TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Πολύ πιο 50-50 απ' ότι δείχνει το σετ

Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε
Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε @ 2022 IAN WALTON / AP IMAGES

Το Match Money έστειλε γερό ταμείο την Κυριακή με δυάδα σε απόδοση 7.75 (Ενκέτια anytime, διπλό Ρεάλ) και απόψε ποντάρει στο λονδρέζικο ντέρμπι Φούλαμ - Τότεναμ.

Monday Night Football σήμερα το βράδυ στην Premier League, με λονδρέζικο ντέρμπι Φούλαμ – Τότεναμ (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Η Τότεναμ είναι το φαβορί των εταιρειών, με την απόδοση του διπλού γύρω στο 2.10, όμως η εικόνα της δεν το δικαιολογεί. Με ρεκόρ 1-1-3 στα πέντε παιχνίδια μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ, η Τότεναμ προέρχεται από δύο πολύ άσχημες ήττες, το 0-2 από την Άρσεναλ στο μεγάλο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου και το 4-2 από τη Σίτι σε ματς που νικούσε 0-2 στο ημίχρονο και κατέρρευσε στη συνέχεια.

Ο εκνευρισμός είναι έντονος και ο Κόντε εμμέσως πλην σαφώς γκρινιάζει με τη διοίκηση. Και δεν είναι τυχαίο ότι η απόδοσή του να είναι ο επόμενος μάνατζερ που θα χάσει τη δουλειά του στην Premier έπεσε αυτή την εβδομάδα από 17.00 σε 10.00.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Αγγλίας στο Matchmoney.com.gr

Η Φούλαμ, από την άλλη, κάνει ονειρική σεζόν. Έχει 4-0-1 μετά το Μουντιάλ, με μοναδική της ήττα στο Νιούκαστλ με γκολ στο 89’, και σε περίπτωση νίκης σήμερα στο ντέρμπι περνά πάνω από την Τότεναμ στη βαθμολογία! Η Φούλαμ δεν έχει σκοράρει μόνο σε ένα ματς φέτος στο Κρέιβεν Κότατζ, η Τότεναμ έχει δεχθεί 21 γκολ στα τελευταία 10 παιχνίδια της και το σετ των αποδόσεων δείχνει λάθος. Όχι ότι βέβαια είναι φαβορί η Φούλαμ, αλλά σε κάθε περίπτωση το ματς φαίνεται πολύ πιο 50-50 από ό,τι πιστεύει η αγορά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φούλαμ – Τότεναμ: 1 (απόδοση 3.40) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ