TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Σημεία κινήτρου

Ο Τζόρνταν στην αναμέτρηση της Σάλκε - Ουνιόν
Ο Τζόρνταν στην αναμέτρηση της Σάλκε - Ουνιόν 2022 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε Europa League και Conference League.

Πολλές επιλογές στο σημερινό πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής σε Europa και Conference. Πέντε ιδέες ξεχώρισε το Total Betting του Match Money, τις πιάνουμε μία μία και βλέπεις μετά κι εσύ πώς διαχειρίζεσαι την κατάσταση και πώς φτιάχνεις τη χημεία σου.

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Ουνιόν Βερολίνου (19:45 Live από το SPORT24). Europa League, 4ος όμιλος, η Ουνιόν του Βελγίου είναι ήδη πρώτη και περασμένη, η Ουνιόν της Γερμανίας εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση με νίκη, διαφορετικά θα πρέπει να ελπίζει ότι η Μπράγκα δεν θα νικήσει την ουραγό και αδιάφορη Μάλμε στην Πορτογαλία. Ξεκάθαρα δηλαδή παιχνίδι κινήτρου, ικανοποιητικότατες οι τιμές του διπλού γύρω στο 1.95.

Σοσιεδάδ – Μάν. Γιουν. (19:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24): 5ος όμιλος Europa και απλά τα πράγματα. Και οι δύο έχουν προκριθεί και παίζουν για την πρωτιά: Η Σοσιεδάδ βολεύεται ακόμη και με ήττα με ένα γκολ, η Γιουνάιτεντ θέλει νίκη από 2 γκολ και πάνω. Ο Τεν Χαχ στη Γιουνάιτεντ παρά τον θεωρητικά εύκολο όμιλο το έχει προσέξει το Europa φέτος και θα την κυνηγήσει την πρώτη θέση. Για τη Σοσιεδάδ είναι φυσικά πρόκληση ένα τέτοιο ματς, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει γεμίσει με απουσίες. Στο 2.20 το διπλό.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Τραμπζονσπόρ – Φερεντσβάρος (19:45 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24). 8ος όμιλος Europa League, η Τραμπζονσπόρ με νίκη εξασφαλίζει τουλάχιστον την τρίτη θέση (και ελπίζει και για τη 2η ανάλογα του αποτελέσματος στο Μονακό – Ερυθρός Αστέρας), οι Ούγγροι έχουν ήδη προκριθεί ως πρώτοι. Καθαρό παιχνίδι κινήτρου κι εδώ, η Φερεντσβάρος πάει στην Τουρκία με απουσίες και ο άσος δεν θα μπορούσε να δίνει πολύ παραπάνω από το 1.55 που κυκλοφορεί.

Λεχ Πόζναν – Βιγιαρεάλ (22:00 Live από το SPORT24). Conference League, 3ος όμιλος, η Βιγιαρεάλ έχει προκριθεί ως πρώτη, ενώ η Λεχ θέλει ουσιαστικά έναν βαθμό για να την ακολουθήσει ως δεύτερη. Και σου λέμε ουσιαστικά γιατί, τυπικά, είναι σίγουρη μόνο με νίκη, αλλά με τον βαθμό θα μείνει τρίτη μόνο αν η Χάποελ Μπερ Σεβά νικήσει με 4+ γκολ την (αδιάφορη) Αούστρια. Δεν μιλάμε φυσικά για καραμπινάτο βολικό Χ, αλλά αν σου αρέσουν οι ισοπαλίες μπαίνει σε κάποιο σύστημα. Στο 3.40.

Γάνδη – Μόλντε (19:45 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Conference League, 6ος όμιλος. Αυτό είναι τελικός. Η Τζουργκάρντεν έχει προκριθεί ήδη ως πρώτη και Γάνδη, Μόλντε παίζουν τη 2η θέση: Οι Βέλγοι θέλουν μόνο νίκη, οι Νορβηγοί έχουν και το Χ. Η Μόλντε γενικώς είναι αδικημένη από τη βαθμολογική συγκομιδή της στον όμιλο, αλλά συνολικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση, το πρωτάθλημα Νορβηγίας το πανηγύρισε τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη του σπάζοντας όλα τα ρεκόρ. Η Γάνδη έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, αρκετές απουσίες παικτών, παράξενο κλίμα, τρεις μόλις νίκες στα τελευταία δέκα επίσημα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και το Χ2 στο 1.85 στέκεται.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουνιόν Σ.Ζ. – Ουνιόν. Β: 2 (απόδοση 1.95) 22:00
  • Τραμπζονσπόρ – Φερεντσβάρος: 1 (απόδοση 1.57) 19:45
  • Γάνδη – Μόλντε: Χ2 (απόδοση 1.85) 19:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από το Europa League και το Conference League αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα από τη Νορβηγία μέχρι και την Ιαπωνία, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ