δύσκολο το να βρεθεί άκρη με σημείο, όμως θα πάμε με τα γκολ, αφού αμφότερες έχουν τρόπους να βρουν δίχτυα, όπως είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι. Προσαρμοσμένες πάντως οι τιμές στα γκολ, στο 1,65 το combo G/G & Over 2,5.

Από το ίδιο ματς θα κάνουμε και ένα μπετ με κάρτες.

Ρεβάνς είναι, κρίνεται ένα εισιτήριο στην τετράδα και λογικά η υπόθεση πρόκριση θα είναι ανοιχτή ως το τέλος. Αυτό φέρνει εντάσεις και κάρτες, με τον Ρουμάνο Ίστβαν Κόβατς που σφυρίζει, να είναι από εκείνους που τις βγάζουν εύκολα από το τσεπάκι του. Ήδη τα πρώτα line άνοιξαν στο 5,5, με ελαφρώς αουτσάιντερ το over. Μας κάνει και παίρνουμε το Over 5,5 κάρτες στο 1,90, όριο που καλύφθηκε και στο πρώτο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντόρτμουντ - Ατλέτικο: 1 & G/G (απόδοση 2.15), 22:00
  • Μπαρτσελόνα – Παρί Σ.Ζ.: G/G & Over 2,5 (απόδοση 1.65), 22:00
  • Μπαρτσελόνα – Παρί Σ.Ζ: Over 5,5 κάρτες (απόδοση 1.90), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ