TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ποντάρισμα στα ντέρμπι

Ο Γκάμπριελ Ζεσούς πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου ανάμεσα στην Αρσεναλ και την Τότεναμ
Ο Γκάμπριελ Ζεσούς πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου ανάμεσα στην Αρσεναλ και την Τότεναμ © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής (6/11) και παίζει μπάλα με τα μεγάλα ευρωπαϊκά ντέρμπι.

Κυριακή των ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη. Δεν λέμε βέβαια για το δικό μας, Τσέλσι – Άρσεναλ και Τότεναμ – Λίβερπουλ στην Αγγλία, Ίντερ – Γιουβέντους, Ρόμα - Λάτσιο στην Ιταλία, Μπέτις – Σεβίλλη στην Ισπανία, Μαρσέιγ – Λιόν στη Γαλλία, πραγματικός χαμός στο κυριακάτικο πρόγραμμα.

Τσέλσι – Άρσεναλ (14:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Η φετινή Άρσεναλ είναι η ομάδα που κερδίζει μέχρι τώρα τις εντυπώσεις στην Premier League. Δεν μπορούμε να πούμε βέβαια ότι οι "κανονιέρηδες" έχουν προοδεύσει τόσο πολύ ώστε να καταφέρουν να ανταγωνιστούν τη Σίτι ως το τέλος, όμως είναι ξεκάθαρο πως το νερό έχει μπει στο αυλάκι και οι φίλοι της, μετά από πολλά χρόνια γκρίνιας και εσωστρέφειας, φέτος χαίρονται την ομάδα τους και το ποδόσφαιρό της.

Αντίθετα, η Τσέλσι παραμένει στο ψάξιμο και σε μεταβατικό στάδιο, καθώς ο Γκρέαμ Πότερ αλλάζει συστήματα προσπαθώντας να προσαρμοστεί και ο ίδιος στις απαιτήσεις που έχει ένας πάγκος όπως των "μπλε". Μοιρασμένο το σετ των αποδόσεων στο ντέρμπι, και σίγουρα ισχύει το κλισέ ότι σε ένα τέτοιο ματς υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες που μπορεί να διαμορφώσουν την εξέλιξή του, αλλά αυτή τη στιγμή το πρότζεκτ της Άρσεναλ είναι πολλά βήματα πιο μπροστά από αυτό της Τσέλσι.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μαρσέιγ – Λιόν (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Σε αγωνιστική κρίση πλέον και επίσημα η Μαρσέιγ μετά τη μεσοβδόμαδη σφαλιάρα και το 1-2 από την Τότεναμ στην τελευταία φάση του ματς, που την άφησε τελείως εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας. 0-1-4 το ρεκόρ των Μαρσεγέζων στα πέντε τελευταία επίσημα ματς και ο Τούντορ δέχεται έντονη κριτική από την πάντα πολύ απαιτητική εξέδρα.

Από την άλλη, η Λιόν, μετά το κακό ξεκίνημα και την αλλαγή προπονητή με την πρόσληψη του Λοράν Μπλαν, προσπαθεί να ξαναμπεί σε ράγες, τρέχοντας ρεκόρ 2-0-1. Είναι σαφές ότι ο έμπειρος Γάλλος τεχνικός θα χρειαστεί τη διακοπή για το Μουντιάλ ώστε να δουλέψει ουσιαστικά και σε βάθος με τη νέα του ομάδα, αλλά σε κάθε περίπτωση η Λιόν σε αυτά τα τρία ματς με τον Μπλαν έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έχει γίνει πιο καπάτσα.

Στη Μασσαλία έχει καλή παράδοση (3-4-1 στις τελευταίες οχτώ επισκέψεις της), ο ίδιος ο Μπλαν έχει ακόμη καλύτερη κόντρα στη Μαρσέιγ (7-4-1) και το διπλό στο 3.20-3.30 μάς επιτρέπει να πάρουμε εύκολα μαζί μας και το Χ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι – Άρσεναλ: 2 DNB (απόδοση 1.80) 14:00
  • Μαρσέιγ – Λιόν: Χ2 (απόδοση 1.70) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League μέχρι την Bundesliga αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα από τη Νορβηγία μέχρι και την Ιαπωνία, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ