TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Σημεία κινήτρου

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Αρμίνια Μπίλεφελντ με την Μπάγερν για την Bundesliga
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Αρμίνια Μπίλεφελντ με την Μπάγερν © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής και επιλέγει μία δυάδα από τη Serie B και την Bundesliga

Τελευταία αγωνιστική στη Serie B, όπου παραμένουν ανοιχτά τόσο τα μέτωπα της αυτόματης ανόδου και των πλέι οφ, όσο και αυτό του υποβιβασμού.

Στο Περούτζια – Μόντσα θεωρητικά και οι δύο ομάδες έχουν βαθμολογικό κίνητρο και στόχους, η Περούτζια διεκδικεί μια θέση στα πλέι οφ, ενώ η Μόντσα παίζει για την αυτόματη άνοδο (21:30 Live από το SPORT24). Με μια πολύ σημαντική διαφορά όμως. Η Περούτζια δεν εξαρτάται μόνο από την ίδια και τα πλέι οφ δεν είναι στο χέρι της, την ώρα που η Μόντσα ξέρει ότι αν νικήσει ανεβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Serie A χωρίς να την απασχολεί τι θα γίνεται στα άλλα παιχνίδια. Η Μόντσα προέρχεται από το εντυπωσιακό 3-0 επί της Μπενεβέντο στο ντέρμπι κορυφής, η Περούτζια έρχεται από καταδικαστική ήττα 1-0 από την αδιάφορη Τερνάνα και το διπλό βρίσκεται στο 2.00 στη Stoiximan.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

Γερμανία Προγνωστικά

Στην Bundesliga είμαστε στην προτελευταία αγωνιστική, η οποία ξεκινά σήμερα με το Μπόχουμ – Αρμίνια Μπίλεφελντ (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Η Μπόχουμ είναι αδιάφορη βαθμολογικά, ενώ η Αρμίνια δίνει μάχη στην ουρά της βαθμολογίας για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό και να παίξει μπαράζ παραμονής: 17η και εντός υποβιβασμού με 27 βαθμούς η Αρμίνια, 16η και στα μπαράζ με 29 η Στουτγάρδη.

Το απόλυτα κομβικό παιχνίδι είναι το σημερινό για την Αρμίνια, καθώς την Κυριακή η Στουτγάρδη πηγαίνει στο Μόναχο για να παίξει με την Μπάγερν και είναι ξεκάθαρο ότι η προσπέραση, αν είναι να γίνει, πρέπει να γίνει τώρα (την τελευταία αγωνιστική τόσο η Αρμίνια, με τη Λειψία, όσο και η Στουτγάρδη, με την Κολωνία, παίζουν δύσκολα ματς απέναντι σε ομάδες που διεκδικούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια). Σε μια άλλη χώρα, το διπλό θα είχε ανοίξει σε τιμές φαβορί, επειδή όμως εδώ είναι Γερμανία διατηρείται σε αρκετά υψηλά επίπεδα, στο 3.15 στη Stoiximan.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Περούτζια – Μόντσα: 2 (απόδοση 2.00 - Stoiximan) 21:30
  • Μπόχουμ – Αρμίνια Μπίλεφελντ: 2 (απόδοση 3.15 - Stoiximan) 21:30

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ