TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Σλούκας, Γουόκαπ και… over 159,5

Ο Τόμας Γουόκαπ απέναντι στην Μπαρτσελόνα
Ο Τόμας Γουόκαπ EUROKINISSI SPORTS

To Match Money ακτινογραφεί σήμερα το μπασκετικό στοιχηματικό πρόγραμμα και καταλήγει σε ειδικά στοιχήματα από τη EuroLeague.

Έχουμε μπροστά μας ένα άκρως στοιχηματικό Σαββατοκύριακο και το Match Money θα κάνει το… ζέσταμα απόψε με τα δύο ελληνικά παιχνίδια της EuroLeague.

Ολυμπιακός – Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ (21:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24), οι Λιθουανοί είναι ο κακός δαίμονας των "ερυθρολεύκων" στη διοργάνωση. Άλλη Ζάλγκιρις, όμως, τα προηγούμενα χρόνια, άλλη φέτος. Όπως βέβαια και ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ διαφορετική ομάδα. Εκανε το 2/2 στο ξεκίνημα με Μπασκόνια και Ρεάλ, ήταν άκρως ανταγωνιστικός κόντρα στην Μπαρτσελόνα την Τρίτη, έχασε μεν στην παράταση αλλά ο κόουτς Μπαρτζώκας μπορεί να νιώθει ικανοποιημένος από την εξαιρετική εικόνα που έχει παρουσιάσει η ομάδα του στο ξεκίνημα.

Η Ζάλγκιρις άλλαξε ήδη προπονητή, επέλεξε για τον πάγκο της τον Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος φαίνεται ότι με το καλημέρα στο νέο του πόστο έχει δημιουργήσει εσωτερικά θέματα. Δεν χρησιμοποίησε στο τελευταίο δεκάλεπτο με τον Αστέρα τον σταρ του, τον Μουντιέι και συνεχίζει τη συνήθειά του να τσακώνεται με τους Αμερικανούς στις ομάδες που κοουτσάρει.

Το κακό για το ζευγάρι είναι ότι το line του Ολυμπιακού από το 9,5 ανέβηκε στο 11,5, οπότε θα πρέπει να ψάξουμε κάποιο ειδικό. Μία από τις σκέψεις μας είναι ότι μετά από ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι στη Βαρκελώνη και με τόση κούραση μαζεμένη, ο Μπαρτζώκας θα πρέπει να μοιράσει περισσότερο τους χρόνους.

Στον άσο για παράδειγμα ο Σλούκας. έκατσε στο παρκέ 30 λεπτά με την Μπαρτσελόνα, ενώ ο Γουόκαπ, που παρεμπιπτόντως αντιμετωπίζει την πρώην του ομάδα, αναμένεται τώρα να πάρει λίγο παραπάνω χρόνο. Ο Σλούκας, λοιπόν, αν εξαιρεθεί το τελευταίο ματς που έβαλε 14 πόντους, κόντρα σε Μπασκόνα και Ρεάλ είχε από 10 και 9 πόντους, αντίστοιχα.

Γενικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Σλούκας είναι μεν ο leader του Ολυμπιακού, ωστόσο είναι κι ένας ομαδικός παίκτης, που πάντα πρώτα σκέφτεται την πάσα και μετά το σουτ. Οπότε έχει λογική το να βάλει under 10,5 πόντους, που πληρώνει σε τιμές άνω του διπλασιασμού. Στην ίδια λογική πατάμε και στο over 0,5 τρίποντο του Γουόκαπ, που πληρώνει 1,70 και μάλλον ήρθε η ώρα να ξεμπλοκάρει μετά τα 0/6 που είχε στις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

Στο Ρεάλ – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24) τα πράγματα δείχνουν αρκετά πιο απλά. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έκανε δύο υπερβάσεις στις εμφανίσεις του κόντρα σε Φενέρ και σε Μπασκόνια και απέναντι στην πολύ πιο ποιοτική και αρκετά πιο έτοιμη Ρεάλ δύσκολα θα φανεί τόσο ανταγωνιστικός.

Αλλωστε, μιλάμε για μια έδρα που συνήθως χάνει εύκολα, ακόμη και όταν ποιοτικά ήταν πολύ ανώτερος απ’ όσο φέτος. Και εδώ, πάντως, το χάντικαπ έχει αλλάξει και πλέον παίζεται στο -12,5. Προτιμότερο να πάμε στο over 159,5, έχοντας στο μυαλό και τα δύο ανοικτά τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, αλλά και την πολύ καλή επίθεση της "βασίλισσας".

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
21:00 Ολυμπιακός – Ζάλγκιρις: Σλούκας Under 10,5 πόντους (2.08)
21:00 Ολυμπιακός – Ζάλγκιρις: Γουόκαπ Over 0,5 τρίποντο (1.70)
22:00 Ρεάλ – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Over 159,5 (1.80)

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ