TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Σενάρια και τελικοί

Ο Μίχαελ Γκρέγκοριτς της Φράιμπουργκ
Ο Μίχαελ Γκρέγκοριτς της Φράιμπουργκ INTIME

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa και του Conference League, κι όπως είναι φυσικό, όλα περιστρέφονται γύρω από τα σενάρια και τη βαθμολογία.

Ένα ενδιαφέρον σενάριο έρχεται από τον 6ο όμιλο του Conference League και το Φερεντσβάρος – Φιορεντίνα, ένα ματς το οποίο έχει χαρακτήρα… βολικού Χ. Η Φιορεντίνα είναι πρώτη με 11 βαθμούς, έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και θέλει έναν βαθμό στη Βουδαπέστη για να πάρει και την πρωτιά. Η Φερεντσβάρος είναι 2η με 9 βαθμούς, έχοντας την Γκενκ στην 3η θέση με 6 βαθμούς, και ψάχνει επίσης έναν πόντο για να εξασφαλίσει την πρόκριση.

Οι Ούγγροι βέβαια με νίκη δεν παίρνουν μόνο την πρόκριση αλλά και την πρωτιά, και προφανώς η πρώτη από τη δεύτερη θέση στους ομίλους του Conference έχει μεγάλη διαφορά. Ταυτόχρονα όμως αν χάσουν κινδυνεύουν βάσιμα να μείνουν εκτός, αφού η Γκενκ παίζει εντός έδρας με την αδύναμη Τσουκαρίτσκι των 0 βαθμών και με νίκη με 2+ γκολ διαφορά υπερισχύει σε πιθανή ισοβαθμία ακόμη κι αν η ήττα της Φερεντσβάρος είναι με το μίνιμουμ 0-1.

Όλα αυτά βέβαια είναι ασκήσεις επί χάρτου και στην πράξη δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα εξελιχθεί ένα τέτοιο ματς. Αλλά βάσει των δεδομένων της βαθμολογίας δεν είναι παράλογο να σκεφτούμε ότι στην περίπτωση της Φερεντβάρος μπορεί να ισχύει το όποιος πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα. Κι από τη στιγμή που το Χ είναι σε αξιοπρεπέστατες αποδόσεις (γύρω στο 3,00) αξίζει τον κόπο να το ρισκάρουμε.

Το πρόγραμμα έχει βέβαια και πολλούς τελικούς, είτε για την πρωτιά είτε για την πρόκριση. Ένας τέτοιος είναι και το Γουέστ Χαμ – Φράιμπουργκ στον όμιλο του Ολυμπιακού, όπου και οι Άγγλοι και οι Γερμανοί έχουν ήδη προκριθεί και παίζουν την πρωτιά: η Γουέστ Χαμ βολεύεται και με το Χ, η Φράιμπουργκ θέλει μόνο νίκη.

Η Γουέστ Χαμ εδώ και αρκετές εβδομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ακόμη και στις νίκες της το τελευταίο διάστημα η εικόνα της άφησε αρκετό προβληματισμό, ο οποίος βέβαια εντάθηκε μετά τη συντριβή του Σαββάτου με 5-0 από τη Φούλαμ στο λονδρέζικο ντέρμπι. Αντίθετα η Φράιμπουργκ είναι εμφανές ότι έχει βρει φόρμα, τρέχοντας σερί τριών νικών, το 5-0 επί του Ολυμπιακού και δύο συνεχόμενα διπλά στην Bundesliga, 1-0 στο Μάιντς και επίσης 1-0στο Βόλφσμπουργκ.

Πέρα από τη φόρμα, οι Γερμανοί έτσι κι αλλιώς, όπως φάνηκε από τα ματς των ομίλων, δείχνουν να έχουν φέτος μεγαλύτερη κάψα για την Ευρώπη από ό,τι οι Άγγλοι. Η Γουέστ Χαμ, ίσως λόγω της κατάκτησης του περσινού Conference League, εμφανίστηκε πολύ πιο χαλαρή στην αντιμετώπιση των ευρωπαϊκών αγώνων της. Και τώρα με το βασικό ζητούμενο, την πρόκριση, ήδη εξασφαλισμένη, ίσως προτεραιότητα να μην είναι το ματς με τη Φράιμπουργκ, αλλά η εορταστική περίοδος που ακολουθεί στην Αγγλία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Που παραδοσιακά είναι η πιο απαιτητική περίοδος της σεζόν, με τη Γουέστ Χαμ να παίζει την Κυριακή με τη Γουλβς, την άλλη Τετάρτη προημιτελικό League Cup με τη Λίβερπουλ, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στις 28 Δεκεμβρίου με την Άρσεναλ και στις 2 Ιανουαρίου με την Μπράιτον!

Οι αποδόσεις δίνουν καθαρά τον πρώτο λόγο στη Γουέστ Χαμ, με τον άσο στο 1,80 και το Χ να ακουμπά στο 4,00, αλλά με αυτά τα δεδομένα, αν μη τι άλλο, μοιάζουν μάλλον υπερβολικές. Και μας δίνουν το δικαίωμα είτε να πάμε στα ίσα με το διπλό είτε, πιο συντηρητικά, στο Χ2 του 2,10, που περιλαμβάνει και σενάριο πρωτιάς για τη Γουέστ Χαμ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ – Φράιμπουργκ: 2 (απόδοση 4.00), 22:00
  • Φερεντσβάρος – Φιορεντίνα: Χ (απόδοση 3.00), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ