TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Πολυσυλλεκτικό παρολί

Ο Μαλίκ Τιαό μονομαχί με τον Νίκλας Φίλκρουγκ στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ με τη Μίλαν για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023/24
Ο Μαλίκ Τιαό μονομαχί με τον Νίκλας Φίλκρουγκ στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ με τη Μίλαν για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023/24 © 2023 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Το Total Betting του Match Money επιλέγει ένα… πολυσυλλεκτικό παρολί από τους αγώνες του Champions League την Τρίτη.

Γιουνγκ Μπόις – Ερυθρός Αστέρας (22:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24). Μοιάζει -και είναι- τελικός για την 3η θέση, "το ματς της χρονιάς", όπως το χαρακτηρίζουν τα σέρβικα μέσα: 12 βαθμούς η Σίτι, 9 η Λειψία, από 1 Αστέρας και Γιουνγκ Μπόις. Το σετ αποδόσεων είναι σε νορμάλ επίπεδα, με την έδρα να παίρνει κάτι παραπάνω από τον κλασικό φαβοριτισμό της, και γενικά δείχνει παιχνίδι που δύσκολα μπλέκει κανείς με καθαρό σημείο. Η φύση πάντως του ματς και η συμπεριφορά των δύο ομάδων προδιαθέτει για παιχνίδι που σχετικά εύκολα μπορεί να ανοίξει. Το μεταξύ τους ματς στο Βελιγράδι ήρθε 2-2, ενώ η Γιουνγκ Μπόις έχει 3/4 G/G & Over 2,5 στον όμιλο (εξαίρεση η ήττα 3-0 στο Μάντσεστερ) και ο Ερυθρός Αστέρας 4/4.

Μίλαν – Ντόρτμουντ (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας. Τόσο βάσει ονομάτων, αλλά και γιατί μιλάμε για τον όμιλο του θανάτου, στον οποίο επικρατεί όντως… κόλαση: Ντόρτμουντ 7 βαθμοί, Παρί 6, Μίλαν 5 και Νιούκαστλ 4. Και εδώ, η Μίλαν φυσιολογικά έχει τον φαβοριτισμό της έδρας και της φανέλας της, όμως χωρίς Λεάο και γενικότερα με αρκετά θεματάκια απουσιών δεν μας εμπνέει σιγουριά. Προτιμότερη επιλογή ένα παιχνίδι προσεκτικό και τακτικής. Το αντίστοιχο ματς στο Ντόρτμουντ έληξε 0-0, η Μίλαν έφερε 0-0 και σε ένα παρόμοιο παιχνίδι, στο εντός με τη Νιούκαστλ, ενώ και τα τέσσερα παιχνίδια της Ντόρτμουντ είχαν όλα λιγότερα από τρία γκολ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παρί – Νιούκαστλ (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Το άλλο ζευγάρι από τον όμιλο του θανάτου. Η Νιούκαστλ, στον πρώτο γύρο του ομίλου, έκανε το ίσως πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα του φετινού Champions League, με το 4-1 επί των Παριζιάνων στην Αγγλία, όμως έκτοτε έχασε και τα δύο ματς με την Ντόρτμουντ και βρέθηκε σε μειονεκτική θέση. Ταυτόχρονα αυτή την περίοδο η Νιούκαστλ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών και η εικόνα του πάγκου της στο τελευταίο ματς στην Premier League ήταν ανησυχητική.

Η Παρί έχει άσχημη εικόνα στα εκτός έδρας παιχνίδια, με δύο ήττες, όμως στο Παρίσι βγάζει τη δεδομένη ποιότητά της και μετρά δύο εύκολες και πειστικότατες νίκες, 2-0 την Ντόρτμουντ και 3-0 τη Μίλαν. Δικαιολογημένα στα χαμηλά επίπεδα του 1.60 ο άσος, εύκολα γίνεται όμως ο συνδυασμός με το Over 2,5. To οποίο μπορεί και να το βγάλει μόνη της η Παρί αν το ματς πάει στο μοτίβο των δύο προηγούμενων εντός έδρας αλλά και να βοηθήσει η Νιούκαστλ, που τα παίζει όλα για όλα και έχει με τη σειρά της ποιότητα στην επίθεση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουνγκ Μπόις – Ερυθρός Αστέρας: G/G & Over 2,5 (απόδοση 1.85) 22:00
  • Μίλαν – Ντόρτμουντ: Under 2,5 (απόδοση 2.00) 22:00
  • Παρί – Νιούκαστλ: 1 & Over 1,5 (απόδοση 2.30) 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ