TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Προστατεύει την κορυφή η ΑΕΚ, στοίχημα στο 2.60

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Προστατεύει την κορυφή η ΑΕΚ, στοίχημα στο 2.60
INTIME SPORTS

Το Match Money ασχολείται με τα δύο σαββατιάτικα ματς στη Stoiximan Super League και χτίζει δύο Bet Builder.

Λαμία – ΑΕΚ: Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ πέρασε για πρώτη φορά φέτος μόνη στην κορυφή, εκμεταλλευόμενη τη βαριά ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό με 4-1 αλλά και το απρόσμενο 2-2 του Παναθηναϊκού με τη Λαμία. Μια Λαμία που είναι η προσεχής αντίπαλός της το Σάββατο και προφανώς η ΑΕΚ θα είναι υποψιασμένη, κόντρα σε μια πολύ επικίνδυνη ομάδα φέτος. Η Λαμία είναι στην έκτη θέση και έχει το προβάδισμα για να παίξει στα playoffs, θα προσπαθήσει να προβληματίσει και την ΑΕΚ.

Αλλά η Ένωση δεν πρόκειται να υποτιμήσει το παιχνίδι και θέλει να προστατεύσει την κορυφή που κατέκτησε. Και η αντίπαλός της Λαμία θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου πρώτου της σκόρερ (10 γκολ) Καρλίτος, η Ένωση έχει το σαφές προβάδισμα για τη νίκη. Και μπορεί να τη συνδυάσει με το πολύ εφικτό όριο του Over 1,5 γκολ αλλά και να πάρει χαμηλό αριθμό καρτών. Η Ένωση σε 23 ματς έχει δεχτεί 50 κίτρινες κάρτες, κάτι παραπάνω από 2 ανά παιχνίδι, θα ποντάρουμε στο να μην ξεπεράσει αυτό το όριο.

Bet Builder με το διπλό της ΑΕΚ, το Over 1,5 γκολ στον αγώνα συνολικά και τις Under 2,5 κάρτες της ΑΕΚ, σε απόδοση 2.60.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Πανσερραϊκός – Ατρόμητος: Πανσερραϊκός και Ατρόμητος βρίσκονται σε ντεφορμάρισμα και πλέον ισοβαθμούν στους 23, θέλουν το αποτέλεσμα για να μην μπλέξουν σε περαιτέρω περιπέτειες, έχοντας +7 από ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά, που είναι μαζί στην τελευταία θέση. Οι Σερραίοι προέρχονται από τη συντριβή με 4-0 από τον ΟΦΗ, ήδη στο μισάωρο είχαν δεχτεί τα τρία από τα τέσσερα γκολ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος δεν σηκώνει κεφάλι, μετρά πέντε διαδοχικές ήττες με 13 γκολ στο παθητικό, έξι αν προσθέσουμε και το 2-0 από τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο. Οι Περιστεριώτες αν δεν προσέξουν θα μπλέξουν περαιτέρω και το ματς στις Σέρρες είναι κομβικό για τη συνέχεια, ωστόσο η άμυνά τους δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη.

Πάμε λοιπόν σε ένα εφικτό σκοράρισμα στο Over 1,5 και μπορούμε να προσθέσουμε σε αυτό το δυναμικό στιλ παιχνιδιού του Πανσερραϊκού. Οι Σερραίοι με 75 κίτρινες κάρτες είναι στην τρίτη θέση αυτής της λίστας (Κηφισιά 79, Βόλος 78), βλέπουν 3,2 κάρτες ανά παιχνίδι, μπορούμε να αναζητήσουμε αυτόν τον μέσο όρο.

Bet Builder με το Over 1,5 γκολ και τις Over 2,5 κάρτες του Πανσερραϊκού σε απόδοση 2.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λαμία – ΑΕΚ: 2 & Over 1,5 γκολ αγώνα & Under 2,5 κάρτες ΑΕΚ (απόδοση 2.60), 19:00
  • Πανσερραϊκός – Ατρόμητος: Over 1,5 γκολ αγώνα & Over 2,5 κάρτες Πανσερραϊκός (απόδοση 2.50), 19:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ